sylaS 22.09.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Prosze o pomoc!!!!!! Jestem na etapie wyboru tynku na elewacje poradzcie jakiej firmy wybrać- która jest ok!!!!???Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 22.09.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 polecamy bolix - nie żałują pigmentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 22.09.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Pawlaczynski, we wnęce przed drzwiami wejściowymi... drzewko? Taras planujesz drewniany?Bardzo ciekawie zaplanowane i konsekwentnie realizowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sportek 22.09.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Ja również polecam Bolix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 22.09.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Yup, drzewko - Miłorząb. Mamy nadzieję, że przetrwał wszystkich 'fachofców' i będzie rósł prze kolejne 2000 lat. Taras (i patio) drewniany, w tym tygodniu powinien być gotowy. Potem jeszcze tylko kute łańcuchy zamiast rynien, jakieś lampy i ... będzie można zaczynać pierwszy remont Dzięki za miłe słowo. P.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia.ka5 24.09.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Domek Opałek 2G kolor dachówki jesienny lisc, okna - złoty dąb i elewacja ma byc cos z zielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 24.09.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Domek Opałek 2G kolor dachówki jesienny lisc, okna - złoty dąb i elewacja ma byc cos z zielonego Chętnie zobaczyłabym fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.09.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Wreszcie udało się znaleźć ekipę, która dokończy kamień na elewacji. Tak to mniej więcej wygląda: http://lh4.ggpht.com/pawlaczynski/SNTX2eTy1ZI/AAAAAAAAADQ/PvDYvw41fQI/s800/DSC02656.JPG P.R. Pięknie. A możesz jeszcze zdradzic producenta (i kolor) bramy? Na zdjęciu wygląda bardzo ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 24.09.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Jasne. Brama to Hormann, segmentowa, kolor Decograin® Golden Oak (złoty dąb). Wygląda bardzo fajnie choć trochę za jasna w porównaniu z naszą stolarką. Ale przynajmniej przełamuje te ciemne brązy Pozdrawiam P.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.09.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Jasne. Brama to Hormann, segmentowa, kolor Decograin® Golden Oak (złoty dąb). Wygląda bardzo fajnie choć trochę za jasna w porównaniu z naszą stolarką. Ale przynajmniej przełamuje te ciemne brązy Pozdrawiam P.R. Za to do mojej stolarki pasowałaby idealnie (jeżeli kolor na zdjęciu jest taki, jak w rzeczywistości)... W ich folderze odcień wygląda na jeszcze bardziej "ciepły". Trzeba chyba skoczyć do Hormanna i wypożyczyć jakiś próbnik! dziękuję, (btw, jaka szerokość, i czy już praktycznie przetestowana? To moje 4,5 zaczyna mi się wydawać zbyt wąskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlaczynski 25.09.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 5m i testowana codziennie. Na razie nie ma problemów, pomimo że używają jej tylko pracownicy. A kolor naprawdę 'złoty' ale polecam dopasowanie z próbnikiem kolorów. P.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 25.09.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Jasne. Brama to Hormann, segmentowa, kolor Decograin® Golden Oak (złoty dąb). Wygląda bardzo fajnie choć trochę za jasna w porównaniu z naszą stolarką. Ale przynajmniej przełamuje te ciemne brązy Pozdrawiam P.R. Za to do mojej stolarki pasowałaby idealnie (jeżeli kolor na zdjęciu jest taki, jak w rzeczywistości)... W ich folderze odcień wygląda na jeszcze bardziej "ciepły". Trzeba chyba skoczyć do Hormanna i wypożyczyć jakiś próbnik! dziękuję, (btw, jaka szerokość, i czy już praktycznie przetestowana? To moje 4,5 zaczyna mi się wydawać zbyt wąskie) Ja mam dokładnie taką samą bramę a stolarkę też złoty dąb i wydaje mi się że pasuje idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaiKrzyś 25.09.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Czy ktoś ma zdjęcia domu białego z antracytowym (grafitowym) dachem i ciemnymi oknami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaiKrzyś 25.09.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 KasiaiKrzys, a jakiej firmy macie klinkier matrix. Tez chce w tym kolorze na kominy, ogrodzenie i opaske wokol domu. Matrix Wienerberger. Prawie czarny. NAm sie podoba, a jak zaciemny to inny odcien (bardziej niebieski) dla mnie to stratus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 25.09.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Czy ktoś ma zdjęcia domu białego z antracytowym (grafitowym) dachem i ciemnymi oknami ? bardzo ciemne to te okna nie są, ale na pewno ciemniejsze od białych - bardzo mi się taka elewacja podoba. http://lh4.ggpht.com/amothemo/SCH8jVz9QMI/AAAAAAAACn4/8ZyiI-mEzNs/s400/elewacja1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 25.09.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Poratujcie mnie proszę. Jaki kolor wybrać do naszego domku? U nas przy identycznym układzie ( tzn kolorystyce elementów dodatkowych) będzie blady róż, ale taki blady, że aż prawie biały. Widziałam te zestawienia na Florydzie i sa cudowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaiKrzyś 25.09.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 problem jest tylko taki ze ja juz rynny i podbitkę mam czarną wiec musze miec raczej ciemne okna - grafitowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 26.09.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 nie rozumiem w czym ten problem - przecież to oczywiste, że to będzie się dobrze komponować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaiKrzyś 26.09.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Tak tak rozumiem, ze to będzie się komponować. Poniewaz dom bedzie biało antracytowy mam dylemat jakie okna wybrać tzn. czy białe czy antracytowe (a jeśli antracytowe to czy z obu stron). Stąd moje dylematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 26.09.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 myślę, że antracytowe okna będą lepszym kontrastem a w środku białe, jeśli jeszcze nie wiesz jaką kolorystkę będzie miało wnętrze choć chyba czarne pasują do wszystkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts