sure 21.11.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 to i ja wkleje nasza wiejska stodolke- a co mi tam Brakuje : okiennic w dolnych oknach deskowania u gory - z tym ze nie na pewno drewnianego zadaszenia/ganku przed wejsciem - na który nie mamy pomysłu acha - no i ogrodu brakuje http://images32.fotosik.pl/399/8d86cf146de30f89med.jpg http://images33.fotosik.pl/405/6dffbb4530a37b82med.jpg Przyłączam się do ogólnych achów i ochów - domek cudny. I taki nieprzeciętny! czy pokrycie dachu to jest tzw. gont? Bardzo fajnie to wygląda. Możesz napisać, jaką cegłę/płytkę masz przy wejściu? Jest taka bardzo naturalna, podoba mi się. fajnie dobrane kolory... pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.11.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Przyłączam się do ogólnych achów i ochów - domek cudny. I taki nieprzeciętny! czy pokrycie dachu to jest tzw. gont? Bardzo fajnie to wygląda. Możesz napisać, jaką cegłę/płytkę masz przy wejściu? Jest taka bardzo naturalna, podoba mi się. fajnie dobrane kolory... pozdrawiam, dziękuję bardzo za ochy i achy na dachu jest wiór osikowy - trochę inaczej kładziony niż gont drewniany. Cegła ręcznie formowana z cegielni hoffmanowskiej w Kraśniku. (tradycyjna 10 ) http://www.hoffmanowska.pl/ A własciwie to płytka z tej cegły. Sami ją cieliśmy na placki - niezła zabawa, można przy okazji kort tenisowy założyć btw - polecam i cegłę i współpracę z hoffmanowską . Kupowaliśmy 2 lata temu - ale mam nadzieję, że nic się na gorsze nie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz75 23.11.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 skasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foksi 23.11.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Świetny ten wątek A jakie elewacje " Zazdraszczam" i przyłączam się do zachwytów Mój domek właśnie się ociepla, ale pogoda przerwała robotę i będzie pewnie trzeba czekać do wiosny z kończeniem elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.11.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Kilka fotek z dzisiejszego tournee po okolicy mam nadzieje, że właściciele nie będą mieli nic przeciwko temu:) No, nie wiem, nie wiem! Mysle, ze moga miec. Lepiej jednak takich numerow nie robic. Nadzieja nadzieja, ale zgody wlascicieli (jak rozumiem) ani na fotografowanie domow ani na zamieszczanie ich w Necie nie masz, wiec dla wlasnego spokoju lepiej tego nie rob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz75 23.11.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Kilka fotek z dzisiejszego tournee po okolicy mam nadzieje, że właściciele nie będą mieli nic przeciwko temu:) No, nie wiem, nie wiem! Mysle, ze moga miec. Lepiej jednak takich numerow nie robic. Nadzieja nadzieja, ale zgody wlascicieli (jak rozumiem) ani na fotografowanie domow ani na zamieszczanie ich w Necie nie masz, wiec dla wlasnego spokoju lepiej tego nie rob. Już mam moralniaka , ale to wszystko w dobrej wierze:) inspiracja dla szukających natchnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 24.11.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Kilka fotek z dzisiejszego tournee po okolicy mam nadzieje, że właściciele nie będą mieli nic przeciwko temu:) No, nie wiem, nie wiem! Mysle, ze moga miec. Lepiej jednak takich numerow nie robic. Nadzieja nadzieja, ale zgody wlascicieli (jak rozumiem) ani na fotografowanie domow ani na zamieszczanie ich w Necie nie masz, wiec dla wlasnego spokoju lepiej tego nie rob. Już mam moralniaka , ale to wszystko w dobrej wierze:) inspiracja dla szukających natchnienia Lepiej wykasuj zdjęcia dla Twojego dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 24.11.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Moja elewacja, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.11.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Przepiękna!!! A jak dojdzie kamień to dopiero będzie super!!! Jakie to kolorki? A i, jeśli można spytać, o kolor okien??? Na prawdę bardzo subtelna elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz75 24.11.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Kilka fotek z dzisiejszego tournee po okolicy mam nadzieje, że właściciele nie będą mieli nic przeciwko temu:) No, nie wiem, nie wiem! Mysle, ze moga miec. Lepiej jednak takich numerow nie robic. Nadzieja nadzieja, ale zgody wlascicieli (jak rozumiem) ani na fotografowanie domow ani na zamieszczanie ich w Necie nie masz, wiec dla wlasnego spokoju lepiej tego nie rob. Już mam moralniaka , ale to wszystko w dobrej wierze:) inspiracja dla szukających natchnienia Lepiej wykasuj zdjęcia dla Twojego dobra Zgodnie z postulatami skasowane W sumie sama nie wiem, czy byłabym zachwycona, gdyby ktoś gdzieś wykorzystał fotki mojego domu bez mojej wiedzy i zgody... Więc pewnie macie rację. Jeszcze tylko małe spostrzeżenie: w tym wątku jest więcej takich "nadużyć". W każdym razie jeśli jeszcze wrzucę jakąś elewację to pewnie dopiero swoją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 24.11.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Przepiękna!!! A jak dojdzie kamień to dopiero będzie super!!! Jakie to kolorki? A i, jeśli można spytać, o kolor okien??? Na prawdę bardzo subtelna elewacja Dziękować!!! Kolorków niestety nie pamiętam, musiałabym fakturkę znaleźć. Później poszukam i dopisze numery, ale są to kolory z Webera. Okna są w kolorze złotego dębu Są to kolorki Weber 121E i 121D, albo 120E i 120D hmm na fakturce miałam te pierwsze numery, jednak na stronie Weber'a ich nie ma. Może błąd sprzedawcy Zerknę na budowie na wiaderko i wtedy napiszę dokładnie. Więc z pewnością jest to 121E i 121D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.11.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Kilka fotek z dzisiejszego tournee po okolicy mam nadzieje, że właściciele nie będą mieli nic przeciwko temu:) No, nie wiem, nie wiem! Mysle, ze moga miec. Lepiej jednak takich numerow nie robic. Nadzieja nadzieja, ale zgody wlascicieli (jak rozumiem) ani na fotografowanie domow ani na zamieszczanie ich w Necie nie masz, wiec dla wlasnego spokoju lepiej tego nie rob. Już mam moralniaka , ale to wszystko w dobrej wierze:) inspiracja dla szukających natchnienia Lepiej wykasuj zdjęcia dla Twojego dobra Bez sera.........................Ludzie to musielibyście wykasowac tutaj połowę zdjęc.Ile tu już zdjęc sie przewineło.Wystarczy na poprzednią stronę wejśc i już widac kto jakie umieścił zdjęcia np.pstrykając podczas spaceru.To trzeba było się trzymac takiej reguły od samego początku.Nie potrzebny szum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz75 24.11.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Kilka fotek z dzisiejszego tournee po okolicy mam nadzieje, że właściciele nie będą mieli nic przeciwko temu:) No, nie wiem, nie wiem! Mysle, ze moga miec. Lepiej jednak takich numerow nie robic. Nadzieja nadzieja, ale zgody wlascicieli (jak rozumiem) ani na fotografowanie domow ani na zamieszczanie ich w Necie nie masz, wiec dla wlasnego spokoju lepiej tego nie rob. Już mam moralniaka , ale to wszystko w dobrej wierze:) inspiracja dla szukających natchnienia Lepiej wykasuj zdjęcia dla Twojego dobra Bez sera.........................Ludzie to musielibyście wykasowac tutaj połowę zdjęc.Ile tu już zdjęc sie przewineło.Wystarczy na poprzednią stronę wejśc i już widac kto jakie umieścił zdjęcia np.pstrykając podczas spaceru.To trzeba było się trzymac takiej reguły od samego początku.Nie potrzebny szum. Z małą nieśmiałością wytknęłam to wyżej ale dla swojego dobra wolę zrobic DELETE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.11.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Janusz daj spokój i oddaj zdjęcia. Jeszcze nikt nie wprowadził takiego prawa które zabraniałoby Tobie dysponować Twoimi własnymi fotkami bez względu na to co się na nich znajduje (jest parę wyjątków jak wykorzystanie czyjegoś wizerunku w celach komercyjnych, zniesławienie itp, ale zdjęcia domów z okolicy pod to nie podpadają). Wyobraź sobie co by było, gdyby zabronić publikowania zdjęć na których znajdują się czyjeś domy. Ludzie musieliby przestać fotografować się w miastach a jeśli już to chyba tylko w parku, bo przecież nie na ulicy. I w ogóle nie widzę nic złego w pokazaniu zdjęcia z cudzym domem szczególnie jeśli się mówi pozytywnie o wyglądzie tego domu a o adresie czy danych osobowych właściciela mowy nie ma. No niech mi ktoś uprzejmie wyjaśni co w tym zdrożnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 24.11.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ja nie ryzykowałabym pokazywania "cudzych" domów Zwłaszcza jeśli przyswoim avatarze mam napisane dość dokładne swoje dane, i piszesz ze zdjęcia są z okolicy. Dla chcacego nie ma nic trudnego... Ale to tak na matrginesie. Zdjecia naszej elewacji- jeszcze nie skonczona dołem .Będą płytki w kolorze zbliżonym do kolory dachówki. http://images31.fotosik.pl/376/be326b4b5e8e240dmed.jpg http://images34.fotosik.pl/375/cc2a85d0b0779986med.jpg Pozdr [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.11.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Moja elewacja, tam gdzie brak kolorku będzie kamieniem obłożone Bardzo mi sie podoba Twoja elewacja! Czy mozesz zdradzic jaka jest szerokosc obramien przy oknach/drzwiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 25.11.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Moja elewacja, tam gdzie brak kolorku będzie kamieniem obłożone Bardzo mi sie podoba Twoja elewacja! Czy mozesz zdradzic jaka jest szerokosc obramien przy oknach/drzwiach? Ich szerokość to 12 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 25.11.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ja nie ryzykowałabym pokazywania "cudzych" domów Zwłaszcza jeśli przyswoim avatarze mam napisane dość dokładne swoje dane, i piszesz ze zdjęcia są z okolicy. Dla chcacego nie ma nic trudnego... No nie ma, ale co może ten chcący? Bo jakoś nie czaję. Przecież nie pokazujesz rozkładu pomieszczeń nie piszesz o systemach zabezpieczających, o zwyczajach właścicieli itd. No w czym tkwi zagrożenie? Napisz bo nie łapię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 25.11.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ja nie ryzykowałabym pokazywania "cudzych" domów Zwłaszcza jeśli przyswoim avatarze mam napisane dość dokładne swoje dane, i piszesz ze zdjęcia są z okolicy. Dla chcacego nie ma nic trudnego... Ale to tak na matrginesie. Zdjecia naszej elewacji- jeszcze nie skonczona dołem .Będą płytki w kolorze zbliżonym do kolory dachówki. http://images31.fotosik.pl/376/be326b4b5e8e240dmed.jpg http://images34.fotosik.pl/375/cc2a85d0b0779986med.jpg Pozdr [/img] A co to za urocza dachówka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 25.11.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Już wiem Bogen Granat Brązowy. Zachorowałam na nią i stanęła do odstatecznego castingu z Futurą Creatona Brązową Glazurowaną Noblesse. Super elewacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts