acca5 13.04.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Widziałam dom z oliwką i miedziana dachówką- super wygląda, jak się jedzie ze Skwierzyny na Gorzów ale drogą na rondzie w Skwierzynie na wprost a nie w lewo do Gorzowa- trudno mi to wyjasnić , do Gorzowa okrężną droga przez lasy, zaraz za rondem stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 13.04.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Kristofuros,druga wersja lepsza.Tym samym podsunales mi pomysl, bo tez chcialam dac same slupki klinkierowe, a teraz to dam wiecej tych drugich.A kto Ci robi te elementy metalowe? Wisniowski ma niezle. Podobaja mi sie.I jeszcze pytanie do wszystkich. Czy tynkowal ktos tynkiem akrylowym profi?Jaki jest, jakie ma mniej wiecej kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 13.04.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Widziałam dom z oliwką i miedziana dachówką- super wygląda, jak się jedzie ze Skwierzyny na Gorzów ale drogą na rondzie w Skwierzynie na wprost a nie w lewo do Gorzowa- trudno mi to wyjasnić , do Gorzowa okrężną droga przez lasy, zaraz za rondem stoi. Dzięki acca kto ma jakie fotki? ewentualnie tam pojadę .... te żółcie i postele to takie oklepane wszędzie tego pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.04.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Znalazłam takie coś, choć z ciemną oliwką niewiele ma wspólnego, ale jakiś obraz zieleni daje: http://www.jelonka.com/binary/aktualnosci/2007/10/04/herrenstrasse/01.jpg http://www.chem.univ.gda.pl/~tomek/galeria/weglezukowo.jpg a na tej stronie masz dobre rady odnośnie kolorów elewacji: http://www.abc-sciany.pl/index2.php?site=art&id=393 i jeszcze zdjęcie: http://www.abc-sciany.pl/img/publikacje/393_z2.jpg Zresztą i w tym wątku też widziałam zielonkawe elewacje. Szukałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 13.04.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Tak widziałamsęk wtym że jeszcze nigdy nie widziałam domu dworkowatego w odcieniu zielonego.....będę szukać dalej....chcę by był inny .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 13.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Kristofuros,druga wersja lepsza. Tym samym podsunales mi pomysl, bo tez chcialam dac same slupki klinkierowe, a teraz to dam wiecej tych drugich. A kto Ci robi te elementy metalowe? Wisniowski ma niezle. Podobaja mi sie. I jeszcze pytanie do wszystkich. Czy tynkowal ktos tynkiem akrylowym profi? Jaki jest, jakie ma mniej wiecej kolory? Te ogrodzenie to elementy Postal, ale jeszcze nie wiem jak wyjdzie cenowo - czy czasem jakiś ślusarz nie zrobi tego taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 17.04.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam,chciałam zapytać,czy ktoś może tynkował domek produktami z Malfarb-u?Niedługo tynkujemy domek i facet od elewacji poleca właśnie tą firme? Jakie macie doświadczenia?Będe wdzięczna za odpowieź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 17.04.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 A ja z kolei bede miala tynk akrylowy Profi. Nawet nie moge tego znalezc w Internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 20.04.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 jaki kolor parapetu z klinkieu do:dach antracyt,okna zloty dąb,elewacja złamana biel,rynny antracytkomin szary? Dzisiaj miałam jedną w kolorze czekoladowym (na oknach są takie zyłki) i jedna antacyt. Ta czekolada niby do okien pasuje ,ale boje się ,ze z daleka to będzie dodatkowy kolor na elewacji. Antracyt super do dachu i rynien, ale czy nie bedzie zbyt ciemny pod okna?Dajcie zdjecia jeśli macie taką kombinację kolorów?Co do okien złoty dąb?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 20.04.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Mysle, ze antracyt.Bedziesz miala wszystko w jednej kolorystyce, a ten braz, to jak sama zauwazywas, dodatkowy kolor.Antracyt bedzie super i nie za ciemno.Aha, ten antracyt, to nie jest taki ciemny.Sama sie na tym "przejechalam", ze tak powiem, bo brama normshtala antracytowa, to jest po prostu ciemnoszara.Komin tez zrob antracytowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 20.04.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 chyba będzie antracyt. Przejżałam zdjecia i antracyt dosć ładnie wyglada. Jak ktoś ma okna złoty dąb i parapet antracyt to proszę o zdjecia czy kolory sie nie gryzą. zapomniałam napisać ,ze podbitka 9chyba tak nazywaja się te deseczki pod dachem ) jest też prawie czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.04.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Tak widziałam sęk wtym że jeszcze nigdy nie widziałam domu dworkowatego w odcieniu zielonego.....będę szukać dalej....chcę by był inny .. mam zielony dom w "dworkowym stylu" /dworkowy=kolumny przed wejściem / jeśli jeszcze jesteś zainteresowana, to mogę przesłać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 20.04.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 iva-marti, to juz nie masz nad czym sie zastanawiac. ja tez mam podbitke prawie czarna, ale chce ja jeszcze raz pomalowac tikuriila na kolor czarny z odcieniem szarego. tylko nie wiem kiedy, przed czy po zrobieniu elewacji. musze sie zapytac pana od tynkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorusia 20.04.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Czy ktoś zrobił taką elewację, lub ma zdjęcia podobnej i może je zamieścić? http://images24.fotosik.pl/281/42f63e8c7d9b2d54.jpg http://images45.fotosik.pl/16/07f098efa539384d.jpg Podnoszę! Poproszę o jakieś dane => buduję Librę. Z tym że moja będzie z miedzianym/kasztanowymn (?) dachem... Bardzo proszę o dane na temat koloru elewacji numer tynku i firmę. Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 21.04.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Też mi się bardzo podoba ta elewacja jak w powyższym zdjęciu. Mam dach kasztanowy, okna w kolorze macore i ta elewacja idealnie by mi pasowała. Proszę o podanie koloru elewacji (ewentulanie nr) i obramowań okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aimo 23.04.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam, Jestem na etapie wyboru koloru elewacji (grafitowy dach, ciemnobrązowe okna). Niestety, kolory w katalogu to nie to samo co w rzeczywistości :/ Dlatego chciałam zapytać czy ktoś z Was ma może wykonaną elewację w kolorze Etna1 lub Nebraska1 z Ceresitu? Pozdrawiam,A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaP 27.04.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam Goszczę tu dość często, tyle, że ,,incognito". Wspaniałe fotki tu wklejacie! Niestety spora część zdjęć jast dla mnie niewidoczna. Co oznacza ten malutki czerwony krzyżyk zamiast zdjęcia? Podejrzewam, że mam za słaby komputer... Na drugiej stronce są ponoć fotki domków z grafitowym dachem. Czy można na forum cos z tym zrobić, czy raczej powinnam kogoś poprosić o przesłanie mi fotek na maila? Co do grafitowego dachu to bardzo mi się podoba graficik+ kremowa lub piaskowa lub jakaś bladożółta scianka+ okna w kolorze ciepłego wesołego brązu. Trochę się obawiam czy taka kolorystyka nie sprawi, że bryła domu ,,urośnie" optycznie? Te z czeronymi dachami są jakby mniej ,,rzucające sie w oczy". Czy tylko to takie moje odczucie? Podbitki jeszcze ,,nie widzę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 27.04.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam Niestety spora część zdjęć jast dla mnie niewidoczna. Co oznacza ten malutki czerwony krzyżyk zamiast zdjęcia? Podejrzewam, że mam za słaby komputer... Na drugiej stronce są ponoć fotki domków z grafitowym dachem. Najbardziej prawdopodobne jest, że zostały usunięte z serwera, na którym były przechowywane albo są czasowo niedostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 28.04.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam Niestety spora część zdjęć jast dla mnie niewidoczna. Co oznacza ten malutki czerwony krzyżyk zamiast zdjęcia? Podejrzewam, że mam za słaby komputer... Na drugiej stronce są ponoć fotki domków z grafitowym dachem. Najbardziej prawdopodobne jest, że zostały usunięte z serwera, na którym były przechowywane albo są czasowo niedostępne. albo forumowicz usunął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 28.04.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 To nasza elewacja - prawie skończona http://www.empikfoto.pl/albumy37/394846/806259/previews/24966643_2.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy37/394846/808857/previews/25045783_2.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy37/394846/808857/previews/25045795_4.jpg http://www.empikfoto.pl/albumy37/394846/808857/previews/25045943_7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts