banko 04.05.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Wow. Chwal się Rezi co to za kolor?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 04.05.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Rezi nadal jest ślicznie. Praktycznie nie widac różnicy ,mozna by pomyśleć ,ze to ten sam kolor tylko zdjęcie robione o innej porze dnia. co to za kolorek? Ja wybiorę chyba Casaton z Kabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 04.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Rezi można wiedzieć z czego masz taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 04.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 kolor to mieszany z palety STOsilco/ 32137od strony tarasu nabiera cieplejszej tonacji poprzez odbicie światła płytki klinkier ciągniony na mokro jakiś producent hiszpański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia73 04.05.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Hej ! Tak się zastanawiam, czy elewacje to wnętrza - pewnie nie - ale nie znalazłam lepszego miejsca na ten wątek. Postaram się umieszczać tu zdjęcia elewacji. Zapraszam do wrzucania swoich zdjęć. Jak ktoś ma zapotrzebowanie na konkretne zestawienia kolorystyczne to postaram się odszukać w moich zbiorach. A na początek moje ulubione domy: Bardzo prosze o jakas burze mozgow odnosnie elewacji na dom na polanie pod lasem??? WZ mowi, ze dachy powinny byc czerwone lub brazowe...A ja tak lubie grafit.... Dziekuje, Sylwia. ps. balustrady balkonowe beda kute w jakies esy-floresy-kwiat-rosliny, tak sobie marze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 05.05.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Sylwia73, narobiłaś smaku... czas na konkrety: pokaż zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 05.05.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 kolor to mieszany z palety STOsilco/ 32137 od strony tarasu nabiera cieplejszej tonacji poprzez odbicie światła płytki klinkier ciągniony na mokro jakiś producent hiszpański Suuuuuuuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 05.05.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 kolor to mieszany z palety STOsilco/ 32137 od strony tarasu nabiera cieplejszej tonacji poprzez odbicie światła płytki klinkier ciągniony na mokro jakiś producent hiszpański Suuuuuuuuuper u Reziego zawsze jest super. Może jest architektem albo innym artystą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 05.05.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 kolor to mieszany z palety STOsilco/ 32137 od strony tarasu nabiera cieplejszej tonacji poprzez odbicie światła płytki klinkier ciągniony na mokro jakiś producent hiszpański Suuuuuuuuuper u Reziego zawsze jest super. Może jest architektem albo innym artystą? Rezi na forum z tego słynie ,że zawsze jest suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia73 05.05.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Sylwia73, narobiłaś smaku... czas na konkrety: pokaż zdjęcia! Domu jeszcze nie ma! Kupno dzialki sie finalizuje. Wiem, ze wczesnie, ale chce pomarzyc Wasze wizje kolorow/stylow (styli?) elewacji, please.... http://img1.classistatic.com/cps/l/kj/09/2/16/906/r2/49673k2_20.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.05.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Rezi a mi się bardziej podobał poprzedni Ten na moim kompie wygląda na wpadający w beżowo-różowy Skąd zmiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 05.05.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 zmieniłem kolor http://rezulak.pl/elewacja_4.jpg http://rezulak.pl/elewacja_1.jpg Ja zazdroszczę tej zielonej trawy To trawa z rolki czy sam siałeś - jeśli tak to jaki gatunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 05.05.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No i pięknego klona propo ile już ma lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.05.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Sylwia73 - przepiękne miejsce na dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 05.05.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Rezi teraz dom jeszcze piękniejszy !!!!!! I widzę że firaneczki już wiszą żona jednak wygrała ( kiedyś coś wyczytałam że byłeś temu przeciwny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 05.05.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 efilo nie jest różowy, tak wygląda od strony tarasu faktyczny kolor to czysta caffe late z mleczkiem 3,2% poprzedni kolor przestał pasować do ogólnych założeń i nie łączył kolorystyczne tarasu z domem , musieliśmy już położyć powłokę końcową, zresztą poprzedni więc i zmieniliśmy kolor les111 klon nie wiem ile ma lat, posadziliśmy go zeszłej jesieni glowac trawa siana sportowa barenburg, siana 3 lata temu , koszenie 1xtydzień + podelwanie automatyczne + piaskowanie, wertykulacja, nawożenie nawozem i wapnem, etc Ash5 nic z tych rzeczy , nie jestem architektem ani artysta - może na emeryturze - ale to dopiero za 30 lat askaaa nadal jestem przeciwny .... ale żona ma argumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 05.05.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Rezi nadal pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia73 05.05.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 To nasza elewacja - prawie skończona Piekne!!! Wyglada bardzo elegancko. Czy moglabys zdradzic kolor okien i dachowki? Sylwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 05.05.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dorzucę jeszcze swoją elewację ! http://www.fototube.pl/pictures/img0368.jpg Oczywiście nad całością trzeba jeszcze popracować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 05.05.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 To nasza elewacja - prawie skończona Piekne!!! Wyglada bardzo elegancko. Czy moglabys zdradzic kolor okien i dachowki? Sylwia. Sylwia73 dziękuję Dachówka to Domino Creatona kolor łupek, okna z zewnątrz złoty dąb - tak samo brama garażowa i drzwi zewnętrzne. Podbitkę malowaliśmy na kolor najbardziej zbliżony do złotego dębu - wyszedł prawie identyczny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts