mycha. 05.05.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Rezi a czy można gdzieś zobaczyć te Wasze firanki od środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 05.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Rezi a czy można gdzieś zobaczyć te Wasze firanki od środka? firanki są w kolorze złamanej bieli gęste bez wzorków wzorzyste są zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata39 06.05.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dorzucę jeszcze swoją elewację ! http://www.fototube.pl/pictures/img0368.jpg Oczywiście nad całością trzeba jeszcze popracować ! krzys_i_aga jaki kolor dachówki macie i jakiego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 06.05.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dachówka firmy Roben kolor kasztan.Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.05.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 kolor to mieszany z palety STOsilco/ 32137 od strony tarasu nabiera cieplejszej tonacji poprzez odbicie światła płytki klinkier ciągniony na mokro jakiś producent hiszpański W naturze jest z odcieniem żółtym, brzoskwiniowym, czy jeszcze innym? Zdjęcie trochę przekłamuje chyba. W każdym razie od poprzedniego nie tak znacznie się różni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 06.05.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 faktyczny kolor to czysta caffe late z mleczkiem 3,2% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.05.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzięki, Rezi, jakoś mi umknęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margot m 08.05.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Prosze bardzo o zdjecia domow z miedzianym dachem i jasnymi oknami drewnianymi (JASNY dab czy sosna - chodzi mi o jasniejsze niz zloty dab) oraz elewacja.. no wlasnie, czy pasuje Waszym zdaniem jasna kremowa elewacja do jasnych drewnianych okien? Z gory dziekuje za zdjecia i rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.05.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Wiem ze watle o elewacjach ale moze mnie nie pogonicie rezia czy Towja dachowka to brass grafitowa w powloce cisar czy jeszcze cos innego?I jesli mozesz to napisz z czego masz kominy-bardzo ladnie to wszystko kolorystycznie dobrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Rezi domek wygląda cudnie! U mnie z zewnątrz na razie tak, lada chwila ma zostać ułożony cokółhttp://img5.imageshack.us/img5/8969/dscn5661.th.jpg http://img5.imageshack.us/img5/2425/dscn5601n.th.jpg http://img5.imageshack.us/img5/ ciągle jeszcze sporo bałaganu wokół ale mam nadzieję, że wkrótce się z nim uporamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 09.05.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Glowac, Super elewacja.Dom wygląda bardzo elegancko a barierki są przepiękne i dodają mu uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 09.05.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Wiem ze watle o elewacjach ale moze mnie nie pogonicie rezia czy Towja dachówka to brass grafitowa w powloce cisar czy jeszcze cos innego?I jeśli możesz to napisz z czego masz kominy-bardzo ladnie to wszystko kolorystycznie dobrane dachówka to frankfurterka brasa matowa, czyli bez powłoki ( powłoka pojawiła się rok po tym ja kupiłem swoją) kominy to ciemno grafitowa cegła o ilepamięta nazwy POTSCHDAM, fuga jasny beż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LILA i ART 10.05.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 witam, śliczne te domki.... ja mam dosyć duży dom, do remontu ... chciałabym chyba grafitowy dach brązowe okna i podbitka ( orzech) i może dwa odcienie szarego jeśli chodzi o elewacje..( wystająca klatka schodowa) nie wiem, proszę o pomoc.. marzą mi się białe gzymsy wokół okien??? co na to fachowcy w dziedzinie????? bardzo prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 10.05.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 A czy ktoś mógłby podzielić się spostrzeżeniami dotyczącymi tynków zewnętrznych firmy KEIM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 11.05.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 efilo nie jest różowy, tak wygląda od strony tarasu faktyczny kolor to czysta caffe late z mleczkiem 3,2% poprzedni kolor przestał pasować do ogólnych założeń i nie łączył kolorystyczne tarasu z domem , musieliśmy już położyć powłokę końcową, zresztą poprzedni więc i zmieniliśmy kolor les111 klon nie wiem ile ma lat, posadziliśmy go zeszłej jesieni glowac trawa siana sportowa barenburg, siana 3 lata temu , koszenie 1xtydzień + podelwanie automatyczne + piaskowanie, wertykulacja, nawożenie nawozem i wapnem, etc Ash5 nic z tych rzeczy , nie jestem architektem ani artysta - może na emeryturze - ale to dopiero za 30 lat askaaa nadal jestem przeciwny .... ale żona ma argumenty Rezi, jedno jest pewne: jesli nabierzesz ochoty na przewrócenie życia do góry nogami i zostaniesz "wizjonerem" z głodu nie zginiesz p.s. podobno AMERYKANIE zmieniają zawód średnio 7 razy w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia73 13.05.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 A mój domek wygląda tak: http://images26.fotosik.pl/283/16b1d3de78c4bf76.jpg Kolor miał być wprawdzie inny, ale jakoś go przeżyje:) Sliczna kolorystyka, a z Twojej dzialki pachnie przez monitor lasem!!! Pieeekna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia73 13.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Hej ! Tak się zastanawiam, czy elewacje to wnętrza - pewnie nie - ale nie znalazłam lepszego miejsca na ten wątek. Postaram się umieszczać tu zdjęcia elewacji. Zapraszam do wrzucania swoich zdjęć. Jak ktoś ma zapotrzebowanie na konkretne zestawienia kolorystyczne to postaram się odszukać w moich zbiorach. A na początek moje ulubione domy: http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/179376.jpg http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/179375.jpg http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/179377.jpg Przegladnelam caly watek. Wspanialy. Jednak mnostwo zdjec jest juz niedostepnych i nie znalazlam wielu z brazowym dachem i bialymi (lub prawie bialymi) scianami. Czy ktos moze cos wkleic pleaseeee? Czy do takiego dachu i scian pasuje tylko stolarka w kolorze zlotego debu (lub innego jasnego-jakiego tak na marginesie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 16.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Proszę o pomoc posiadaczy domów w kolorze kremowym (ecru).Proszę o wklejanie zdjęć z podaniem nazwy i numeru koloru. Może ktoś z Was ma elewację w kolorze 130E , 165 E lub L091 (kolory weber) i zechciałby się pochwalić nią na forum. Zupełnie nie potrafię wybrać koloru z próbników a już najwyższy czas zamówić tynk. Z góry dziękuję. Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.05.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 To moze jak tez poprosze o taki sam kolor, ale z Kabe.Tez chcialabym ecru. Baardzo jasny. I tez nic nie moge znalezc. Te kolory sa jakies dziwne. Mialam szukac pierwszego po bialym, a tam nie ma czegos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 16.05.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 To moze jak tez poprosze o taki sam kolor, ale z Kabe. Tez chcialabym ecru. Baardzo jasny. I tez nic nie moge znalezc. Te kolory sa jakies dziwne. Mialam szukac pierwszego po bialym, a tam nie ma czegos takiego. Caprol ma kilka odcieni bieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts