Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moja elewacja -zaczątek. Też do drewna - kolor śmietankowy, ale nie słodki, tylko bardziej z palety orzech. Już wygląda dobrze do antracytowego dachu, myślę, że jak pójdziesz w odrobinę szarości tez będzie dobrze

Zdjęcie 500px na forum:

http://images42.fotosik.pl/204/ace3fdb9648d0551med.jpg

Bardzo ładny kolor elewacji!! możesz wstawić więcej zdjęć i zdradzić z jakiej firmy tynk:)

Elewacja dopiero jest wykonywana, to było pierwsze malowanie, jedynie koło drzwi i garaz juz zrobione. Potwierdzam kolor piękny, baranek 1,5 mm, chociaz majster mówił ze lepszy 2 mm. producent z Ostrołęki, z dowozem taniej dużo niz w hurtowniach. Tynk silikonowy więc bardzo dobry Kolor różne. Tel. moge podać jak bedziesz chciała Pozdr

Elewacja dopiero jest wykonywana, to było pierwsze malowanie, jedynie koło drzwi i garaz juz zrobione. Potwierdzam kolor piękny, baranek 1,5 mm, chociaz majster mówił ze lepszy 2 mm. producent z Ostrołęki, z dowozem taniej dużo niz w hurtowniach. Tynk silikonowy więc bardzo dobry Kolor różne. Tel. moge podać jak bedziesz chciała Pozdr

Ja poproszę o namiary-adres,telefon:yes:

Strix, proszę o informację czy taki daszek nie zaciemnia salonu? oraz proszę o przesłanie informacji nt wymiarów takiego dodatkowego zadaszenia (x,y,h). Zastanawiamy się z mężem nad takim zadaszeniem tarasu ale cały czas się wachamy.

dziękuję

• 2 weeks później...
Witam,

jaki kolor elewacji proponujecie zastosować??

http://images47.fotosik.pl/290/80a5c3876bbd8fc8.jpg

My myślimy albo o białym, albo ciemnym zielonym-groszkowym, albo oczywiście szarym:D

Wnękę wykładać klinkierem szarym czy zostawic taką jak resztę elewacji???

biel złamana szarością, jeszcze nie widziałam domu który źle wyglądał w takim zestawieniu jak Twój

sama mam szara stolarke, drewno na elewacji, ciemny szary garaz i biel zalmana szaroscia na domku

polecam

No to i ja wrzuce pare zdjatek, udostepnił wykonawca tych elewacji, te akurat z Wilanowa, same jakies takie jasne sie trafiały :) Osobiscie wg mnie najladniejsza na Łokciowej, bo budynki ładne, karpióweczka na dachu, bawole oko... Wszystkie w STO i Caparolu

ul. Łokciowa Caparol

zdjęcia zostały usunięte ze względów bezpieczeństwa (pojawil sie komunikat, ze strona, na której są zdjęcia zawiera złośliwe oprogramowanie)

Edytowane przez fighter1983