Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam mozna wiedziec nazwe koloru tej elewacji,dziekuje.

Witam!

Bardzo podoba mi się Twój kolor elewacji oraz podbitki...moje pytanie dotyczy własnie podbitki. jaki kolor podbitki oraz okien jest u ciebie. ja również mam takie wieźby i mam problem w jakim kolorze mam je pomalować. Dach mam czarny a okna drewniane w kolorze kasztanowca. proszę o pomoc.

• Odpowiedzi 5,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zwłaszcza ten ciemniejszy którym są pomalowane pasy ;-)

A prosze bardzo, akurat mam otwartego maila z zamowieniem. Tynk Kreisel typ "sisi" gr. 1,5 kolory to: jasny nr 29988 , szary nr 27556 a te paski to farba elewacyjna nr 27562 . Musze przyznać, ze kolorki wybieralam z kolornika z netu, dopiero po zamowieniu polecialam do hurtowni upewnic sie czy aby moj wybor jest sluszny. Ale chyba wyszło nienajgorzej, choc z wykonawcy jestesmy średnio zadowoleni. Miło mi, że sie podoba:-D Pozdrawiam Ania

A prosze bardzo, akurat mam otwartego maila z zamowieniem. Tynk Kreisel typ "sisi" gr. 1,5 kolory to: jasny nr 29988 , szary nr 27556 a te paski to farba elewacyjna nr 27562 . Musze przyznać, ze kolorki wybieralam z kolornika z netu, dopiero po zamowieniu polecialam do hurtowni upewnic sie czy aby moj wybor jest sluszny. Ale chyba wyszło nienajgorzej, choc z wykonawcy jestesmy średnio zadowoleni. Miło mi, że sie podoba:-D Pozdrawiam Ania

Aniu, myślę o podobnym wzorze na moim domku, czy możesz zdradzić skąd wziełaś inspiracje do swojego. Wyszło bardzo ładnie i elegancko, ja a nie chciałabym przesadzić z pasami !!

Bardzo mi się Twoja elewacja podoba.

Pozdrawiam

Aniu, myślę o podobnym wzorze na moim domku, czy możesz zdradzić skąd wziełaś inspiracje do swojego. Wyszło bardzo ładnie i elegancko, ja a nie chciałabym przesadzić z pasami !!

Bardzo mi się Twoja elewacja podoba.

Pozdrawiam

Dziekuje Ciborka. Projekt domu, który kupilismy mial klasyczna elewacje domku wiejskiego, nam to nie pasowalo. Skoro robimy wnetrza w surowym nowoczesnym stylu to taka tez miala byc elewacja. Jednak na stronie internetowej karty domku byla zakladka z inna stylizacja elewacji. Troszke ja zmodyfikowalismy i wyszlo to co na zdjeciach. Proponuje pokserowac pare razy elewacje z projektu i poprobowac z wzorami i kolorami. Kredki beda bardzo pomocne :D Tak wiec powodzenia. Pozdrawiam Ania

Przecudny! Bardzo podoba mi się połączenie zielonego z ciemną cegłą. Wyszło ciekawie, niebanalnie i bardzo ładnie. Też chciałam zieloną elewację ale mąż obstawał za ceglaną, więc poszliśmy na kompromis i wybraliśmy piaskową :-)

wykonawca i posiadacz bolida mieszka w ciemnej jaskini w mrocznej kniei,

niektorzy mowia, ze ma kly i pazury,

niektorzy twierdza ze potrafi przeplynac Wisle w wiaderku po tynku

My wiemy tylko tyle: ze ma na imie STIG :p

wykonawca i posiadacz bolida mieszka w ciemnej jaskini w mrocznej kniei,

niektorzy mowia, ze ma kly i pazury,

niektorzy twierdza ze potrafi przeplynac Wisle w wiaderku po tynku

My wiemy tylko tyle: ze ma na imie STIG :p

Piękna charakterystyka, strach takiego wpuścić do domu :cool:

Witam,

Przesyłam kilka zdjęć naszej dopiero co ukończonej elewacji - dla lubiących szarości :)

http://images45.fotosik.pl/342/124997af94c46b0cmed.jpg

http://images41.fotosik.pl/337/cd7c4211b203dc80med.jpg

http://images39.fotosik.pl/337/7ca68cadc8d5decdmed.jpg

http://images44.fotosik.pl/313/f5cc55733ce6805cmed.jpg