marynata 05.07.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 05.07.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 swietna elewacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.07.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Aniu, już kiedys Ci pisałam, ze masz piękny dom. Rzadko zdarza sie żeby elewacja była tak dopięta w szczegółach. Ślicznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 05.07.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Dziękuję bardzo. Projekt domku z zewnątrz sam w sobie jest ładny, to i elewacja jest ładna. To jedna z nielicznych rzeczy, która nam się udała i jestem z tego zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.07.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Dziękuję bardzo. Projekt domku z zewnątrz sam w sobie jest ładny, to i elewacja jest ładna. To jedna z nielicznych rzeczy, która nam się udała i jestem z tego zadowolona Oj, Aniu. Ładny jest cały dom, ale przecież w głębi duszy o tym wiesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 05.07.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Aniu elewacja - rewelacja. Proszę napisz mi co to za kamień na elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 05.07.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Aniu elewacja - rewelacja. Proszę napisz mi co to za kamień na elewacji Dziękuję. Kamień to "sztuczny piaskowiec". Prawdziwy niestety był zbyt żółty. To płytki Campana biała z firmy Stone Master. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyki 06.07.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 KamaG, wyszło bardzo ładnie! My cały czas wahamy się między 10020 a 10010 :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasza 06.07.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 ane3ka1gratulacje za ciągłość i konsekwencje prac! Ten dom w kilku kolorach łącznie z niebieskim i czerwonym by dobrze wyglądał a najważniejsze to konsekwencja ram okien, bram, drzwi, szprosów, obróbek okien i co najbardziej mi się podoba deski szczytowej, podbitki (czyli desek dachu) i zabezpieczeń okna na pietrze. Taki dom w zabudowie gęstej z domów z żółtą farbą lub czerwonym klinkierem traci urok, ale tu, na zdjęciu przy tym polu żyta to rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.07.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 ane3ka1 gratulacje za ciągłość i konsekwencje prac! Ten dom w kilku kolorach łącznie z niebieskim i czerwonym by dobrze wyglądał a najważniejsze to konsekwencja ram okien, bram, drzwi, szprosów, obróbek okien i co najbardziej mi się podoba deski szczytowej, podbitki (czyli desek dachu) i zabezpieczeń okna na pietrze. Taki dom w zabudowie gęstej z domów z żółtą farbą lub czerwonym klinkierem traci urok, ale tu, na zdjęciu przy tym polu żyta to rewelacja! Dzięki Pamiętam minę mojego męża jak pierwszy raz powiedziałam o białych drzwiach i bramie garażowej. Bezcenne Bardzo żałuję, że nie mamy okien ze szprosami - najlepiej konstrukcyjnymi, ale niestety wymiary okien są różne i niezbyt by to wyglądało. Fajne jest to, że przy tym zestawieniu kolorystycznym stolarka-dach-podbitka zawsze można zmienić kolor elewacji i będzie pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajka_81 07.07.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Świeżo zrobiona elewacja, brakuje jeszcze wielu detali. Tak wygląda na dzisiaj. Witam, bardzo podoba mi sie kolorystyka jaką jaka masz pomalowany dom. Czy mogłabyś podać z jakiej firmy i jakimi kolorami masz zrobione? My właśnie szukamy pomysłu na jaki kolor pomalować nasz domek i najbardziej chcialabym właśnie w takich odcieniach jak ty masz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajka_81 08.07.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 witam mam pytanie czy ma ktoś może wykonanaa elewacje firmy greinplast nr.1830. Własnie zdecydowaliśmy się na ten kolorek ale teraz mam małe wątpliwości czy nie jest on za ciemny na facjatki idzie odcień nr.1850. Prosze o odp. Dach jest w kolorze brązowym a okna w kolorze złotego dębu:( Witaj, ja bedę malowała dom tynkiem silikatowym z tej firmy, przy wyborze koloru przedstawiciel mowił nam że jesli chcemy kolor np. nr 1830 to musimy wybrać kolor o ton jasniejszy czyli 1820 wtedy osiągniemy zamierzony efekt. My wybralismy kolor nr 1910, ale po pomalowaniu osiągnelismy kolor, który chcieliśmy czyli nr 1920 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acco81 10.07.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Witam, bardzo podoba mi sie kolorystyka jaką jaka masz pomalowany dom. Czy mogłabyś podać z jakiej firmy i jakimi kolorami masz zrobione? My właśnie szukamy pomysłu na jaki kolor pomalować nasz domek i najbardziej chcialabym właśnie w takich odcieniach jak ty masz. Pozdrawiam Witam, Dzięki za miłe słowa. Tynk Kabe jaśniejszy kolor 10130, ciemniejszy na opaskach 10580, mozaika 233 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luvvka 10.07.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 (edytowane) a my tak sie zastanawiamy nad naszym pomysłem elewacji...może macie jakieś pomysły? w rzeczywistości wygląda to na razie tak: Edytowane 10 Lipca 2012 przez luvvka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka_ao22 10.07.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 witam, nie lubię się chwalić swoim domem, ale zostało nam sporo tynku mozaikowego po wykonaniu cokołu i pomyślałam, że może jak ktoś obejrzy zdjęcia i mu wpadnie w oko, to go od nas odkupi w atrakcyjnej cenie... Szczegóły o tynku mozaikowym w ogłoszeniu (dzisiaj zamieszczałam jako waldzik). Pozdrawiam monika, żona waldzika witam mam pytanie odnosnie twoich schodow z czego sa zrobione???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajka_81 11.07.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witam, Dzięki za miłe słowa. Tynk Kabe jaśniejszy kolor 10130, ciemniejszy na opaskach 10580, mozaika 233 Pozdrawiam Wielkie dzieki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiutek79 11.07.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witam, proszę o pomoc - interesuje mnie kolor elewacji 9-tego zdjęcia ( licząc od góry ).Mam taką samą dachówkę, okna machoń. Rok temu mialam robioną elewacje i niestety kolor mi się nie udal, miał wyjść ciemny brudny róż a wyszedł róż ostry.W sierpniu planujemy przemalowanie domu.dziękuję za pomoc. Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiutek79 11.07.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witam ponownie, intetresuje mnie elewacja zdjęcia Justyna&Leszek na stronie 116. pozdrawiamJoanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniewa 17.07.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Witam! BARDZO prosiłabym GGLIO gglio o ponowne fotki elewacji swojego domku.. .na astronie 190 widziałam..ale jakoś chyba kolory przekłamane, czy mógłbyś zrobić fotki domu w dzień, w świetle słońca?? ) bo bardzo bardzo mi się podoba i chętnie zgapiłabym kolorystykę, co to za kolory i rodzaj elewacji? z góry dziękuję za odp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikaA 26.07.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Bardzo prosze o opinie o elewacji zamieszczonej w zalaczniku. Po dlugich przemysleniach ostatecznie zdecydowalismy sie na kolory bialy i szary plus elementy drewniane. Dom jest w stylu nowoczesnym. Okna, drzwi i dach sa koloru antracytowego. Poczatkowo elewacje miala byc biala plus drewno tam, gdzie teraz jest szary pasek. Ale po pierwsze dobily nas koszty, a po drugie konserwacja drewna przy tak wysokim budynku tez nas troche przerasta. Okna, jak widac, nie sa szczegolnie symetryczne. Dlatego zalezy nam, aby troche te symetrie budynku przywrocic. Jak oceniacie nasze plany? A moze jakies propozycje? Bede bardzo wdzieczna. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts