Mmelisa 06.08.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Nasza prawie ukonczona elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqlio 07.08.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Pewnie juz za pozno (cos przestala mi dzialac subskrypcja na watek), ale u mnie jest Nebraska1 i Nebraska3. Paski ciemne boni to Nevada.Nie mam niestety teraz lepszych zdjec, ale musze sie zmobilizowac i opstrykac dom...Pzdrhttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=129680&d=1344320235 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia2 07.08.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Nasza prawie ukonczona elewacja Baaardzo fajny efekt. Zdradzisz, jaki tynk (rodzaj, kolor) i jaka podbitka? Kolorystyka prezentuje się bardzo spójnie. Też mamy dachówkę antracytową i szukam rozwiązań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 08.08.2012 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Pewnie juz za pozno (cos przestala mi dzialac subskrypcja na watek), ale u mnie jest Nebraska1 i Nebraska3. Paski ciemne boni to Nevada. Nie mam niestety teraz lepszych zdjec, ale musze sie zmobilizowac i opstrykac dom... Pzdr http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=129680&d=1344320235 gglio mam prośbę o więcej zdjęć z różnych perspektyw,bo ja dokładnie planuje tymi samymi kolorami tynkować Tzn.Nebraska 1 i 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.08.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Baaardzo fajny efekt. Zdradzisz, jaki tynk (rodzaj, kolor) i jaka podbitka? Kolorystyka prezentuje się bardzo spójnie. Też mamy dachówkę antracytową i szukam rozwiązań... Dziekuje. Tynk mamy silikatowo-silikonowy Optolith o grubosci 1,5mm, nr koloru 2171. Podbitka drewniana, kolor piniowy firmy Sadolin. Elewacja z desek w tym samym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ven2 08.08.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 jaki to tynk i kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 09.08.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Mmelisa, gratulacje! Bardzo ładny, prosty domek, bez udziwnień i elewacja też wyszła bardzo elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.08.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 ven2 o tynku napisalam wyzej nad zdjeciami. ane3ka1 dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia2 09.08.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Mmelisa, jestem pod wrażeniem efektu i spróbuję pójść Twoim tropem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dnasil 11.08.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 witam czy ma ktos moze zdjecia domu z kolorem firmy ceresit california6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pebe.pl 12.08.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Witam serdecznie,poszukuje zdjęć albo jakichkolwiek innych informacji na temat domów wykończonych tynkami Ceresit Texas 1 i 2 ewentualnie Madeira 2.Będę wdzięczny za wszelkie informacje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 12.08.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Zastanawiałem się nad Californią i texasem, ale w końcu wygrałem Kalahari 2, zdjęcia w moim dzienniku. Gdzieś są także w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekEdyta 13.08.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam serdecznie, poszukuje zdjęć albo jakichkolwiek innych informacji na temat domów wykończonych tynkami Ceresit Texas 1 i 2 ewentualnie Madeira 2. Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Pozdrawiam My mamy Ceresit texas 1 jak zrobię zdjęcia to podeślę , my chcieliśmy jednak jeszcze jaśniejszy , jak jest jasno to tynk jest prawie biały jak ciemniej to już taki jasny nie jest. Próbki mieliśmy pomalowane farbą texas 1 i ta zdecydowanie była jaśniejsza silkat ma kolor ciemniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakrzyś 15.08.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Już co prawda mija rok jak wykończyliśmy elewację, ale dopiero teraz natrafiłam na ten wątek. W dobie wszechogarniającej żółci, nasz dom nieco odznacza się we wsi... Tu jeszcze w trakcie prac: Końcowe efekty Witam, ane3ka1- bardzo podoba mi sie kolorystyka Twojej elewacji. Czy mogłabyś podać nazwę firmy i kolory dachu i elewacji? My właśnie szukamy pomysłu na jaki kolor pomalować nasz domek a to, jak się prezentuje Twój powaliło mnie na kolana . Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 15.08.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Kasiu!Przede wszystkim bardzo bardzo dziękuję. Dach to Rupp Ceramika czarny brylant (najczarniejszy z czarnych). Elewację malowaliśmy tynkiem Kabe, ale dokładnego numeru nie pamiętam. Muszę udać się do blaszaka sprawdzić, ale to nie dziś, nie w tej chwili... Pamiętaj, że zdjęcia, komputer mogą przekłamywać kolory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakrzyś 15.08.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Dziękuję Aniu za szybką odpowiedź. Wiem, że czasem zdjęcie nie oddaje w pełni koloru, a czasem ten kolor "przerysowuje". Ale u Ciebie te kolory tak pięknie ze sobą "współgrają", a wnętrze domu jest fantastycznie zaplanowane i przemyślane, że - jak to mówią - mucha nie siada. Jakby w wolnej chwili udało Ci się odgrzebać numer koloru w swoim blaszaku to będę baaardzo Ci wdzięczna Pośpiechu nie ma - my obecnie jesteśmy na etapie zalanego stropu, więc jeszcze trochę Ale już zaczęłam trochę myśleć nad wykończeniem z zewnątrz, bo chciałabym dokładnie to zaplanować - w końcu parę ładnych lat na tę elewację będę patrzeć, więc lepiej zrobić to z głową i sprawę dokładnie opracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrekz17 19.08.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Witam Śledzę ten wątek już dość długo i muszę powiedzieć,że macie naprawdę super pomysły na elewację. Do mojego postu dołączam też zdjęcie mojej elewacji, nie po to żeby się chwalić bo macie dużo ciekawsze pomysły. Nie wszystko skończone no ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 19.08.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 ane3ka1 Twoja elewacja jest piękna,super wszystko dopasowałaś,no rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 27.08.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Nasza elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 27.08.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts