EWBUD 04.03.2015 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Tak? Master mas mam? Az jej się jutro przyjrzę i postukam, bo jakoś nie zwróciłam uwagi. Pacze na elewacje ostatnimy czasy ... Jak bym miał taką ładną elewację, to bym nic innego nie robił tylko siedział i patrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 04.03.2015 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 "no i teraz pytanie: czy spodziewasz sie najazdu tatarow w domu ktorzy beda niszczyc i palic wszystko co popadnie, czy tez wpadna znajomi i nie beda robic dzkich awantur " Zapomniałeś o gwałceniu Taki przerywnik, między niszczeniem a podpalaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 04.03.2015 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 "no i teraz pytanie: czy spodziewasz sie najazdu tatarow w domu ktorzy beda niszczyc i palic wszystko co popadnie, czy tez wpadna znajomi i nie beda robic dzkich awantur " Zapomniałeś o gwałceniu Taki przerywnik, między niszczeniem a podpalaniem. przyjemnosci to na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxx.adik 04.03.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Hej fighter, pisalem Ci juz 2 maile w zeszlym miesiacu sprawie wyceny materialu niestety brak odzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Schatje 04.03.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Zapomniałeś o gwałceniu Taki przerywnik, między niszczeniem a podpalaniem. Bez obaw. Gwałcić nikogo nie będę Firanek nie ma, jeszcze by ktoś zobaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 04.03.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) Hej fighter, pisalem Ci juz 2 maile w zeszlym miesiacu sprawie wyceny materialu niestety brak odzewu Tluke oferty jak karabin maszynowy - nie wyrabiam sie po prostu i czesc maili po prostyu moze umknac uwadze:) poprosze jeszcze raz na [email protected] teraz i od reki zrobie. bo nie wiem ktory to mail byl. a****[email protected] to to? Edytowane 4 Marca 2015 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxx.adik 04.03.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 tak to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 04.03.2015 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 tak to jest to bardzo chcialbym Ci to wycenic ale nie moge - dyr regionalny z TO na Twoj region nie odbiera ode mnie przez caly dzien tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 14.03.2015 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 bardzo chcialbym Ci to wycenic ale nie moge - dyr regionalny z TO na Twoj region nie odbiera ode mnie przez caly dzien tel coś musiałeś mu podpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 17.03.2015 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Panowie:) Mój dom ze ścianą trójwarstwową został otynkowany zwykłym tynkiem cementowym. Teraz muszę zdecydować jakim kolorowym tynkiem wykończyć ściany - akrylem, mineralnym czy ??? Dom jest narażony na kurz z drogi. Panowie od tynkowania doradzają akryl - ale czy to dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedziowniki 10.04.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Witam, zwracam się do Was o pomoc. Ponieważ w poniedziałek mają mi wejść tynkarze na budynek a ja nie wybrałam koloru proszę o pomoc. Bardzo podoba mi mi się szarość Ceresitu Nebraska, którą ma forumowa reni1980 jednakże znalazłam dwie odpowiedzi o konkretnym kolorze tj raz pisze że jest to nr 5 innym że nr 6. Czy ktoś może mi dokładnie powiedzieć który to kolor? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 10.04.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Nikt nie udzieli odpowiedzi na Twoje pytanie dopóki zdjęcie będzie wciąż nie dostępne.Chyba, ze tylko ja mam z tym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 10.04.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Nikt nie udzieli odpowiedzi na Twoje pytanie dopóki zdjęcie będzie wciąż nie dostępne. Chyba, ze tylko ja mam z tym problem? nie jest dostepne. a ze zdjecia nikt nie powie. Ale nam dzisiaj ladne różowiutkie tynki wyszly dla jednego z forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 10.04.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 O, znaczy się ze oprócz tego wysyłasz szczęśliwcowi różowego Cadilaca- oczywiście w gratisie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 10.04.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 O, znaczy się ze oprócz tego wysyłasz szczęśliwcowi różowego Cadilaca- oczywiście w gratisie:lol2: w watku o bmw masz swoj przyszly samochod jak zadeklarujesz, ze przyjedziesz nim na zlot FM razem z kolega i nim go przywieziesz pomyslimy o gratisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 10.04.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Tak mnie rozhuśtałeś, ze będzie problem z zaśnięciem:P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 10.04.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ciekawe jak bedzie sie spalo po tym jak poloza tynki btw... kiedy pochwalisz sie zdjeciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 10.04.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Zaczynam przygotowywać elewacje we wtorek, nie wiem do końca ile fachowcom zajmie realizacja.Myślę, ze może z tydzień, sam jesteś ekspertem w tej dziedzinie- może podpwiesz?Do tynkowania 280 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 10.04.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 jezeli tylko grunt i tynk to w piatek lub w sobote skoncza beda ciekawe zdjecia w week taaaakie rooozowe i ten samochod na podjezdzie w kolorze elewacji http://pliki.astrobud.pl/grafika/pink2062.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 10.04.2015 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 E tam tynk, samochód CC206 to jest to- marzenie każdego blachary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts