qqrq5 13.02.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Ja też mam Bogena - Innovo 12 kolor brylant granat brązowy - glazura - jestem bardzo zadowolona , bo wyszła cudna, prawdziwa, głęboka czekolada - efekty są w dzienniku. rewelacyjna dachowka marzy mi sie taki kolor czekam na kolor elewacji, bo tez chce takie kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.02.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Cześć, a ja jutro zamawiam okna Oknoplastu Tylko muszę wybrać kolor klamki w środku co mnie przerasta Wybraliśmy najpierw kolor srebrny, ale kogo nie zapytam, to mi mówi, że do orzecha nie pasuje srebrny, tylko co najwyżej złoty. Problem w tym, że ja nic złotego nie będę miała we wnętrzach. Mogę mieć jakieś srebrne akcenty (nóżki mebli itp). Dodam, że wnętrza podobają mi się raczej chłodne, minimalistyczne i nowoczesne. Czy ktoś widział orzechowe okna ze srebrną klamką? Jak to wygląda? Co radzicie? pozdrawiam Asia_w Ja widzialam srebrne kalmki do brązowych okien, nie wiem czy byl to orzech, ale coś koło tego, to taki srebrny przyciemniny, nie chromowany. Mnie sie to bardzo podobało i według mnie bardzo ładnie się komponowało z wnętrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 13.02.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Odnośnie srebrnych klamek. Ja mam w pokoju witrynę która jest w kolorze orzech (ale taki ciemniejszy brązowy). Ma srebrne uchwyty i wygląda dobrze. Mogę zrobić zdjęcie i przesłać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 18.02.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Witajcie,Czy macie gdzieś w swoich zasobach fotki, gdzie na elewacji byłoby połączone boniowanie z cegłą/klinkierem? chodzi mi o cokół i filary z klinkieru, parter: tynk a na górze bonie? Nie za dużo tego dobrego no i czy pasuje? Szukałam, ale nie znalazłam... Ciężko mi to jakos w głowie poukładać. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suwalek 18.02.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Oto mój dom - projekt WM15 Zimorodek. Jak widać, brakuje mu między innymi cokołu. Zastanawiam się jaki kolor będzie najodpowiedniejszy: - grafitowy - odpowiadający kolorowi dachówki - ciemnobrązowy - jak podbitka - jasnobrązowy - jak stolarka Bardzo proszę o sugestie http://images20.fotosik.pl/72/59c38c4af33fb793.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 18.02.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Piekne okiennice, czy mozna wiedziec cos wiecej na temat okuc/zawiasow? Ewentualnie gdzie mozna takie cos kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suwalek 19.02.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 kaloosa: niestety niewiele mogę powiedzieć o okuciach - mój dom kupiłem już z zamontowanymi okiennicami. Producenta okiennic także nie znam, mam natomiast jego tel kom., który wysyłam Ci na priv, przy czym wydaje mi się wg. słów osoby od której mam numer, miał on wyjechać z kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 20.02.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 serdeczne dzieki suwalek, wiadomosc dotarla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbychu_z_trucka 23.02.2007 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 http://www.igies.pl/realizacje/real0904s.jpg http://www.igies.pl/realizacje/real1020s.jpg więcej tutaj ) : http://www.igies.pl/pl/realizacje/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 23.02.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 http://www.igies.pl/realizacje/real0904s.jpg http://www.igies.pl/realizacje/real1020s.jpg Fajne znaczki pocztowe :D Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 23.02.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 suwalek czy możesz mi tez na priva wysałć ten nr tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 23.02.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Remle najbardziej podoba mi się ten pierwotny kolor tj. lewy górny. I przynajmniej tynk nie jest znów żółty. Domek wygląda lekko i wdzięcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suwalek 23.02.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Okiennice mają wzięcie Nr tel. znów poszedł na priv. A może ktoś pokusi się o odpowiedź na moje powyższe pytanie, please? http://images20.fotosik.pl/88/b0c0d64d84e4110a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 23.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Suwałek, jeśli pytasz o kolor murku, to ja z grafitu bym zrezygnowała, bo domek będzie wyglądał ciężko i ponuro. Raczej pomyśl o brązie albo wręcz o jakimś kontraście np. jakiś piaskowy. Ostatnio prosiłam o radę męża mojej koleżanki, architekta w sprawie materaiłu na cokół i komin. Nie dał mi konkretnej recepty, ale piowiediza, że każdy materiał jaki zastosuję, o ile będzie naturalny, będzie pasował do reszty zastosowanych naturalnych matetriałów. Wniosek: jak masz drewno, to możesz dać wszystko co naturalne albo jest doskonałą imitacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.02.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Suwałek, jeśli pytasz o kolor murku, to ja z grafitu bym zrezygnowała, bo domek będzie wyglądał ciężko i ponuro. Raczej pomyśl o brązie albo wręcz o jakimś kontraście np. jakiś piaskowy. Ostatnio prosiłam o radę męża mojej koleżanki, architekta w sprawie materaiłu na cokół i komin. Nie dał mi konkretnej recepty, ale piowiediza, że każdy materiał jaki zastosuję, o ile będzie naturalny, będzie pasował do reszty zastosowanych naturalnych matetriałów. Wniosek: jak masz drewno, to możesz dać wszystko co naturalne albo jest doskonałą imitacją. Myślę, że nie ma sensu wprowadzac kolejnego koloru, nawet gdyby miał byc "naturalny". Oglądając pierwsze zdjęcie wahałam się między kolorem podbitki a stolarki, jednak patrząc na zdjęcie drugie optuję zdecydowanie za kolorem podbitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.02.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Dla równowagi - jestem za kolorem stolarki. Ale na pewno nie grafit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.03.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 POtrzebuję pomocy w doborze koloru luksferów do tynku. Tynku jeszcze nie ma, więc nie mogę pokazać, ale chodzi mi o coś takiego jak ma Maxtorka. Stolarka okienna złoty dąb, a dachówka ceglasta. I właśnie do tego trzeba dopasować kolor luksferów, którymi ma być doświetlona klatka schodowa. I nie wiem na co się zdecydować. Białe? Białe, ale matowe, miodowe? Poradźcie coś.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 04.03.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 POtrzebuję pomocy w doborze koloru luksferów do tynku. Tynku jeszcze nie ma, więc nie mogę pokazać, ale chodzi mi o coś takiego jak ma Maxtorka. Stolarka okienna złoty dąb, a dachówka ceglasta. I właśnie do tego trzeba dopasować kolor luksferów, którymi ma być doświetlona klatka schodowa. I nie wiem na co się zdecydować. Białe? Białe, ale matowe, miodowe? Poradźcie coś.[/url] Może dymione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 04.03.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 tzn. jakie? MOże to są te co ja nazywam miodowymi? W delikatnym odcieniu brązu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
10-tka 05.03.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Przebrnęlam z zainteresowaniem przez 20 stron,nie wszystkie zdjęcia mi się otwierają ale nie znalazlam zestawienia kolorów jakie mialam w swoim domku a mianowicie:dach-dachówka kolor antracytpodobiciówka-drewno malowane zielonym drewnochronem(widać strukturę drewna)balkony-filary i poręcze czarny drewnochron,pozostale elementy zielony drewnochronokna-ciemna zieleńrynny-w kolorze dachutynk-żólty wpadający w seledyn ale nie żarówiasty tylko lagodnyPiszę mialam bo domek już sprzedany.Niestety nie mam zdjęć bo chętnie bym pokazala.Wyglądal bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts