Mufka 31.01.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 jakos od kilku dni nie jestem w stanie wejsc na czata, tez tak macie? nie wie moze ktos co sie stalo i dlaczego sie zepsulo? mam objawy odstawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.01.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 jakos od kilku dni nie jestem w stanie wejsc na czata, tez tak macie? nie wie moze ktos co sie stalo i dlaczego sie zepsulo? mam objawy odstawienia a on wogole dziala??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 31.01.2006 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 No oczywiscie ze dziala, a raczej dzialal od kilku dni tylko nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.01.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 No oczywiscie ze dziala, a raczej dzialal od kilku dni tylko nie dziala tzn chcialam zapytac czy ktos tam jest??? kiedys weszlam bylo pusto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.01.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 No oczywiscie ze dziala, a raczej dzialal od kilku dni tylko nie dziala tzn chcialam zapytac czy ktos tam jest??? kiedys weszlam bylo pusto... trzeba było się umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 31.01.2006 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 jak nie ma nikogo ja jestem . A tak serio to bywaja tam ludziska i jest rownie fajna atmosfera jak na forum, tyle, ze czat jest bardziej "kontaktowy". A teraz nie ma ... taka zabawke zabrali, dobrze ze mam urlop od jutra umarlabym z nudow w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.01.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 jak nie ma nikogo ja jestem . A tak serio to bywaja tam ludziska i jest rownie fajna atmosfera jak na forum, tyle, ze czat jest bardziej "kontaktowy". A teraz nie ma ... taka zabawke zabrali, dobrze ze mam urlop od jutra umarlabym z nudow w pracy hahaha to masz niezla prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.01.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 No oczywiscie ze dziala, a raczej dzialal od kilku dni tylko nie dziala tzn chcialam zapytac czy ktos tam jest??? kiedys weszlam bylo pusto... trzeba było się umówić dziwnie kojarzy mi sie slowo czat moja kumpelka z rodzonym mezem sie rozwiodla...wlasnie przez to slowo...a raczej przez to co z tego czatowania wyniklo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 31.01.2006 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 To przykre co piszesz , trzeba "czatowac " z glowa znaczy z kims normalnym milym i nie szukajacym "przygod" na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 31.01.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 To przykre co piszesz , trzeba "czatowac " z glowa znaczy z kims normalnym milym i nie szukajacym "przygod" na necie wlasnie to kiedy czat zadziala? smutno bez niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 31.01.2006 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 o czesc Agnieszka co tez sie nudzisz bez czatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georg 31.01.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 No tak jak chce wejsc raz na miesiac na czata to niedziala co za pechozol tak czy inaczej pzdr. dla wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 31.01.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 o czesc Agnieszka co tez sie nudzisz bez czatu? no hejka babo brak mi go zbytnio sie nie nudze ale poczatowalabym sobie, o poradzilabym sie Was co do oswietlenia w tercji , a tak? kicha....... sama musze myslec Ziaby humoru mi brak Mufka moze pomoz dzialowi technicznemu muratora rozgryzc ta awarie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 31.01.2006 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 ja to moge tylko duchowo im pomoc , no chyba ze moj maz , jak chcesz to porobie zdjecia oswietlenia mojej chaty popatrzysz jak ci sie podoba takie cos , o ile dzis juz cos zawislo na scianach bo dzis rano jeszcze dekoracyjne zarowki wisialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 31.01.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 ja to moge tylko duchowo im pomoc , no chyba ze moj maz , jak chcesz to porobie zdjecia oswietlenia mojej chaty popatrzysz jak ci sie podoba takie cos , o ile dzis juz cos zawislo na scianach bo dzis rano jeszcze dekoracyjne zarowki wisialy pewnie chetnie zobacze zdjecia dzieki Przeprowadzilas sie juz? W piatek jedziemy zobaczyc jakie sa zyrandole i jak mocno to to swieci, mam zamiar w salonie dac jeden zyrandol jakis nowoczesny i kinkiety. W holu zyrandol a za kij nie wiem co w korytarzach. siedze nad ta elektryka drugi dzien ....... Obudowy kominkow tez ogladam i juz cos wybralam przynajmniej to mi poszlo szybko a z czatem dalej nic nie wiadomo czy ktos z obslugi technicznej da znac ile to jeszcze moze potrwac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts