Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co sie stało z czatem?

Mufka

Recommended Posts

:) jak nie ma nikogo ja jestem 8) :wink: . A tak serio to bywaja tam ludziska i jest rownie fajna atmosfera jak na forum, tyle, ze czat jest bardziej "kontaktowy". A teraz nie ma ... taka zabawke zabrali, dobrze ze mam urlop od jutra umarlabym z nudow w pracy :wink: :D

hahaha to masz niezla prace :lol: :lol:

No oczywiscie ze dziala, a raczej dzialal od kilku dni tylko nie dziala :( :o

tzn chcialam zapytac czy ktos tam jest??? kiedys weszlam bylo pusto...

trzeba było się umówić 8) :D

dziwnie kojarzy mi sie slowo czat :cry: moja kumpelka z rodzonym mezem sie rozwiodla...wlasnie przez to slowo...a raczej przez to co z tego czatowania wyniklo...... :cry:

o czesc Agnieszka :lol: co tez sie nudzisz bez czatu?

no hejka babo :p

brak mi go :cry:

zbytnio sie nie nudze ale poczatowalabym sobie, o poradzilabym sie Was co do oswietlenia w tercji , a tak? kicha....... sama musze myslec :cry:

Ziaby humoru mi brak :p

Mufka moze pomoz dzialowi technicznemu muratora rozgryzc ta awarie co? :wink:

ja to moge tylko duchowo im pomoc , no chyba ze moj maz 8) :wink: , jak chcesz to porobie zdjecia oswietlenia mojej chaty popatrzysz jak ci sie podoba takie cos :), o ile dzis juz cos zawislo na scianach bo dzis rano jeszcze dekoracyjne zarowki wisialy ;)

pewnie chetnie zobacze zdjecia :p dzieki

Przeprowadzilas sie juz?

W piatek jedziemy zobaczyc jakie sa zyrandole i jak mocno to to swieci, mam zamiar w salonie dac jeden zyrandol jakis nowoczesny i kinkiety. W holu zyrandol a za kij nie wiem co w korytarzach.

siedze nad ta elektryka drugi dzien ....... :lol:

Obudowy kominkow tez ogladam i juz cos wybralam :p przynajmniej to mi poszlo szybko :p

a z czatem dalej nic nie wiadomo :-?

czy ktos z obslugi technicznej da znac ile to jeszcze moze potrwac? :roll: