matias 01.02.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 w 1998r budowałem dom zamiast deskowania na dach założyłem folie dachową membrafol firmy FOLDA.Na dzień dzisiejszy folia jest spękana i kruszeje.Producent firma Folda ,odpowiedział mi na reklamacje , że po 3 latach nie ma gwarancji na folie dachową.Oczywiście nikt nie pofatygował się obejrzeć mojej foli na dachu.Proszę nie kupować foli na dach lepiej deskować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 01.02.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 I ja tak właśnie zrobiłem. Deskowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 04.02.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Ja bym tej sprawy tak nie zostawił! Co znaczy, że po trzech latach nie ma gwaracji. To nie jest usługa to jest materiał. Jak masz fakturę poproś o opinię Polskie Stowarzyszenie Dekarzy. Masz szansę wygrać tą sprawę. Będziesz miał poważne kłopoty z dachem, prawdopodobnie skończy się to przełożeniem dachu. A swoją drogą ja też preferuję deskowanie lub OSB i papę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts