georg 03.02.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 wy to macie dobrze tylko po oczetach dostajecie a ja wysoki i po nizej pasa walizka tlucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.02.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 oooo D widzę tu sporo szczęśliwych klientów microsoftu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georg 03.02.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 witaj Majeczko czat nie dziala i smutaśno sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 03.02.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Ewuś Walizka sugeruje, że masz się wynieść z domu. Przed Walentynkami (oczywiście ). Oczywiście . Dobra! Zadzieram kiece i... pruje do Polski! Wszelkie reklamacje zwiazane z moim zniknieciem prosze skladac w redakcji. kroyena pozostaje dozgonnie wdzieczna za pozytywna interpretacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.02.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Ewuś Walizka sugeruje, że masz się wynieść z domu. Przed Walentynkami (oczywiście ). Oczywiście . Dobra! Zadzieram kiece i... pruje do Polski! Wszelkie reklamacje zwiazane z moim zniknieciem prosze skladac w redakcji. kroyena pozostaje dozgonnie wdzieczna za pozytywna interpretacje! Prujesz do mnie??? Poczekaj tylko łajw uprzedzę...żeby miejsce w szafie zrobiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 03.02.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 To tego... kto w takim razie bedzie strzelal z tego startera? Bo przez te szafe jakos mnie sie pcie pomieszali... To moze juz tylko grzecznie zapytam, czy mam ja moze dzielic z sasiadem? Wole sie psychicznie przygotowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 04.02.2006 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 moja Mozilla zadnej walizki do mnie nie dopuszcza przez IE musiałam wejść, żeby zrozumieć, co wam te oczy wybija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erciu 04.02.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 ja też mam fire foxa - żadnych walizeczek jak w IE (blokada wyskakujących okienek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erciu 04.02.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Sparwdze przez IE co z tą walizką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 04.02.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Sparwdze przez IE co z tą walizką... A może potrafisz ją otworzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 05.02.2006 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 niby gdzie jest te krzyż na drogę tej walizce?........ Nawet w nocy walizka jest gotowa do ataku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 06.02.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Ja mam reflex wylaczam zanim zauwaze co to jest... W pracy mam IE, kilka dni na urlopie i prosze jakies badziewia na muratorze wyskakuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 07.02.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ja mam reflex wylaczam zanim zauwaze co to jest... W pracy mam IE, kilka dni na urlopie i prosze jakies badziewia na muratorze wyskakuja a mi sie ona nie chce zamknac, zmniejsza sie i powieksza, biega za mna wszedzie zołza jedna. W koncu otworzylam ja, zobaczymy co z tego wyniknie- moze pojade do tej Irladnii ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.04.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 tym razem mozillę zaatakowała czyjeś dupsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 a ja mam Opere - wlaczone blokowanie okienek a dziadostwo mi wyskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 11.04.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Wycwanili się w tej Redakcji i nikomu już nie odpuszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.04.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 a ja mam Opere - wlaczone blokowanie okienek a dziadostwo mi wyskakuje To samo :evil: Nie wiem, czy w Was też rośnie CAŁKIEM UZASADNIONA totalna niechęć do namolnego jak żebrzący Rumun podmiotu, który Was atakuje co chwila ? Bo mi rośnie A to jakby skutek odwrotny do zamierzonego, czyż nie ? Wystarczyłoby przecież wrzucić to jeden raz po zalogowaniu. Obojętnie, ile razy mi się przesunie po oczach taki śmieć, jeśli nie interesuje mnie oferta, to żeby się wypinała dwa razy ładniej i w odpowiednią stronę, to i tak nie wejdę Że też reklamodawcy i agencje tej prostej korelacji namolności i rosnącej niechęci nie kumają.. Tacy "kreatywni" Bo to nie domena Muratora, wszędzie już tak jest Jak masz włączone głośniki, to często jeszcze przyatakuje forma dźwiękowa - czasem taka, że sie z krzesłka spada.. I żeby nie było - ja lubię reklamy, kocham krótką formę. Tylko jak to w miłości, czasem boli głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Nie wiem, czy w Was też rośnie CAŁKIEM UZASADNIONA totalna niechęć do namolnego jak żebrzący Rumun podmiotu, który Was atakuje co chwila ? Bo mi rośnie mi juz dawno urosla.... przerosla nawet mnie sama w ZYCIU nie skusze sie na ten produkt no chyba ze mnie ktos sila zmusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.04.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Tak negatywnie zapamiętałem pisemko LOGO, namolnie reklamowane kiedyś na gazeta.pl Jeszcze zanim wiedziałem, ze i tak jest nic nie warte Obejrzałem to w Firefoksie, i chyba jest to ograniczone do 3 "wyskoków" potem przerwa jakiś czas i znowu I tak co najmniej o dwa za dużo, ale trzeba pochwalić DUŻY przycisk X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 12.04.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 tym razem mozillę zaatakowała czyjeś dupsko no niestety, i lata po ekranie jesli o mnie chodzi efekt przeciwny od zamierzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts