Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co kupujecie na Walentynki

Recommended Posts

Też mam kłopota !!!! a może napiszcie CO WY CHCIELIBYŚCIE DOSTAĆ :wink:

to może podsunie Marcinowi-budowniczemu ,mnie i może jeszcze kilkorgu niezdecydowanym JAKIEGOŚ POMYSŁA!!! 8)

Bo ja to jestem kobietą i chciałabym aby mój facet zaskoczył mnie ...kolacją własnoręcznie przygotowaną....żeby świece na stole, kwiaty były

(subtelny mały bukiecik - nie cały wielki wiecheć..psik,psik-to nie alergia :p :p )

a do tego może być drobiazg...np.srebrny łańcuszek z zawieszką ze znakiem zodiaku....no złoto tez mile widziane jak ktoś lubi.... :p

Ktoś powie że miłość powinna być okazywana nie tylko w Walentynki i pewnie ma rację ,ale fajnie jest pomyśleć ,ze w tym dniu wyjątkowym wszyscy są(powinni )być dla siebie najważniejsi !!! :wink:

kupiłam 4 śliczne kubeczki ( każdy inny motyw serduszkowy) i kiedy sie podnosi kubeczek do ust- to z dna wydobywa sie cichutko melodyjka ( np.love story ,titanik i inne ) .Corci już dałam ,bo 14 lutego jej nie bedzie i bardzo sie jej spodobał :D

PS

drobne prezenciki daję tym ,których lubie ( dzieciom ,mężowi (specjalne 8) )przyjaciółce)

• 2 weeks później...
Szczerze mówiąc prezent chyba nie jest ważny...może warto skupic sie na sposobie spedzania takich malych wspolnych swiat... Kiedys zrobilam mezowi niespodzianke,przygotowalam karton, farby, butelke wina i oznajmilam mu,ze malujemy wspolny obraz...To bylo niezapomniane przezycie i taki dzien pamieta sie dlugo :)