marcin_budowniczy 01.02.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Właśnie co zamierzacie kupić na walentynki swojej/swojemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 01.02.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 NIC! I nic nie chcę dostać. Jak na razie skutecznie bojkotuję i Walentynki (wolę Kupałę) i Halloween. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 01.02.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Też mam kłopota !!!! a może napiszcie CO WY CHCIELIBYŚCIE DOSTAĆ to może podsunie Marcinowi-budowniczemu ,mnie i może jeszcze kilkorgu niezdecydowanym JAKIEGOŚ POMYSŁA!!! Bo ja to jestem kobietą i chciałabym aby mój facet zaskoczył mnie ...kolacją własnoręcznie przygotowaną....żeby świece na stole, kwiaty były (subtelny mały bukiecik - nie cały wielki wiecheć..psik,psik-to nie alergia ) a do tego może być drobiazg...np.srebrny łańcuszek z zawieszką ze znakiem zodiaku....no złoto tez mile widziane jak ktoś lubi.... Ktoś powie że miłość powinna być okazywana nie tylko w Walentynki i pewnie ma rację ,ale fajnie jest pomyśleć ,ze w tym dniu wyjątkowym wszyscy są(powinni )być dla siebie najważniejsi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 01.02.2006 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Też mam kłopota !!!! a może napiszcie CO WY CHCIELIBYŚCIE DOSTAĆ Chciałbym dostać 2500 bloczków fundamentowych a tak poważnie to chyba zegarek, jakąś omege Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.02.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 My co najwyżej robimy jakieś rękodzieło, rok temu Sławkowi narysowałam serduszka na papierze śniadaniowym - jak w pracy zabrał się do jedzenia to miał niespodziankę - mała rzecz, a cieszy. Nic nie kupujemy i nie kupowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.02.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Nic i nic nie chce. To sztuczne święto, służące tylko do nakręcania sprzedaży w martwym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.02.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 kupiłam 4 śliczne kubeczki ( każdy inny motyw serduszkowy) i kiedy sie podnosi kubeczek do ust- to z dna wydobywa sie cichutko melodyjka ( np.love story ,titanik i inne ) .Corci już dałam ,bo 14 lutego jej nie bedzie i bardzo sie jej spodobał PS drobne prezenciki daję tym ,których lubie ( dzieciom ,mężowi (specjalne )przyjaciółce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 02.02.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 obopólny bojkotlove story trwa 365 dni, a nie 1 skomercjalizowane konsumpcyjne "święto" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 02.02.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 obopólny bojkot love story trwa 365 dni, a nie 1 skomercjalizowane konsumpcyjne "święto" MASZ RACJE JESZCZE POMYŚLI , ŻE KOCHA TYLKO W WALENTYNKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulla 13.02.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Szczerze mówiąc prezent chyba nie jest ważny...może warto skupic sie na sposobie spedzania takich malych wspolnych swiat... Kiedys zrobilam mezowi niespodzianke,przygotowalam karton, farby, butelke wina i oznajmilam mu,ze malujemy wspolny obraz...To bylo niezapomniane przezycie i taki dzien pamieta sie dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 13.02.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Uwazam,ze to sztuczne swięto,ale i tak pewnie coś od męza jak co roku na walentynki dostane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata_stce 13.02.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Kubek z melodyjką? Wariactwo mam taki i mnie wkurza za kazdym razem jak go podnosze i cos gra.Dla mnie tez sztuczne swieto.Choc milo jest jak ktos mowi kocham cie.Mnie kochany mąz mowi mi to kazdego dnia choc jestem juz 18 lat po slubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts