Boowa 01.02.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witajcie, jestem praktycznie zdecydowany na ten kocioł (wcześniej myślałem o HEF -ie ale LING jest w tej samej cenie a ma żeliwny wymiennik), proszę jednak o opinie użytkowników co do jego funkcjonowania, jak z awaryjnością, obsługą, wsparciem ze strony serwisu itd.. http://www.klimosz.pl/images/duze/ling_combi.jpg czy można do tego kotła podłączyć regulator pogodowy? mam w tym celu przygotowaną instalację i chciałbym ją wykorzystać.. będę wdzięczny za wszelkie komentarze i uwagipzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olekstar 01.02.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Ja już zdecydowałem się na ten kocioł i też jestem ciekaw opinii fachowców o tym produkcie. Wybrałem model z rusztem wodnym. Obawiam się czy nie cierpi on czasem na choroby wielu dzicięcego czytaj nie jest dopracowywany na klientach. Bo jest to nowy produkt, chociaż zrobiony na bazie już produkowanego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boowa 02.02.2006 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 odświeżam temat bo nie ma odzewu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZIBON 03.02.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 TO JEST W FIRMIE VIADRUS DOPIERO NOWOSĆ WIĘC SĄDZE ZE NIEWIELU MA TEN MODEL JA MAM LINGA 15 ZERO PROBLEMÓW .JEZELI MIAŁBYM TERAZ WYBIERAĆ WYBRAŁ BYM NAPEWNO PIEC TEJ FIRMY . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 03.02.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Jak się dobrze przyjrzeć to wariacja na temat: http://www.klimosz.pl/u22.htm. Kiedyś brałem go pod uwagę, ale odrzuciłem. Znam obecnie 3 osoby które go mają... jeden jest niezadowolony a pozostali dwaj ogólnie nic nie mówią czyli zachwytów też nie ma. Z tego co pamiętam to sama konstrukcja to nic odkrywczego. Nie wiem na ile sprawuje się ta automatyka, bo to nowy dodatek. Tyle opinii amatora, ale lepiej niech się wypowiedzą forumowi kotlarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek Kra 03.02.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Podaj ile kosztuje ten piec i jaką ma moc. Nie widać tego na zdjęciu ale czy on ma szuflade to wyciągania popiołu ? Widziałem piec recco za 10 tys. bez szuflady na popiół i z 4 cm progiem przy popielniku, w tej cenie i z takim systemem powinni dodawać odkurzacz gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Tego żeliwnego Linga to mi nawet sam sprzedawca tych kotłow odradzał, mówiąc, że są problemy z czyszczeniem poniędzy rusztami, no chyba, że pogrzebaczem i szczoteczką do zębów. A sami chcieliśmy taki kocioł kupić.Maćku, widzę, że z Hefa wyleczyłeś się już na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts