KonAn 25.03.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Jakoś w tym klubie marnie naprawdę wszyscy tak zawaleni budową że nikt nie biegnie półmaratonu w W-wie ??? Ja startuje (mój nr 44 koszulka KB Arturowek jakby ktoś się zdecydował zapraszam do wspolnej zabawy - ja traktuje ten bieg treningowo zadnych życiowek itp ) Na razie pogoda nie pozwala na prace budowlane, także chętnie wykorzystam okazję na grupowe pobieganie.W Warszawie ma być ponad 1000 biegaczy, także może być problem ze znalezieniem numeru 44, ale będę się rozglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.04.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Coś wątek podupadł,ale to na pewno dlatego,że wszyscy biegają . Wiem, że nigdy nie pobiegnę w żadnym biegu masowym, bo nie do końca pasuje mi formuła współzawodnictwa. Polubiłem bieganie,bo wtedy czuje się wolny, myśli krążą wokół spraw mało ważnych a nogi same niosą. I właśnie to jest piękne. Ta euforia, która ogarnia człowieka po wysiłku. Totalne oczyszczenie. Ups, chyba mnie poniosło. Jeszcze zaraz pójde biegać, a przecież w pracy nie wypada. Mimo, że nie lubię rywalizacji w bieganiu,nie przeszkadza mi to w jego uprawianiu 2-3x w tygodniu. Kiedyś koledzy pukali się w czoło gdy spotykali mnie biegnącego. Teraz aprobują moje "dziwactwo" i nawet coś przebąkują, że może się przyłączą. Fajne jest bieganie A jak poszło w Warszawie naszym Forumowym Biegaczom? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonAn 18.04.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Jak poszło?Najważniejsze jest to, że można się raz na jakiś czas spotkać ze znajomymi, trochę porywalizować.Gdy biegnie się w tak licznej grupie to dochodzi się do wniosku, ze jest się całkowicie normalnym, bo w swoich samotnych biegach można doświadczyć czasami wymownego spojrzenia, czy stukania w czoło. Jeśli chodzi o sam wynik, to zrobiłem prawie 1 godz.34 min.Niestety nie zobaczyłem ani jednego zawodnika z napisem "Arturówek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 18.04.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Bo byłem daleko za tobą 1,53 całe 9 min gorzej od najlepszego wyniku niestety budowa nie sprzyja treningom ale co tam w niedzielę WROCŁAW a swoją drogą koszulki czerwone z tyłu napis KB ARTURÓWEK było nas ponad 10 z czasami on 1,23 do 2. 30 a więc było nas widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 23.04.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Witam wreszcie mam czym się pochwalić 1,43,17 (ŻYCIÓWKA ) we Wrocławiu na półmaratonie. A może jednak można połączyć pracę budowę i sport!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonAn 23.04.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Gratuluję Tomek! Ja rokrocznie biegałem maraton we Wrocławiu, ale w tym roku samodzielnie buduję dom(mam piwnicę i ciągnę parter) i nie mogę sobie pozwolić na treningi, a co mówić o startach, także pod wzgledem sportowym schodzę na dziady .Biegam praktycznie raz w tygodniu(w niedzielę), a starty planuję tylko w najbliższych okolicach i tylko te niedzielne.Jesli chodzi o pólmaratony to wystartuję w Ostrołęce(maj) i Korycion(czerwiec).W Korycinie zrobiłem w zeszłym roku życiówkę w półmaratonie 1.24. ...i jakiś tam haczyk.Mówiąc nieskromnie to jestem z niej bardzo dumny, bo były tam górki, upał, ... no i moje 92 kilogramy wagi przy wzroście 180 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 23.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Wynik KOSMOS jest się czym wylegitymować a co do terminów to naprawdę zapraszam do Łodzi (maraton lub połówka ja biegnę pół) i jeszcze Parzęczew ( 30 km od Łodzi) miła równa trasa po polach i lasach ( Parzęczew - Leźnica Wielka - Parzęczew) Będzie to 3 edycja ale już zdobywa dobre opinie wśród biegaczy i ma chwytne hasło (świat jest mały a Leźnica - WIELKA) może tu wreszcie się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 07.05.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 przyślę Wam tu mojego Męża. Biega bo lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 14.05.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Witam po mbank maratonie znów biegłem połówkę i znów życiówka !!! złamałem 1.40 a tak konkretnie to niewiele ale zawsze 1,39,56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.05.2006 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 No to nasz klub żyje. Dopóki będą tu się zgłaszać biegający. A do spotkania dojść musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 26.05.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 przyślę Wam tu mojego Męża. Biega bo lubi mąż zajrzał, pochwalił pomysł, ale nie zarejestrował sie na forum bo udziela się mocno na http://www.biegajznami.pl gdzie i Was zaprasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonAn 04.06.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 mąż zajrzał, pochwalił pomysł, ale nie zarejestrował sie na forum bo udziela się mocno na http://www.biegajznami.pl gdzie i Was zaprasza. Jedno drugiemu nie przeszkadza.Ja też udzielam się na tym forum biegowym(może nie tak mocno), co nie przeszkadza udzielać mi się na tym budowlanym.Jak widzę duende ten Twój mąż to lekkoduch jakiś?Nic tylko lata, a budowanie zostawia na twojej głowie Wpadłem dziś na biegajznami i zaapelowałem by biegający-budujący i myślący o tym zaglądali tu częściej'http://biegajznami.pl/forum/viewtopic.php?p=316976#316976 Jeśli chodzi o spotkanie to oczywiście tak.Najlepiej w Warszawie i najlepiej przy okazji jakiegoś biegu. Gratuluję Tomkowi kolejnej życiówki!Jak tak dalej będziesz biegał, a ja dalej będę budował, to na pewno zobaczę napis "Arturówek" na Twoich plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 04.06.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 KonAn - (korzystam z konta mojej żony) - spotkać się możemy, zapewne już się zresztą widzieliśmy bo na większości pojawiam się i sprzedaje Bieganie. A na biegajznami jestem jako Marcin70 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 04.06.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 zalogowałem sie na biegajznami jako Tomek_lodz ale tu jestem częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oka 04.06.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Witam KonAn, witam Marcin, witam wszystkich biegających-budujących (ja również pozwoliłem sobie skorzystać tu z konta żony a na biegajznami - Marko-66). Podobnie jak Wy, biegam od paru lat a od roku również buduję. Mimo, że budowa pochłania prawie cały mój wolny czas, to staram się go trochę wygospodarować na treningi. Jest to mój sposób na pozbycie się stresu związanego z budowaniem. Wystarczy, że pobiegnę na godzinkę do lasu i zapominam o wszystkich problemach. A "Bieganie" zaprenumerowałem w ubiegłym tygodniu i codziennie wypatruję listonosza . Pozdrawiam - M.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonAn 05.06.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Marcin 70 pamiętam Ciebie z biegajznami, kupiłem jeden numer "Biegania" na maratonie w Poznaniu."Mężu Oki" z tym bieganiem to masz rację.Można się urobić i czuję się jeszcze potrzebę pobiegania, bo to odskocznia, relaks i podładowanie akumulatorów.Pozdrawiam wszystkich budujących biegaczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 26.06.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 cześć, może akurat komuś wypadnie w sobotę bytność w okolicach piastowskiego Opola - zapraszam Was na bieg - 10km po wyspie Bolko start o 11.00 wcześniej, bo o 10.00 zaczynamy biegi dla dzieci zapraszam http://www.biegopolski.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 03.07.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 witam szkoda że tak późno przeczytałem cóź więcej czasu na budowie = mniej przy kompie ale pomysł fajny jak ktoś coś organizuje niech rzuca w sieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 04.07.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Żałujcie, że Was nie było na Bolko w sobotę! Impreza bardzo udana, mnóstwo ludzi, mnóstwo nagród, mnóstwo śmiechu, mnóstwo grochówki dla startujących, mnóstwo zadowolonych twarzy! Przyjedźcie za rok koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 04.07.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Już żałuje, ale grochówka mam nadzieję że była na mecie a nie przed startem. Wszak stosowanie napędu odrzutowego to DOPING czy ktoś coś wie o tym weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts