Jasiula 01.02.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 prosimy o polecenie godnej zaufania epipy budowlanej. Chodzi o stan surowy zamknięty, chcemy ruszać z budową na wiosnę, przy okazji dziękujemy za poleconych :geodetę i architektekta , naprawdę nie sparzyliśmy się na kontaktach od muratorowiczów -dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 02.02.2006 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Postaram się pomóc. Zapraszam do odwiedzenia mojej strony. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilw 03.02.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 polecam sprawdzoną firmę z warszawy...namiary na nich http://www.uslugi-budowlane.comew. napisz na priv to dam Ci tel do jednego z prezessów a jak się powołasz na mnie to dostaniesz peewnie jakis rabat spory.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenniffer 03.02.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Witam. My też szukamy wykonawcy do stanu surowego. Szukamy firmy solidnej, uczciwej i w rozsądnej cenie. Budujemy koło Czosnowa/Nowego Dworu Maz.Dom ok 170m2, niepodpiwniczony, dość prosty układ, dach prosty(na podstawie prostokąta), poddasze nieużytkowe. Jeśli macie namiary na firmy, które tam budują- podajcie, bo chcemy na wiosnę zacząt i panika nas zaczyna dopadać, bo wszyscy mają już zaklepane terminy, albo są drodzy. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 04.02.2006 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Jasiula - z Twoich postów domyślam się, że jesteś z Warszawy (?) Jeśli tak, to moja ekipa spełniła wszystkie moje oczekiwania. Pisz e-mail - na Forum rzadziej zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 krzyss - ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts