marzena1 01.02.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 1. Ile będzie mnie kosztować położęnie bezklejowych paneli podlogowych? Kladę folie potem gąbkę i panele. Podloga jest prosta. 2. Ile kosztuje postawienie ścianki gipsowo kartonowej i wygipsownie jej (bez malowanis)? 3. Sufit podwieszany w łazience gipsowo kartonowy - cena? CZEKAM z niecierplowoscią na infjormacje. Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 03.02.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 noo, odpowiedzcie jej, bo mnie to też szalenie interesuje, szczególnie dla okolic warszawy... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 03.02.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 panele po 12zł/m2ścianka na stelarzu metalowymdwustronnie kryta płytami G/K 25zł/m2Tyleż za sufit podwieszany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hermiona 10.02.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Panele-15 zl za mkw,listwy przyscienne 4 zl mb,listwy progowe 8 zl/szt,scianki/dwustronne z otworami/20zl mkw i tyle samo za sufity. Ekipe mialam super,pracowali po 12 godz i wszystko pieknie posprzatane,ale na termin czekalam prawie 3 miesiace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scs 10.02.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 U mnie robili panele po 15 listwy to juz nie pamietam,ale chyba extra? Za scianki po 25zł i sufit. Ekipa zorganizowana,zawsze posprzątane,beż bałaganu,Jestem zadowolona. Moge dac namiar na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 10.02.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 A ja robię panele po 18-20 zł/m2. I w cenie jest: 1. Usunięcie resztek farb, zapraw i małych nierówności z podłoża. 2. Pozamiatanie (odkurzenie) podłogi. 3. Rozłożenie folii paraizolacyjnej, klejenie łączeń taśmą PE. 4. Rozłożenie podkładu (płyty EKO, pianki PA lub PE). 5. Selekcja podłogi pod kątem występowania wad technicznych. 6. Montaż paneli. 7. Montaż listwy cokołowej. 8. Montaż listew progowych i zakończeniowych. 9. Posprzątanie położonej podłogi. Jeżeli jest takie życzenie dodatkowo można zabezpieczyć podłogę impregnatem (chodzi o krawędzie) - ale to już dodatkowe koszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts