AAgnieszk 02.02.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Kto przymierza się do budowy tego domu http://www.archon.com.pl/index.php?act=32&lang=pl&new=1&sid=m433a59a4c2c17 ? Jakie zmiany proponujecie wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka176 02.02.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Jeżeli masz dzialkę od północy i lubisz wejścia z kolumnami to domek jest idealny. Nic bym nie zmieniała, bo sama mam podobny układ:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Bardzo ladny dom, ale przeszkadzają mi kolumny przy wejściu.Zastanawiaim się również nad połączenie pokoju 3 z kuchnia 4, wtedy kuchnia ma 20 m, i jest od strony ulicy, a na tym mi zalezy. Nie zalezy mi natomiast na tym pokoju na parterze, bo wystarczą mi 3 sypialnie na gorze.To moje pierwsze przemyslenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 04.02.2006 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Myśle o tym, by w pokoju na parterze zrobić kuchnie, natomiast w kuchni jadalnie i salon powiekszyć o o wykusz co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka176 04.02.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Jeżeli nie potrzebujesz gabinetu na dole to bardzo dobry pomysł, chociaż ja osobiście nic bym tam nie zmieniała. Zazdroszcze ci tej oddzielnej garderoby na górze. W "Lubczyku" by mi się przydała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 05.02.2006 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 A co sadzicie o schodach czy sa wystarczajaco szerokie i czy moge je przerobic na dwubiegowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 14.02.2006 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Czy jest ktos oprócz mnie, komu się on poboba? Dom w szkarłatkach 2 z archon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts