Krzysiek_3miasto 02.02.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Kupilem w czasie lania fundamentow przyczepe campingowa na 6 osob...stan b.dobry, kuchenka gazowa,ogrzewanie gazowe z rozprowadzaniem powietrza, lodowka, dwa pokoje, dorobilem ciepla wode z elektrycznego przepływowego ogrzewacza i przyszla budowa....dom budowala ekipa przyjezdna...jezdzili tylko na niedziele do domu....spali i zyli w przyczepie.... ZALETY dla mnie: 1.brak kosztow wynajmu lokalu dla ekipy, 2.tansza o 50%ekipa z poludnia, 3.stroze gratis na budowie w nocy w dni robocze...my z soboty na niedziele, 4.materialy czasami przyjezdzaly wieczorem...mialem ludzi do rozladunku, 5.mozna sie bylo schowac w deszcz, wygodnie polozyc, przyrzadzic zarcie, 6.mozna bylo popatrzec w tv w komforcie, 7.zimne piwo z lodowki i ciepla woda do mycia, 8.niedzielne grille i radocha dla dzieciakow z przyczepy, 9.przyczepa w pelni zarejestrowana bezterminowo i ubezpieczona ZALETY dla ekipy: 1.nie ganiali bez sensu do domu, 2.zarobili wiecej niz w swojej okolicy i nie wydawali grosza na pobyt u mnie, 2.mogli w deszcz sobie pospac, 3.jedli przy stole cieple zarlo i pili zimne piwko, 4.mozna bylo uczcic kolejne etapy budowy...nie trzeba bylo szukac, leszcza co wszystkich rozwozi 5.zawsze to kamping nad morzem:) Cale wakacje gdy trwala wykonczeniowka a my sprzedalismy mieszkanie na ten cel, w przyczepie spalo sie jak na wakacjach...niezapomniane wakacje......... Teraz chce sprzedac te przyczepe...niech komus posluzy tak dobrze jak mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 03.02.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 jak mozesz to podeslij pare fotek i cene . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.02.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Kupilem w czasie lania fundamentow przyczepe campingowa na 6 osob...stan b.dobry, kuchenka gazowa,ogrzewanie gazowe z rozprowadzaniem powietrza, lodowka, dwa pokoje, dorobilem ciepla wode z elektrycznego przepływowego ogrzewacza i przyszla budowa....dom budowala ekipa przyjezdna...jezdzili tylko na niedziele do domu....spali i zyli w przyczepie.... ZALETY dla mnie: 1.brak kosztow wynajmu lokalu dla ekipy, 2.tansza o 50%ekipa z poludnia, 3.stroze gratis na budowie w nocy w dni robocze...my z soboty na niedziele, 4.materialy czasami przyjezdzaly wieczorem...mialem ludzi do rozladunku, 5.mozna sie bylo schowac w deszcz, wygodnie polozyc, przyrzadzic zarcie, 6.mozna bylo popatrzec w tv w komforcie, 7.zimne piwo z lodowki i ciepla woda do mycia, 8.niedzielne grille i radocha dla dzieciakow z przyczepy, 9.przyczepa w pelni zarejestrowana bezterminowo i ubezpieczona ZALETY dla ekipy: 1.nie ganiali bez sensu do domu, 2.zarobili wiecej niz w swojej okolicy i nie wydawali grosza na pobyt u mnie, 2.mogli w deszcz sobie pospac, 3.jedli przy stole cieple zarlo i pili zimne piwko, 4.mozna bylo uczcic kolejne etapy budowy...nie trzeba bylo szukac, leszcza co wszystkich rozwozi 5.zawsze to kamping nad morzem:) Cale wakacje gdy trwala wykonczeniowka a my sprzedalismy mieszkanie na ten cel, w przyczepie spalo sie jak na wakacjach...niezapomniane wakacje......... Teraz chce sprzedac te przyczepe...niech komus posluzy tak dobrze jak mi... Ufff miałem ten sam pomysł...ale zonka nie chce budowac drugiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts