Winkiel 02.02.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Jestem nowym użytkownikiem forum i mam tyle pytań, że właściwie nie wiedziałem, od czego zacząć, ale zacznę od najbardziej interesujacego mnie wątku . Czy porównywaliście kiedykolwiek wyceny budowania w technologii kanadyjskiej w stosunku do murowanej? Jak to procentowo wychodzi? Która technologia jest tańsza? I dalej, który z domów jest bardziej ekonomiczny, jeżeli chodzi o użytkowanie? Z góry dziękuje za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Winkiel 04.02.2006 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Nikt nic nie ma do powiedzenia? To może udzielicie mi informacji ile kosztował wasz dom do tzw. stanu deweloperskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts