Budułaj 27.01.2003 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 Witajcie W marcu planuje rozpoczęcie budowy - na razie fundamenty projekt Daniela -Archipelag.Prosze o jakieś rozsądne adresy do hurtowni budowlanych -buduję w okolicach Siewierza (trasa Katowice -Warszawa) .jeśli macie jakieś uwagi co do budowy fundamentów chętnie poczytam. Już nie długo postaram sie odwdzięczyć własnymi uwagami.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.02.2003 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Witam ! Myślę, że mogłbym Ci pomóc w Twojej budowie. Chętnie bym doradził, mam różne kontakty, namiary. Jeżeli nie masz jeszcze kierownika budowy, mógłbym nim być. Przez Siewierz jeżdżę do mojej teściowej do Lelowa. Jeżeli chodzi o materiały, to trzeba znależć tanią stal, beton na ławy, przypuszczalnie bloczki betonowe. Czy chcesz budować systemem gospodarczym, czy masz już firmę. Pomogę spisać dobrą umowę z wykonawcą.Oto moje namiary:032/22 42 3690504 666 511 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts