monig 03.02.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Mam zniszczoną płytę kominka (marmur Brecia Sarda) po myciu cifem- opisywałam to w wątku co zniszczyła pomoc domowa. Przez dwa miesiące szukałam po znajomych kominkarza do naprawienia płyty. Jeden polecił krystalizator i robotę przez nas samych drugi krystalizator nanoszony maszynowo i ewentualnie szlifowanie w domu. Niestety żaden z Panów nie podjął się wykonawstwa (ostatni w ogóle nie kontaktuje się).Pozostałam dalej z problemem.Proszę o sprawdzone namiary na dobrych wykonawców z Warszawy lub bliskich okolic - takich którzy znają się przede wszystkim na naprawach i szlifowaniu płyt kamiennych, a nie wyłącznie na stawianiu kominków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 03.02.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Zadzwoń do:http://www.kominki.net/Robili mi kominek i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts