Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

sprzedam nowy dom, okolice Warszawy

Recommended Posts

witam, mam do sprzedania dom w stanie - zrobić łazienki i podłogi i można się wprowadzać!

dom stoi w Woli Mrokoeskiej na granicy osieda Złotokłos, na trasie z Warszawy na Radom.

dom jest wybudowany zgodnie z projektem archonu, pod modrzewiem 3. http://www.archon.com.pl/index.php?act=12&sid=m3f2676432aae6

zmiany: większy garaż niż w projekcie, większy taras, okna bez szprosów.

elewacja jest niemalże taka sama jak ta zaproponowana przez archon, brak tylko balustrad i dach jest w łagodniejszym, bardziej ceglastym kolorze.

dach pokryty jest blachodachówką.

są wszystkie media oprócz kanalizacji, która przewidywana jest na wiosne 2006r.

działka 1470m2, 36x40m (krótszy bok od ulicy)

na działce wielki dąb, 2sosny około 4m., i pare pomniejszych roślin.

7 minut drogi pieszo do przystanku autobusowego, autobus miejski do Warszawy.

300 metrów do lasu.

w/g miejscowego planu zagospodarownia terenu rejon ten przeznaczony jest pod budownictwo mieszkaniowe, domów jednorodzinnych

w sąsiedztwie stoją nowo wybudowane domy.

jeśli macie jakieś pytania piszcie otwarcie na forum, na priv wysyłam zdjęcia domu i cene.

zapraszam!

• 2 weeks później...
cos nie "chodliwy" ten domek.

Moze zagranica kupi?

Czytałem że Irlandczycy interesuja sie nieruchomościami.

zainteresowanie wydaje mi się bardzo duze, średnio jedna prosba o zdjecia dziennie, może się nie podoba???

a moze boicie się że z tą kanalizacja nie wyjdzie???

wiec mam dobra wiadomość - kanalizacje w drodze juz zaczęli robić, zgodnie z planami! :D :D :D