Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom ametyst Marzeny i Pawła.

Gość

Recommended Posts

Witam w naszym domu Pawła i Marzeny.Opowiem wam o moim domie.

W którym niedługo zamieszkamy.

1.Budowa rozpoczeła się w listopadzie 2004r.Od tego czasu urosła nam piwnica,parter,piętro oraz poddasze które niestety niezostało przykryte na zime , chociaż dachówki czekają na fachowców. :)

Chciałbym wkleić zdjęcie ale nie potrafie może znajdzie się jakaś dobra dusza ,która mi podpowie jak to się robi.

• Odpowiedzi 98
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam w naszym domu Pawła i Marzeny.Opowiem wam o moim domie.

W którym niedługo zamieszkamy.

1.Budowa rozpoczeła się w listopadzie 2004r.Od tego czasu urosła nam piwnica,parter,piętro oraz poddasze które niestety niezostało przykryte na zime , chociaż dachówki czekają na fachowców. :)

Chciałbym wkleić zdjęcie ale nie potrafie może znajdzie się jakaś dobra dusza ,która mi podpowie jak to się robi.

brzmi obiecująco :) teraz czekamy na zdjęcia - może wkleisz link do albumu - będzie prościej. Klikasz tu powyżej okna w którym piszesz - w "URL" potem wklejasz skopiowany adres i klikasz czerwone "zamknij tagi"

dzięki za podpowiedż ale coś mi nie idzie , ale nie trace nadzieji

napewno zobaczycie mój dom ,który jest jeszcze bez czapeczki

pozdro marzena

Marzeno w czym tkwi Twój problem z wklejaniem zdjęć.

pozdrawiam

Edzia

Sama nie wiem w czym problem ,mam urządzenie wielofunkcyjne ,które nie chce mi skanować zdjęć . Pobrałam nowe sterowniki do niego a on znowu nie chce. próbowałam więc zrobić album na onecie i też się nie udaje :oops: . Myślę że dam sobie dzisiaj spokój jutro też jest dzień ., bo mój 13 letni pomocnik właśnie zasypia . Ja też chyba odpocznę ,jutro znowu będę próbować aż się uda . Dobranoc

Barczyki ciesze sie ze moglam ci pomoc, polecam sie na przyszłosc:)ja tez znalazłam twoj domek na internecie widzialam rzuty i zapowaiada sie bardzo ciekawie, tez planujecie okiennice? zmienialiscie cos w projekcie? a tak apropo to gdzie budujecie jakie wojewodztwo? bo nic mi ta nazwa nie mowi, i faktycznie macie zaraz las obok domku? ale fajnie pozazdroscic bedzie pachniało:)

To znowu ja

Jeszcze raz dziękuję pięknie Kubolotek za twoja pomoc , wróciłam z imprezy i zaraz patrzę czy coś przyszło -no i jest

więc tak budujemy się w Paterku to jest kujawsko-pomorskie 30 km od

Bydgoszczy. Las mamy 25 m od działki i super widok na moją wioskę i 2km odległe Nakło. Każdy kto tam przechodzi mówi za mamy najpiekniejszy widok w Paterku , tym bardziej że dom mamy na górce i jeszcze żadnych sąsiadów bliskich, ale w tym roku juz mają się też zacząć budować. W projekcie nic nie zmieniamy , tylko mamy piwnice i dom wydaje się wysoki ,ale tylko z tego względu że nie chciałam mieć okien piwnicznych na poziomie ziemi bo byłoby trochę ciemno , a chce tam mieć jak to sie zwie kuchnie letnią. Okiennice też mi się marzą tylko są drogie i niewiem czy podołamy finansowo ale to może troszkę później

bo czaję się na okna drewniane a one z kolei terz są drogie w naszym regionie To moze na tyle :wink: Wasz domek też jest super .