Gość 09.05.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Piotrze 2000 OBEJRZAŁAM I CO - JA TEŻ TAK CHCE Super to wygląda !!! ja natomiast płaciłam za projekt z piwnicą 1,7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśG 09.05.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 No! No! No! Barczyki super! Czy na tym zdjęciu z wyjściem na balkon z waszej sypialni widać komin? Hm,pewnie tak, bo tam jest w projekcie no i faktysznie gdybym to pozmieniała tak jak planuje to byłby w małym pokoju.Ale to mi nie przeszkadza. Tylko dalej nie kumam w którym miejscu jest ten słup. Taka niekumata jestem Co do drugiego okna w kuchni to też jestem za bo masz wgląd na taras. Dzięki za zdjęcia! Myśle że jeszcze coś zobaczymy. Piotrze właśnie o taki wykusz mi chodzi.Rewelacja! No tylko skoro piszesz ze może być teraz drożej Niedobrze. Mam rozumieć że to 2 tyś to zapłaciłeś w tej pracowni i już więcej nie będziesz płacił za jakieś zmany. Sorki ze tak dociekam bo nie wiem czy dobrze rozumiem 2 tyś netto łącznie za projekt i zmiany? Jeśli tak, to niedrogo, naprawde.Jak tak czytam to za projekt płaci sie pewną kwote a adaptacja zwykle kosztuje drugie tyle. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr2000 10.05.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Myśle ze najlepiej zadzwnić i sie dowiwiedzieć, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.05.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 aśG przypatrz się dobrze zdjęciom właśnie tam widać ten słup o który pytasz , jest on wkąponowany w ściankę działowąNatomiast komin nie przylega do ścianki tylko jest odstęp , pokarze to na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.05.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 aśG zdjęcie które obiecałam http://foto.onet.pl/upload/1/32/_599498_n.jpg a ze ścianki wystaje słup który będzie oszlifowany i pomalowany jakąś bejcą czy czymś tam podobnym pozdrawiam barczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśG 10.05.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Aaaa! No teraz rozumiem.Dzieki za cierpliwość i zdjęcia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr2000 15.05.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam Barczyki,mam pytanie, zastowaliście teriwę na strop, czy następnym razem, też byście tak postąpili czy może wybralibyście normalny strop?Jestem na etapie wyboru ekipy i Wasza opinia jest dla mnie dość istotna, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam ponownie Piotrze 2000 Jeśli chodzi o strop to niczego bym nie zmieniała przy monolicie napewno jest więcej roboty , chociaż nie obyło się bez kombinacji , bo jeśli zauważysz na zdjęciach między salonem a kuchnią jest wylana specjalna belka ,na której musiały być ułożone belki stropowe . Jeśli jest sprawdzona ekipa to nie będzie miała problemów . Ja taką miałam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr2000 25.05.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Czy dobrze rozumiem,przy monolicie jest wiecej roboty,a przy terivie wiecej komplikacji(belka w kuchni), a czy przy terivie nie trzeba było przesywac podpory dachy dużym salonie?Mam jeszcze pytanie, czy zmienialiście coś z kominem, na górze na zdjeciu wydaje sie on być węższy niż na projekcie?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Piotrze2000 przepraszam że tak długo to trwało ,ale chyba jak wszyscy zabiegana jestem i nie mam czasu żeby podejść do kompa , więc korzystając z okazji odpowiem ci na twoje wątpliwości.Nie znam sie zbytnio na tym ale uważam że przy monolicie jest więcej pracy i materiału żeby cały od spodu zaszalować i porobić siatki z prętów -ile to wiązania ,no i co ważniejsze jest zimniejszy jak Teriwa .a czy więcej kombinacji .... czy ja wiem chyba nieNatomiast jeśli chodzi o komin ,to w sypialni zrezygnowaliśmy z kominka dlatego komin jest węższy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr2000 02.06.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 dziekuje bardzo za odpowiedź, kiedy sie wprowadzacie?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Napewno w tym roku , ale dokładnie kiedy trudno mi powiedzieć . Jeszcze sporo pracy , woda , ogrzewanie , wylewki ,itd... aż strach pomyśleć ile jeszcze pójdzie na to kasy , której ciągle brakuje Ale bądzmy dobrej myśli . Napewno nie będzie wykończone wszystko , ale chociaż sam parter na początek . Bo domu nie możemy zostawić bez opieki o mogą rozkraść jak będą sanitariaty i inne duperelki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam serdecznie przeparszam was wszystkich że tak długo nie pisałam ale sporo pracy na budowie ,postaram się wkleić jakieś zdjęcia w najbliższym czasie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 08.08.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 no własnie....moze jakies foteczki Marzenko ... pozdrofki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.08.2006 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 I gdzie obiecane zdjęcia Barczyki? Czekamy i czekamy, a tutaj nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Witam serdecznie przeparszam was wszystkich że tak długo nie pisałam ale sporo pracy na budowie ,postaram się wkleić jakieś zdjęcia w najbliższym czasie pozdrawiam Wpadłam zobaczyć co słychać, a u Ciebie nadal cisza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 17.09.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Barczyki gdzie jesteś! Czekamy na zdjęcia. Nie trzymaj nas tak długo w niepewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga s 07.10.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Witammam zamiar budować wg tego samego projektu, tylko w wersji bez podpiwniczenia, z dostawionym garażembardzo jestem ciekawa jak postępy na budowiemoże jakieś nowe zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 21.12.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 hooop, hooop...jest tam kto?? Życzymy Wam wszelkiej pomyślności w te Święta i Spełnienia marzeń w Nowym Roku!! http://foto.m.onet.pl/_m/ee133c62cbc522d8d6c982e888926e42,5,19,0.jpg jak prace budowalne sie posuwają?? pozdrawiam serdecznie motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts