rencia 19.07.2007 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 ravik3!!!!! kaca???......... --- nieeeee było Zdjęcia powklejam po urlopie a zdjęcia imprezki jeszcze nie wiem bo akurat są na aparacie naszego górala. Ma mi zgrać na płytkę. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Folklorystka 24.07.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Rencia powiedz czy ten bal to 24 cm. grubości, bo wygląda pięknie i coraz poważniej myślimy o podobnym, tzn. bez ocieplenia. Oczywiście wielkie gratulacje- dom śliczny. A jeszcze się przypomnę ,że to ja prosiłam Cię o namiary na Waszego górala. Pewnie właśnie się zmaga z naszym projektem (mam nadzieję ) Czekam ze zniecierpliwieniem na fotki Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkis 30.07.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witaj,Dawno nie zaglądałem do Twojego dzennika a tu taki piękny dom powstaje, gratuluję wyboru.Powodzenia w dalszych pracach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 06.08.2007 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam - po urlopie!!! Pierwszy dzień w pracy i jestem totalnie zakręcona - jeszcze żyję dniem wczorajszym.A jeśli chodzi o bal to ma on 24/22 czyli ok. 24 cm wysokości i 22 cm grubości i nie wymaga ocieplenia. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 09.08.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Witaj Co tam u Was na budowie słychać? Coś przybyło? Pochwal się no wiernym kibicom!!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 10.08.2007 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witaj!!! Stoi stan surowy zamknięty. Nie mam jakoś czasu uzupełnić zdjęć - ale w końcu to zrobię.Jak na razie mamy przestój bo obudziliśmy się z ręcami w nocniku co do ekipy do wykończenia.No może nie do końca bo robi się elektryka , za chwilę będzie się robił wod.-kan.-co. Pewnie nie długo będzie się montować brama garażowa , piec i kominek. I tyle na tą chwilę.Tak jak w Twoim przypadku zaczynam powątpiewać w termin przeprowadzki na święta Bożego Narodzenia.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 10.08.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witaj!!! Tak jak w Twoim przypadku zaczynam powątpiewać w termin przeprowadzki na święta Bożego Narodzenia. Pozdrowionka Eeee tam - głupoty piszesz. Dasz radę - powtarzaj to sobie cały czas Ludzie, u których Krężelok budował po nas już mieszkają w nowym domku. Wybieramy się do nich - może jakieś fotki uda mi się cichaczem przemycić Trzymam kciuki za Was, a wy trzymajcie za nas - chcemy w przyszłym tygodniu zanocować pierwszy raz "na swoim". Przedwczoraj wróciłem z budowy o 2:00, wczoraj (a właściwie powinienem napisać dziś) o 3:00 - akcja panele, listwy, szybki, płytki w trakcie Ale powera dostałem! Tak to jest jak koniec zmagań widać blisko. Nawet spoko się czuję (jak na drugi dzień po 3-4 godz snu/dobę). :D:D DACIE RADĘ!!! DACIE RADĘ!!!!!!! DACIE RADĘ!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 10.08.2007 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Dzięki wielkie Jurand - jak zwykle potrafisz dodać otuchy. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 18.09.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 rencia - a co tak zamilklas???????Ja tu kibicuje. Aha - od zeszlego wtorku ofijalnie mieszkam. Dom odebrany!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 19.09.2007 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Cześć Madd!! Wiem że mieszkasz bo jak tylko mam chwilkę przeglądam GK.Jakoś tak chyba mnie zapał do tego wszystkiego opuścił.Zaczynamy po mału wykończeniówkę - właśnie się kominy stawiają, mamy zrobiony prąd za chwilę będzie brama garażowa , za chwilę będzie wod- kan i ogrzewanie rozprowadzane i takie tam i oczywiście kuńca nie widać.Już jakiś czas temu straciłam nadzieję że wprowadzę się na Boże Narodzenie.A walczymy jeszcze z gminą o utwardzenie drogi dojazdowej i w tej sprawie dziś mam spotkanie z Panem Burmistrzem. Postaram się w niedługim czasie uzupełnić dzienniczek - przynajmniej o fotorelacje. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 19.09.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Nie trac nadziei!!!!!!!Ja sie wprowadzilam na stan...burdelowy - nawet podlogi w pokoju nie bylo. Ale z perspektywy czasu wcale nie zaluje! Glowa go gory!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 03.10.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Rencia. tez marzyłem o domku drewnianym - nie byłem jednak na tyle odważny, żeby podjąć tą decyzję. Domek prezentuje się naprawdę świetnie ! mam nadzieję, ze nie pomalujecie ścian wewnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 03.10.2007 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Wiem!!! ...do odważnych świat należy... A apropos ścian - absolutnie będziemy woskować- właśnie w weekend jedziemy na wycieczkę do Istebnej po woski do wewnątrz.Owszem będziemy troszkę malować - ale tylko te ściany które będą wykończone płytą GK. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 10.10.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 i co i co Rencia?? kupiłas ten wosk do wewnątrz??? jakie opakowania i cena?, a może masz namiary, może wysyłają też pocztą????rozumiem że preferujesz woskowanie niż lakierowanie wewnątrz?? ale dlaczego tak jest lepiej?? ps.. piękny jest wasz HERMAN-...przeuroczy, proszę o systematycznie zdjęcia i domu ale i od czasu do czasu piesiunia..!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 10.10.2007 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Do kitu .... Niestety nie pojechaliśmy do Istebnej bo......budowa coś tam coś tam.... i w sumie nie wiem kiedy się tam wyrwiemy - a może na narty i przy okazji te woski - nie wiem bo kolejne dwa weekendy mamy zaplanowane --- budowa a w zasadzie to mój mąż na budowie - już zaczyna mi wyrzucać że przestałam się interesować i wogóle...... A dlaczego woski bo są naturalne , pachnące i lepsze od lakierów.... A i oczywiście zdjęcia jak czas pozwoli będę wlepiać i domu i Hamera - właśnie dziś miał wyciągane gwoździe z łapy i ma założony miękki opatrunek i pomału zaczynamy łapę rehabilitować - szkoda że lato się skończyło bo najlepszą rehabilitacją w tej sytuacji byłoby pływanie. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulik78 20.10.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 aj cos dlugo sie nie moglam sie zalogowac - nie przychodzilo mi na skrzynke nowe haslo, komp mi siadl i sajgon w pracy takie tam codzienne problemiki ale u Ciebie widze duzy postep - i prac budowlanych i powiekszenie rodzinki, domek przepiekny az mnie sciska w dolku my oczywiscie dalej w lesie, moze w przyszlym roku ruszymy z papierami, szkoda ze moj G nie dal sie namowic na bale ale jest swiatelko w tunelu - w Radwanowicach gorale postawili domek - szkielet drewniany, jedna sciana murowana poprostu cudo i wlasciciele dali 120 do zamieszkania, nawet biorac pod uwage wzrost cen i tak oferta jest kuszaca uff teraz bedemogla sie czesciej pojawiac pozdrawiam [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 22.10.2007 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Witam!!! Postępów jest troszkę więcej ale brakuje czasu by posiedzieć nad zdjęciami.A męża namawiaj cały czas na drewienko - może w końcu się skusi. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 29.10.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Postępów jest troszkę więcej ale brakuje czasu by posiedzieć nad zdjęciami. Heh - skąd ja to znam.... POZDRAWIAMY!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 30.10.2007 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Witam!!! Za każdym razem jak myślę o wykończniówce to przypominam sobie Twoje zmagania i hasło - ...albo my jego wykończymy albo on nas.... Zdarzają mi się nieprzespane noce bo jak zaczynam za dużo myśleć, kombinować i się denerwować to ..... Eh mam nadzieję że jeszcze tylko pół roku...... Hm! Nadzieja matką głupich................ - no to jestem głupia Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 30.10.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Hm! Nadzieja matką głupich................ ...ale każdą matkę trzeba szanować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts