kuuba 29.03.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 HejNatknąłem się na Twój dziennik. Powodzenia życzę z centrum Krakowa pod Skałę, to jest kierunek który popieram i rozumiem.PozdrawiamKuuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 23.04.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Hahahaha! Rencia! Podążamy tą samą drogą! ZOBACZ!!! http://fotoalbum.wzt.pl/fotografie/1269_fotki_45a446d/19608_820531.jpg Poznajesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 23.04.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 A zdradź jeszcze kilka szczegółów... Interesuje mnie powierzchnia Twojego domku i czy te 100kpln to brutto czy netto, czy ocieplenie, które planujesz jest wliczone w cenę. W następny weekend wybieram się w góry na negocjacje - przydadzą się takie wiadomości.... Swoją drogą - czy napewno chcesz ocieplać? Zapytaj Edzi - ona mieszka w balu 20cm z mszeniem i nie narzekała na zimno pomimo braku ocieplenia Ja planuję 24 cm na podwójne obce pióro pomiędzy którymi będzie wełna mineralna (tak na wypadek jakby miało kiedyś chcieć przewiewać szpary). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 24.04.2006 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Oj - WITAM CIĘ BARDZO GORĄCO JURANDZIE. Wybierasz się w góry na negocjcje?Ja w sobotę 29 też jadę w góry na negocjacje a właściwie to i podpisanie umowy. Wracamy 3.05 . - Może jedziemy w ten sam rejon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 24.04.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Wieczorkiem pogadamy Istebna-Koniaków-Wisła - może spotkamy się gdzieśna piffku Także jedziemy w sobotę 29.04 a wracamy koło niedzieli-poniedziałku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 24.04.2006 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 No właśnie o tym samym pomyślałam.... Mamy wynajętą kwaterę w Jaworzynce... Myślę że fajnie by było się spotkać wymienilibyśmy doświadczenia na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 04.05.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Rencia - tu jest obiecana fotka -> właśnie tu, na forum , więcej postaram się jakoś wkrótce przesłać... Jak wam poszły rozmowy z wykonawcą? POZDRAWIAMY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 12.05.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Oj napewno się jeszcze kiedyś spikniemy i spijemy piffko.... Obyśmy tylko następnym razem nie byli tak zmęczeni i nie zasnęli w opakowaniu zamaist posiedzieć i pogaworzyć z wami :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.05.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Widzę, że budowa zaczyna się rozkręcać Szybko załatwiaj papierki i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 08.06.2006 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Z tymi papierkami to cholery idzie dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravik3 16.06.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Rencia na stronie GK napisałaś w odpowiedzi na post addia77 że na pólnocy Krakowa można kupić dzialki w tej cenie (50 tys) ja wlasnie szukam w rejonach w których ty masz działke i chyba źle szukam bo za nic nie moge znaleźć niczego w tej cenie:)) wiem że to już dla Ciebie zamierzchła przeszłość ale może opowiedz trochę jak się zabrałaś do szukania działki:) Może masz namiary na jakąś. P.S. Twój domek będzie śliczny, czekam wreszcie na to pierwsze wbicie łopaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 20.06.2006 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Cześć ravik3! Z tą działeczką to wcale nie zamiszchła przeszłość wręcz aktualna.Działki są i jeszcze czekają na nabywców a zabarłam się do tego tak.:-rejon wiedziałam od dawna i wiedziałam że to ta wieś - pogadałam z sołtysem - czyli wywiad kto ma i chce sprzedać - wywieszka z informacją chcę kupić działkę taką a taką itp, itd .... przy kościółku i w sklepie do którego każdy przychodzi.... potem czekałam na odzew ---był szybki - potem oglądanie , gadanie, ustalanie cen - na końcu weryfikacja z pomiędzy dwoma , trzema działkami i podjęta decyzja.Moja działka jest ładna (przynajmniej dla mnie) ale problematyczna i droga jak na nią. W zasadzie to ją przepłaciłam ale cóż to jest to miejsce na ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravik3 20.06.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Rencia dziękuję za odpowiedź! Zrobiłam już właściwie podobnie jak ty (idąc za radą innych użytkowników) czyli rozwiesiłam trochę ogłoszeń.. Do przetestowania jest jeszcze rozmowa z sołtysem . Szukam włąśnie w podobnym rejonie w którym wg mapki jest zlokalizowana Twoja działka. Czyli gminy: Michałowice, Iwanowice, Zielonki też by było miło ale to chyba poza naszym zasięgiem finansowym. Może więc kiedyś będziemy sąsiadkami . Co to znaczy problematyczna działka? Z Dziennika wynika że musisz ją podzielić tak? Ja zastanawiam się czy media w odległości ok 30 m są sprawą problematyczną w sensie finansowym ( bo taką działkę rozważam). Fajnie że powstanie tam jescze jeden domek drewniany!!!(myślę o Twoim oczywiście ) W rejonie prądnika korzkiewskiego jest jeden śliczny idealnie komponuje sie z lokalnym krajobrazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 20.06.2006 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Działka jest problematyczna bo:-gmina nie ma planu i wszystko idzie odrębnymi przepisami i jest trochę bardziej skomplikowane-podział też robi się na podstawi odrębnych przepisów - właśnie przed chwilą go złożyłam do klauzuli-jutro muszę pogadać z dyr. urzędu żeby mi go zaklauzulował w trybie natychmiastowym-działka na tą chwilkę jest rolna (w projekcie planu budowlana) więc muszę jeszcze robić wyłaczenie z produkcji rolnej-media tzn prąd 100m, woda, jakieś 50m , gaz mnie nie interesuje bo zrezygnowałam z niego ale też 100mWięc kasa jaką zapłacę za działkę jest duża na te w/w warunki.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.06.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Skoro działeczka już niedługo będzie Wasza to kiedy ruszacie z budową??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 27.06.2006 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Mam nadzieję wylać fundament we wrześniu najdalej z końcem września.A konkretna budowa jak tylko śnieg zlezie w kwitniu przyszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gasol 07.07.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Im bliżej budowy to mi się koncepcje zmieniają - w poniedziałek mój projektant zaczyna mi przprojektowywć gotowy projekcik na dom z bala - a ja zaczynam się zastanawiać nad totalną zmianą. Znalazłam też fajny projrkcik domku duż prostszy i chyba bardziej funkcjonalny i mam dylemat. Witam, ten projekt, ktory wybralas do przerobki na wersje z bali, bardzo mi sie podoba. Sliczny bylby taki domek. A jaki jest ten nowy projekt, moze moglabys podac namiary? Pozdrawiam i trzymam kciuki! My tez (z zona) finalizujemy zakup dzialki, a potem mamy zamiar budowac dom z bali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 07.07.2006 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 http://www.hgatelier.com.pl/c3g/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.07.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 http://www.hgatelier.com.pl/c3g/index.html Rencia, bardzo mi się ten projekt podoba Buduję bardzo podobny, tyle, że z garażem na jeden samochód. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 11.07.2006 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 http://www.hgatelier.com.pl/c3g/index.html Rencia, bardzo mi się ten projekt podoba Buduję bardzo podobny, tyle, że z garażem na jeden samochód. Trzymam kciuki! Dzięki wielkie! Mam tylko nadzieję że do końca września dostanę pozwolenie na budowę - bo jak nie to mi się termin przeprowadzki do domku przesunie - a mam nadzieję na przyszłe wakacje albo po się przeprowadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts