jurand79 30.08.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 No góra bardziej mi się podoba, dół prawie OK Mogę wam jeszcze coś namieszać w myślach? Mogę? Nie??? Eeeee.... namieszam! A CO!!! Co powiecie o tym? http://212.160.102.66/lstat/foto/dom_renci.JPG Ja tam wolę patrzeć na kominek siedząc przy stole i jedząc obiadek/kolację Zwłaszcza podczas wigilii... Przepust rury przez ścianę z bali można zrobić odpowiednio go izolując (obmurować otwór w balach cegłą, zaizolować niepalną wełną mineralną...) Heh, ale ze mnie złe licho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 31.08.2006 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Jurand jak się spotkamy to Cię zastrzelę!!!!!! Masz rację to rozwiązanie chyba będzie lepsze. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 31.08.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Jurand jak się spotkamy to Cię zastrzelę!!!!!! Masz rację to rozwiązanie chyba będzie lepsze. Pozdrowionka Cholera - chyba będę musiał przestać tu zaglądać... GROŻĄ MI!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 31.08.2006 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Zglądaj jak najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 05.09.2006 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Kominek zostaje tam gdzie był! Po raz - moja druga połowa zaprotestowała Po dwa - projektant też. No i dogadaj się tu z chłopami - niektórymi ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 14.09.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Kominek zostaje tam gdzie był! Po raz - moja druga połowa zaprotestowała Po dwa - projektant też. No i dogadaj się tu z chłopami - niektórymi ........... No coz - ja tylko sugerowalem To nie ja tam bede mieszkac, wazne, zeby Wam pasowalo Gratuluje kolejnych etapow zalatwiania spraw... Cieszymy sie razem z Wami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 15.09.2006 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Dzięki wielkie!!! Myślę że teraz będzie bardziej z górki niż pod górkę - jeśli chodzi o papierologię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 22.09.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Noooo - to już "coś" do opijania macie Jak tam sprawa wykonawcy - dodzwoniliście się? Moje odpowiedzi na twoje maile z priva jakoś wróciły do mnie - chyba pod zły adres trafiały (a może raczej wcale nie trafiały)... POZDRAWIAMY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 22.09.2006 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Dodzwoniliśmy się i w przyszłym tygodniu będę przesyłać na twoją skrzynkę projekt ze wszystkimi danymi do kosztorysu. Tak się wstępnie umówiliśmy. Oczywiście jeśli pozwolosz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 22.09.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Dodzwoniliśmy się i w przyszłym tygodniu będę przesyłać na twoją skrzynkę projekt ze wszystkimi danymi do kosztorysu. Tak się wstępnie umówiliśmy. Oczywiście jeśli pozwolosz? Oczywiscie, ze pozwole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 26.09.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Noooo..... Witamy na drodze przez mękę Co ile kosztuje - hmmm..... Kiedyś gdzieś tu na forum przeczytałem: "Niedoszacowanie kosztów budowy pozwala podjąć decyzję o jej rozpoczęciu". I qrna mieli rację!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 26.09.2006 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Jurandzik czyżbyś się już przeinwestował????Nawet nie mów takich rzeczy bo nie zaczne....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 26.09.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Jurandzik czyżbyś się już przeinwestował???? Nawet nie mów takich rzeczy bo nie zaczne....... Hehehe... Welcome in reality......... A chciało by się wziąść blancika w zęby i powiedzieć "welcome on Jamaica" co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 26.09.2006 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Piotruś czy twój wykonawca jest już u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 26.09.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Pododno tak - nie wiem.... Wyjeżdżałem do pracy o 8:00 to jeszcze ich nie było. Nadal jestem w pracy i nie mam siły myśleć o nich teraz. Dziś muszę przysiedzieć - co najmniej do 22:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 26.09.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 ...ale zaraz - dzwonił dziś majster i pytał o jakieś gwoździe.... No to chyba są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 26.09.2006 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 No to OKI zaraz dzwonię! A tak apropos przed chwilką delektowałam się twoimi balami i jedna rzecz mnie zastanawia - gdzie masz kable od instalacji elektrycznej , rury od centralnego i wody itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 26.09.2006 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Pododno tak - nie wiem.... Wyjeżdżałem do pracy o 8:00 to jeszcze ich nie było. Nadal jestem w pracy i nie mam siły myśleć o nich teraz. Dziś muszę przysiedzieć - co najmniej do 22:00 Ty nie masz co robić tylko w robocie do tej godziny siedzieć?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 26.09.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 No to OKI zaraz dzwonię! A tak apropos przed chwilką delektowałam się twoimi balami i jedna rzecz mnie zastanawia - gdzie masz kable od instalacji elektrycznej , rury od centralnego i wody itd... W kieszeni! :D:D Ok - przepraszam za mój zadzoirny nastrój... Tracę panowanie nad sobą przez tą robotę... A więc kabelki na parter będą rozprowadzone po suficie piwnicy (będzie podwieszany) i wyjdą w docelowym miejscu gniazdek i przełączników. Kabel do przełącznika świateł będzie schowany za listwami maskującymi, których jeszcze nie ma. Na piętro pójdą razem z pionem wod-kan i zostaną rozprowadzone pod podłogą. Rury od centralnego odkurzacza i pod przyszłe centralne ogrzewanie tak samo... Rozprowadzenie DGP będzie szło w 10cm przestrzeni stropu/podłogi wypełnionej wełną mineralną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 26.09.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Pododno tak - nie wiem.... Wyjeżdżałem do pracy o 8:00 to jeszcze ich nie było. Nadal jestem w pracy i nie mam siły myśleć o nich teraz. Dziś muszę przysiedzieć - co najmniej do 22:00 Ty nie masz co robić tylko w robocie do tej godziny siedzieć?????? ...no właśnie mam! Po za tym miałem ścięcie z kierownikiem (jakoś nie nadajemy na tych samych falach) i mam kiepski humor - bynajmniej nie to jest powodem kiblowania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts