rencia 03.02.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 No to możecie pisać i ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 03.02.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 No to możecie pisać i ja też Dziękuję za pozwolenie A sprawy papierkowe już macie, czy w trakcie załatwiania, kiedy zaczynacie?. życzę miłego budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.02.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Hej Renciu Zapowiada się kolejny fajny dziennik Pisz jak najwięcej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.02.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 I ja pozdrawiam i czekam na cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 03.02.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Rencia - jest działka, jest projekt, tylko patrzeć jak będą powstawać mury . Będę śledzić Twoje zmagania z budową. PS. Proszę o bliższe informacje dotyczące jasnowłosego młodzieńca na zdjęciu pod nickiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 05.02.2006 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Dzieki wielkie wszystkim - narazie jestem na etapie papierologi i generalnie wszystko przede mną a ten bląd obok mnie to nie młodzieniec a panienka która jak ją zapytasz ma na imię Wiktoria i ma dwz latka. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaruś 05.02.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Rencia, a możesz zdradzić cóż to za piękny projekcik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 05.02.2006 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 czaruś - o co konkretnie pytasz? Jeśli o biuro projektowe to hgatelier z Krakowa, a projekcik nazywa się HG-W3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 05.02.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 ...to nie młodzieniec a panienka... Ależ popełniłam faux-pas . Biję się w klatkę z piersiami. Niemniej jednak urocze z NIEJ stworzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 05.02.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Hello!!!!!!!! Jestem nową cztelniczką..........czekam na więcej!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 06.02.2006 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Ha! Witam wszystkich - właśnie jestem po sprawdzeniu mojej działeczki w KW - jest czyściutka jak łza. Teraz tylko kontakt z notariuszem , WZiZT bo nie mam w gminie jeszcze planu i do dzieła. Cholerna papierologia.Ale grunt by pchać do przodu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaruś 06.02.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 rencia - o to mi właśnie chodzilo widzialem rzuty, podoba mi sie, pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Projekt można zobaczyć tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 07.02.2006 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dzięki ROM za ten link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Renciu - jakie zmany zaplanowaliście w Waszym domku w stosunku do projektu pierwotnego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 07.02.2006 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 W zasadzie bardzo niewielkie - mam zamiar zlikwidować wyjście do ogrodu a z pomieszczenia gospodarczego zrobić kibelek, kuchnie powiększyć o obecny kibelek i spiżarnie - zastanawiam się jeszcze nad wyrzuceniem okna z elewacji bocznej bo uważam że nie potrzebne mi są dwa okna w garażu tylko nie wim czy w tedy dobrze to będzie wyglądało,i jeszcze jedno okienko - od salonu co wychodzi na wejście do domu takie pół okna. To chyba tyle - oczywiście będę musiała te zmiany przedyskutować z projektantką - na razie to tylko moja koncepcja. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Zastanów się jescze nad tym tylnim wyjściem, ja w swoim domu nie będę miał takiego wyjścia i boleje nad tym. Wydajęmi się, że takie bezpośrednie wyjście na ogród bardzo by się przydało. A tak będziesz musiała z kosiarką przejeżdźać przez cały dom lub przez garaż dookoła domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.02.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Hej Fakt, że nie znam się na tym za bardzo ale nie ogę zrozumieć dlaczego dom z bali nie może mieć dachu kopertowego??????? Co to za różnica dla bali pod jakim dachem będą? Czy to ma coś wspólnego z ciężarem dachu?? Jak ten wykonawca argumentował niemożność postawienia takiego dachu?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 10.02.2006 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Generalnie to on nie powiedział że się nie da zbudować wręcz przeciwnie ale wsumie z jego sugestii wynikało że taki dom z bali będzie głupio wyglądał. A ja uważam że na odwróy i chyba będę się upierać PRZY SWOIM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pAo 10.02.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Abstahując od gustów bo otych cichosza IMO lepszy jest dach dwuspadowy. I nie chodzi mi to o tradycje tylko: 1. nie tracisz przestrzeni 2. oszczędzasz na wykonastwie Najlepiej na karce zapisz plusy i minusy jednego i drugiego rozwiązania. Pozdrawiam pAo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts