Barbara_Andrzej 03.02.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Jak w temacie. No właśnie. Co oprócz banalnego "dziękujemy ciociu kochana" i dożywotniej wdzięczności naszej i naszych potomków? Może coś doradzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 04.02.2006 02:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 o! kolejni chcą mieć problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.02.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Przy takim prezencie trudno o ekwiwalenty rewanż. Dlatego lepiej jakiś symboliczny prezencik. Jeśli ciocia jest starsza, to może jakać elegancka brosza z jakimś ciekawym grawerem na odwrocie. No i nic co mogłoby ciocię zachęcić do tego by Wam w przyszłości dyktowała, jaki ma być ten Wasz wymarzony domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 06.02.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Mysle, że prezent nie powinien być kosztowny (nie chodzi przecież o to, byście "zapłacili" za działkę), ale pomysłowy i wyrażający waszą wdzięczność. Moze faktycznie coś od jubilera, ale KONIECZNIE z "dziękujemy" na odwrocie. Albo można pomysleć o wzięciu cioci na jakis super wypad" np. teatr a potem super elegancka kolacja...Albo album/ ksiażka z dedykacją napierwszej stronie....to wszystko zalezy od cioci, tego co lubi, o czym marzy. Nie kupujcie nic na "odpieprz się" !!! I koniecznie do prezentu dodajcie coś od siebie (kartkę/ dedykcaję z podziękowaniami) P.S.Prezent, który najbardziej zachwycił moja babcię to album, który zrobiłam własnoręcznie: zebrałam po calej rodzinie jej zdjecia od wczesnej młodości aż po ostatni rok. Wkleiłam je do albumu, opisałam, dodałam trochę infantylne(ale w stylu babci), nastrojowe wierszyki. W ten sposób udokumentowałam całe jej zycie. Radośc była ogromna, refleksjom i wspomnieniom n ie było końca...Fakt zajeło mi to sporo czasu, ale chyba o to chodzi, prawda? Prezent od serca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 06.02.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Paulka -dobry pomysł, do albumu dokupiłbym fotel bujany dla Cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 09.02.2006 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Paulka -dobry pomysł, do albumu dokupiłbym fotel bujany dla Cioci Patos, tak się składa, że niektórzy mają młode ciocie Nasza bynajmniej do fotela i ciepłych bamboszy nie pasuje Dzięki za pozostałe propozycje - pewnie skorzystamy, na razie czekamy na inne ciekawe pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts