Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co wybraliście/wybierzecie na dach?  

305 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybraliście/wybierzecie na dach?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 155
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U mnie duńska dachówka ceramiczna holenderka firmy DanTegl . Każda dachówka przypięta na zaczep (sprężyna) do łaty . Leży na dachu już 10 rok , jest jak nowa . Kupiłem jej 100 sztuk więcej , na zapas . Przydała się . W trakcie zimowej wichury wrzuciło mi na dach blachę z poszycia dachu na garażu sąsiada . Musiałem wymienić i uzupełnić 20 dachówek .

Dan Tegl

nu Lafarge Roofing

Kong Christians Alle 53 , 9000 Aalborg

Tlf. 96 31 61 00 Fax 96 31 61 01

e-mail: [email protected]

web: http://www.lafarge-roofing.dk

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
ja najbardziej cieszę się z blachodachówki - nikt już jej nie zauważa a z mojego urządzonego na to konto salonu jestem zadowolona i innym też sie podoba ( w dachu się nie mieszka -jak powiedziała moja znajoma która "wywaliła" piękny dach ale po drzwi wejściowe musiała jechać do Castoramy

ja najbardziej cieszę się z blachodachówki - nikt już jej nie zauważa a z mojego urządzonego na to konto salonu jestem zadowolona i innym też sie podoba ( w dachu się nie mieszka -jak powiedziała moja znajoma która "wywaliła" piękny dach ale po drzwi wejściowe musiała jechać do Castoramy

z blachą problem jest taki, że trzeba ją malować co jakieś :roll: 5 lat, a to kosztuje sporo. tak więc sądze, że lepiej dołożyc i mieć problem z głowy, a drzwi łatwo wymienić na nowe :wink:

cementowy euronit wyglada super juz 4 sezonik.I do tego korzysc..anteny na nieuzytkowym poddaszu - przec cementowe przechodza sygnały...

No to się cieszę bo nie wiedziałam w którym miejscu zamontować antene :D

Tylko czy każdy sygnał możana odbierać?

Pozdr.