długi 03.02.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Zaginął gdzieś mój kolega Hause, rzadko ostatnio zaglądam i nie wiem czy poległ w walce czy nie miał szczęścia i wpadł w jakiejś akcji prewencyjnej Ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie Proszę o kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.02.2006 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Dlaczego na priva ? Powiem Ci , ze jutro u mnie bedzie ten Twoj kolega House Chyba zbanowany jest znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 03.02.2006 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Ale za co?????????????????? Wojna jakaś była czy co ??????????????? Nie chcę wywoływać duchow ale mimiglapy dawno nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.02.2006 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Z tego co ja slyszalam banan byl honorowy i chyba za caloksztalt tworczosci Nie wywoluj ducha z lasu , bo sie znowu zacznie i housa nam nigdy nie oddadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 03.02.2006 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 I niedźwiedź i wilk oba w lesie żyją i dużej krzywdy sobie nie zrobią.... Jak to honorowy ????????????????? Znaczy sam się zbanował czy co??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.02.2006 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Honorowy to znaczy , ze nie zawinil , bo Go nie bylo jak sie dzialy sceny dantejskie , a dostal , czyli chyba honorowo ale ja sie nie znam na tym banowaniu , mialam bana tylko 6 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 03.02.2006 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Notujesz czy jest jakiś licznik ???????????????????? Jak go nie było to za co banan?????????????????????????? Dla przykładu czy co???????????????/ Maksiu kiedy Hause wróci???????????????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.02.2006 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Nie notuje , pamiec mam dobra (chyba) Widze housa , jest w przebraniu ps .czy widziales kota w kasku w szpitalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 03.02.2006 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Dzisiaj już robię pa pa bo rano wstać trzeba ale jutro porozwieszam ogłoszenia może koś coś wie A mimiglapę będę wywoływał bo mi coś obiecała a teraz jej niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 03.02.2006 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Kota widziałem A jak bym zapomniał to małego gudłaja też nie widać Epidemia czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.02.2006 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Obiecanki -cacanki , Ty wywolasz , a ja dostane po garbie znowu Tylko nie przezywaj(tych obiecanek) , bo bedziesz mial koszmary Kot jest , mam Go na oku caly czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Notujesz czy jest jakiś licznik ???????????????????? Jak go nie było to za co banan?????????????????????????? Dla przykładu czy co???????????????/ Maksiu kiedy Hause wróci???????????????????/ Zapytaj właściwej osoby (tzn. tej ktora rozdaje bany), a nie mnie, polecam zaznajomić się z http://forum.muratordom.pl/faq.php#29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.02.2006 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Maksiu ja do ciebie tak po przyjacielsku , myślałem ,że może wiesz troszkę więcej W końcu z racji funkcji masz wiekszy dostęp do pewnych informacji pierwsze trzy pytania były do Rrmi tylko ostatnie do ciebie Maksiu przeczytałem . nic tam nie piszą kiedy Hause wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.02.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 A moze juz nie wroci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.02.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Ty, długi ?! Ty się sentymentalny robisz na stare lata... ale fakt - tez za house tęsknię pozwole sobie również niesmiało zauważyc, że po zastosowaniu skutecznych rozwiązań nudno jakby jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 04.02.2006 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 On jest jak nie spłacony weksel - zawsze wraca Ja siem pytam kiedy ?????????????? A Maksiu siem denerwuje Przeciez jak nie ma mimiglapy to Hause jest grzeczny A teraz nie ma ich obojga......... i czasami nudą wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.02.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 LASSIE WRÓĆ ! z tym czekiem to nie masz racji - house nie wraca samoistnie z taką determinacją jak mimi może oplakatujemy miasto? Tylko które .. ? Poza tym, długi, jak sie daje ogłoszenie, to może nagrode warto ufundować, jakby go kto znalazł i doprowadził..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.02.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Ja bede Go miala dzisiaj w garsci . Jaka jest nagroda za doprowadzenie? ps .bedzie tarl ziemniaki Babke kartoflana bedziemy robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.02.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Podobno ten starzejący sie zabijaka cofnął sie w czasie i wsiadł na Titanika ....hmm...to jednak nie moze byc prawda -oni nie mogli miec aż tak przesrane Długi ...no coś taki markotny .... ostatnio widziano Hałsika na Ogolnopolskim Forum Konikow Polnych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.02.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Ja bede Go miala dzisiaj w garsci . Jaka jest nagroda za doprowadzenie? ps .bedzie tarl ziemniaki Babke kartoflana bedziemy robili powiedz mu, że ma rezerwację w ośmiosobowej sali w szpitalu, że mu oddam swój kawałek pośladka weronki po parmeńsku, że długi go chyba kocha, że pewne działy maja "flat tyre" bez niego , że wciagniemy flage na maszt, że sanitariaty są dobrym stanie ,że mu zaśpiewam...... zachęć go jakoś !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts