smacznybanan 06.02.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 anonse wszędzie ponawieszali, nagrodę obiecują ale może z hausika jak z zająca pasztet juz zrobiony Prawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.02.2006 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 anonse wszędzie ponawieszali, nagrodę obiecują ale może z hausika jak z zająca pasztet juz zrobiony hausik bardziej na niedźwiedzia wygląda ale może i zajęczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.02.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Potwierdzam . Wyglada na niedzwiedzia teraz . A co On znowu zrobil czy moze nie zrobil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.02.2006 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Ostatnio jak go widziałem chwalił się swoim szkieletem,że ma lepszy czy większy czy cóś ale późnij zplątał się w nitkę i straaasznie ciężko było mu walczyć ze znanym rozbójnikien wilhelmem cóś tam który miał poparcie w bandzie pomniejszych rozbójników, tak,że poszedł w jasyr albo poległ w walce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.02.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Popatzr , jak ja Go widzialam ostatnio to nie wygladal jak szkielet Wrecz przeciwnie Pomoglam Mu nawet dobrac wagi Trzeba jakos sie tym Wilhelmem zajac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.02.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Ostatnio jak go widziałem chwalił się swoim szkieletem,że ma lepszy czy większy czy cóś ale późnij zplątał się w nitkę i straaasznie ciężko było mu walczyć ze znanym rozbójnikien wilhelmem cóś tam który miał poparcie w bandzie pomniejszych rozbójników, tak,że poszedł w jasyr albo poległ w walce Hałse nie z tych, co polegają, w końcu w jednostce k. Słupska był... musi siłą Ci go w ten jasyr wzięli pohańce sprośne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts