Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam działki

ewek

Recommended Posts

Witam !

Także szukam działki w Dobrej lub okolicach i narazie nic.

Ceny działek nieuzbrojonych rolnych ok 35 - 40 zł za metr2 , działki w pełni uzbrojone od 70 do 120 zł za metr2.

Mam namary na działki po 70 zł za m2 , wielkośc od 1300 do 2200m. Uzbrojenie woda , prąd, kanaliza, gaz. jak chcesz więcej informacji to pytaj.

Uwaga ! Pomiędzy Dobrą a Wołczkowem będzie przebiegała obwodnica !

Ps. szukam działki min 1200m za max. 60 tyś zł. :lol:

Witam !

Także szukam działki w Dobrej lub okolicach i narazie nic.

Ceny działek nieuzbrojonych rolnych ok 35 - 40 zł za metr2 , działki w pełni uzbrojone od 70 do 120 zł za metr2.

Mam namary na działki po 70 zł za m2 , wielkośc od 1300 do 2200m. Uzbrojenie woda , prąd, kanaliza, gaz. jak chcesz więcej informacji to pytaj.

Uwaga ! Pomiędzy Dobrą a Wołczkowem będzie przebiegała obwodnica !

Ps. szukam działki min 1200m za max. 60 tyś zł. :lol:

U mnie sa działki budowlane - po drugiej stronie drogi prawdopodobnie po 35 zł...( tylko jest gaz) a tam gdzie jest nasze osiedle ceny rozne - działki w pełni uzbrojone ( kanaliza miejska)

Miejscowosc Koscino ( koło Dołuj)

Zapraszam do grupy szczecinskiej.( klub budujacych-grupa szczecinska- napewno pomozemy cos)

Witam.

Dziękuję za zainteresowanie tym tematem. Wiem że można kupić działki uzbrojone po 70 zł. Sprzedaje je firma Agrowest. Ale działki są duże od 1200 m. A ja bym wolała coś poniżej 1000 m. Byłam w Kościnie oglądąć działki ale rolne i jak się dowiedziałam ile jest z taką działką zachodu żeby ją przekształcić i uzbroić to się przeraziłam i zdiwiłam:o że wielu ludzi tego dokonało. W Kościnie bardzo nam się podoba. Teska gdybyś coś wiedziała o działkach uzbrojonych to będę wdzięczna za informacje.