ewek 03.02.2006 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Czy ktoś z forumowiczów oriętuje się za ile i jaką powierzchnię działki można nabyć w gminie Dobra Szczecińska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewek 03.02.2006 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Sprostowanie do słowa "oriętuje się" - oczywiście powinno być orientuje się. Wybaczcie, ale jestem w stanie krytycznym bo wypiłam trzy drinki (mocne), po kilku tygodniach szukania działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komiago 05.02.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Witam ! Także szukam działki w Dobrej lub okolicach i narazie nic. Ceny działek nieuzbrojonych rolnych ok 35 - 40 zł za metr2 , działki w pełni uzbrojone od 70 do 120 zł za metr2. Mam namary na działki po 70 zł za m2 , wielkośc od 1300 do 2200m. Uzbrojenie woda , prąd, kanaliza, gaz. jak chcesz więcej informacji to pytaj. Uwaga ! Pomiędzy Dobrą a Wołczkowem będzie przebiegała obwodnica ! Ps. szukam działki min 1200m za max. 60 tyś zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.02.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Witam ! Także szukam działki w Dobrej lub okolicach i narazie nic. Ceny działek nieuzbrojonych rolnych ok 35 - 40 zł za metr2 , działki w pełni uzbrojone od 70 do 120 zł za metr2. Mam namary na działki po 70 zł za m2 , wielkośc od 1300 do 2200m. Uzbrojenie woda , prąd, kanaliza, gaz. jak chcesz więcej informacji to pytaj. Uwaga ! Pomiędzy Dobrą a Wołczkowem będzie przebiegała obwodnica ! Ps. szukam działki min 1200m za max. 60 tyś zł. U mnie sa działki budowlane - po drugiej stronie drogi prawdopodobnie po 35 zł...( tylko jest gaz) a tam gdzie jest nasze osiedle ceny rozne - działki w pełni uzbrojone ( kanaliza miejska) Miejscowosc Koscino ( koło Dołuj) Zapraszam do grupy szczecinskiej.( klub budujacych-grupa szczecinska- napewno pomozemy cos) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.02.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Czy ktoś z forumowiczów oriętuje się za ile i jaką powierzchnię działki można nabyć w gminie Dobra Szczecińska? ewek zapraszam do grupy szczecinskiej. Na temat działek..poczytaj post wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewek 05.02.2006 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Witam.Dziękuję za zainteresowanie tym tematem. Wiem że można kupić działki uzbrojone po 70 zł. Sprzedaje je firma Agrowest. Ale działki są duże od 1200 m. A ja bym wolała coś poniżej 1000 m. Byłam w Kościnie oglądąć działki ale rolne i jak się dowiedziałam ile jest z taką działką zachodu żeby ją przekształcić i uzbroić to się przeraziłam i zdiwiłam:o że wielu ludzi tego dokonało. W Kościnie bardzo nam się podoba. Teska gdybyś coś wiedziała o działkach uzbrojonych to będę wdzięczna za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 07.02.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ewek, spójrz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts