maryan 04.02.2006 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Witam Zamieniłem mieszkanie na mniejsze w kamienicy już dawałem posta na temat sufitu podwieszanego bo prócz problemu z odpadającym tynkiem były plamy na suficie po dawnych zalaniach przez sąsiadów z góry ale mam taki podobny problem na scianach przy suficie w kuchni było malowane i wychodzą plamy ja pociągłem to jeszcze raz jedynką ( nie rozcięńczałem) ale plamy są nadal jak to wyeliminować bez jak czytałem na forum takich historii ze po pomalowaniu farbą dulux na plamy i przebarwienia i poźniej dulux do ścian widać było miejsce gdzie wcześńiej była plama mimo iż farby były dobrej firmy i przede wszystkim jednej firmy.Ściany są na biało będą malowane kolorem na pastelowy groszek może nie bedzie widać ? czy też przez kolor przebije ?Dzięki z góry za odp.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/47666-plamy-na-%C5%9Bcinach-po-zalaniu-pomocy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts