Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moze pomożecie?...nazwać kotka?:)

Recommended Posts

Gdzies pisalam wczesniej ze w te mrozy stycznowe znalazlam młodego kocurka, nie bylo wiadomo czy przezyje bo i zapalenie pluc i katar i bylo podejrzenie ze cos z nerkami

ale jest juz ok :D wiec nalezy mu sie jakies imie :)

no i zastanawiam sie jak cholernika nazwac :)

na razie cichutki jest taki , wiec nie wiem czy grzeczny czy jeszcze niezdomowiony - ale charakter ma spokojny...chyba :wink:

pomysly na imie mile widziane (na razie nazywamy go niuniek....mysle ze zasluguje na cos..."powazniejszego" i bardziej godnego :lol: )

zamieszczam zdiecie jak uratowaniec wyglada :D

http://foto.onet.pl/upload/0/20/_574646_n.jpg

• Odpowiedzi 93
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:D

fajne...albo "piętek" bo koło piet sie czesto kreci - zwlaszcza jak daje jedzenie do miseczki :lol:

ps. zajrzalam na strone ktora masz w sygnaturce - rany! jakie piekne psy .... :D

juz mam 2 koty (stary kocur Maniek nazywany zamiennie Felkiem ktory nienawidzi nowego kotka ) i psa (mloda suczke owczarka irlandzkiego) jak w koncu sie przeprowadze "na swoje" to moze nastepny pies? zeby bylo do pary?:) czytam teraz o charakterze - z tego co widze raczej dogaduja sie z innymi zwierzakami Leosie?

:D

fajne...albo "piętek" bo koło piet sie czesto kreci - zwlaszcza jak daje jedzenie do miseczki :lol:

No, Piętek też fajnie.

ps. zajrzalam na strone ktora masz w sygnaturce - rany! jakie piekne psy .... :D
Dzięki :D

mam 2 koty (stary kocur Maniek nazywany zamiennie Felkiem ktory nienawidzi nowego kotka ) i psa (mloda suczke owczarka irlandzkiego) jak w koncu sie przeprowadze "na swoje" to moze nastepny pies? zeby bylo do pary?:) czytam teraz o charakterze - z tego co widze raczej dogaduja sie z innymi zwierzakami Leosie?

Ja też mam dwa koty. Jeden, jest tam gdzieś na zdjęciu w domowym albumie, taki rudy - nazywa się Truskawek :D Kotka, starsza to Siesia.

Na tym zdjęciu o którym wspomniałam zobaczysz, jak jeden z psów bawi się z Truskawkiem, nawet jedzą z jednej miski :D

oj on jest jeszcze bardzo zabiedzony, naprawde nie bylo wiadomo czy sie wylize - dwa tygodnie ostrej walki na antybiotykach kroplowkach, kaszlał strasznie mial przeziebiony pechcerz moczowy (na szczescie pecherz anie nerki) i zapalenie płuc i katar... no ledwo sie wylizał...

moj stary kot ktory sie potwornie obraził ma imie dla niego : Znienawidzony Intruz... :lol:

Piętek :D (chyba ta nazwa sie przyjmie :wink: ) juz sie czuje calkiem niezle - bawic sie zaczyna ma apetyt

stary kocur wsciekly ale o tyle dobrze ze ignoruje malego a nie atakuje

to juz cos (juz i tak miesiac wczesniej jego cierpliwosc zostala nadszarpnieta pojawieniem sie psa w domu)

nie wymagam zeby sie kochały ale niech sie toleruja :D

Mały Piętek bal sie na poczatku panicznie psa teraz lekko zaczepia nawet do starego kota wciaz pelen szacunek i respekt :)

Witaj Zielonooka, kotek cudowny wprost sama słodycz. Przede wszystkim życzę mu zdrowia, ma szczęście kociak, nie ma co. Jeśli chodzi o imię to widzę, że masz masę propozycji ale co myślisz o imieniu TEOFIL? Jakoś mi do niego pasuje. Pozdrawiam Ciebie i świetnego kociaka, Hej