zielonooka 04.02.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Gdzies pisalam wczesniej ze w te mrozy stycznowe znalazlam młodego kocurka, nie bylo wiadomo czy przezyje bo i zapalenie pluc i katar i bylo podejrzenie ze cos z nerkami ale jest juz ok wiec nalezy mu sie jakies imie no i zastanawiam sie jak cholernika nazwac na razie cichutki jest taki , wiec nie wiem czy grzeczny czy jeszcze niezdomowiony - ale charakter ma spokojny...chyba pomysly na imie mile widziane (na razie nazywamy go niuniek....mysle ze zasluguje na cos..."powazniejszego" i bardziej godnego ) zamieszczam zdiecie jak uratowaniec wyglada http://foto.onet.pl/upload/0/20/_574646_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 04.02.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Ja bym go nazwała farciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 04.02.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Ja bym go nazwała "spot" z ang. znamię, znak, plamka, kłopot - kłopotliwe położenie.A to dlatego że ma niesamoeite plamko-kropki na pyszczku i tylnych łapkach.No i dlatego że miał tyle szczęścia. Pozdrawiam,Martadela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.02.2006 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 farciarz jest super ale kojarzy mi sie z pewnym angielskim słowem spot - pomysle , fajne ma te kropki na tylnych "pietach", nie? jeszcze ma sliczne zólto-zielonkawe oczyska ale skubaniec zamyka za kazdym razem kiedy próbuje zrobic zdiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 04.02.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 fajne ma te kropki na tylnych "pietach" To nazwij go Piętaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.02.2006 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 fajne...albo "piętek" bo koło piet sie czesto kreci - zwlaszcza jak daje jedzenie do miseczki ps. zajrzalam na strone ktora masz w sygnaturce - rany! jakie piekne psy .... juz mam 2 koty (stary kocur Maniek nazywany zamiennie Felkiem ktory nienawidzi nowego kotka ) i psa (mloda suczke owczarka irlandzkiego) jak w koncu sie przeprowadze "na swoje" to moze nastepny pies? zeby bylo do pary? czytam teraz o charakterze - z tego co widze raczej dogaduja sie z innymi zwierzakami Leosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 04.02.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Ponieważ kociaki są tak cudowne i mają wspaniałe rozczulajace pyski to każde imię im nadane zdrabniam lub upraszczam do granic możliwości z Wasyla jest Wasylek lub Wasica. Twojego kociaka nazwałabym Miki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 04.02.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 fajne...albo "piętek" bo koło piet sie czesto kreci - zwlaszcza jak daje jedzenie do miseczki No, Piętek też fajnie. ps. zajrzalam na strone ktora masz w sygnaturce - rany! jakie piekne psy .... Dzięki mam 2 koty (stary kocur Maniek nazywany zamiennie Felkiem ktory nienawidzi nowego kotka ) i psa (mloda suczke owczarka irlandzkiego) jak w koncu sie przeprowadze "na swoje" to moze nastepny pies? zeby bylo do pary? czytam teraz o charakterze - z tego co widze raczej dogaduja sie z innymi zwierzakami Leosie? Ja też mam dwa koty. Jeden, jest tam gdzieś na zdjęciu w domowym albumie, taki rudy - nazywa się Truskawek Kotka, starsza to Siesia. Na tym zdjęciu o którym wspomniałam zobaczysz, jak jeden z psów bawi się z Truskawkiem, nawet jedzą z jednej miski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.02.2006 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 widzialam!!! tez zwrocilam uwage ze jest z kotem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.02.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Proponuję nazwać go "Łatek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 05.02.2006 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 ja bym poczekała trochę, a imię wyjdzie w praniu cudny kocio wąsiska ma takie dłuuugaśne miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.02.2006 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 oj on jest jeszcze bardzo zabiedzony, naprawde nie bylo wiadomo czy sie wylize - dwa tygodnie ostrej walki na antybiotykach kroplowkach, kaszlał strasznie mial przeziebiony pechcerz moczowy (na szczescie pecherz anie nerki) i zapalenie płuc i katar... no ledwo sie wylizał... moj stary kot ktory sie potwornie obraził ma imie dla niego : Znienawidzony Intruz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 05.02.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Nie martw się Zielonooka, maluszek na pewno się wyliże. A starszy kot na pewno się odbrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 05.02.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 to ja potrzymam kciuki za Mlodego, żeby szybko zdrowie mu wracało a rezydent pomału się przyzwyczai i jeszcze będzie małemu uszy mył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.02.2006 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Piętek (chyba ta nazwa sie przyjmie ) juz sie czuje calkiem niezle - bawic sie zaczyna ma apetyt stary kocur wsciekly ale o tyle dobrze ze ignoruje malego a nie atakuje to juz cos (juz i tak miesiac wczesniej jego cierpliwosc zostala nadszarpnieta pojawieniem sie psa w domu) nie wymagam zeby sie kochały ale niech sie toleruja Mały Piętek bal sie na poczatku panicznie psa teraz lekko zaczepia nawet do starego kota wciaz pelen szacunek i respekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 05.02.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Witaj Zielonooka, kotek cudowny wprost sama słodycz. Przede wszystkim życzę mu zdrowia, ma szczęście kociak, nie ma co. Jeśli chodzi o imię to widzę, że masz masę propozycji ale co myślisz o imieniu TEOFIL? Jakoś mi do niego pasuje. Pozdrawiam Ciebie i świetnego kociaka, Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 05.02.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 A ja bym go nazwała na razie MIGO. A jak się zaprzyjaźni z pozostałymi to będzie AMIGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 06.02.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Piętek (chyba ta nazwa sie przyjmie ) Ha, cieszę się, że miałam malutki wpływ na imię juz sie czuje calkiem niezle - bawic sie zaczyna ma apetyt Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 06.02.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witaj, no to jaka decyzja? I jak zdrowie malucha? Napisz, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.02.2006 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Nooo rzutem na tasme chyba bedzie Piętkiem choc wolamy tez zamiennie na iego Mały (baaardzo orginalnie ) ze zdrowiem jest juz ok jeszzce tak ..malo mi je ale zaczyna juz psocic wiec to chyba dobry objaw:) ps. Maniek wciaz gleboko obrazony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts