tyberian 06.02.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Mały, to fajne imię, pasuje do niego taże "Black" czyli BLEK ale nie wiem czy nie zbyt ekstrawagancko. To zresztą detal, ważne żeby zdrowiał. Pozdrów Mańka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 06.02.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Nazwij go Przypadek - w końcu masz go przypadkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71kkk 06.02.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 kot powinien nazywac sie luser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.02.2006 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 znaczy sie "loser"? no ale toć on nie "przegrany" a "wygrany" chyba no chyba ze od "luzaka":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71kkk 06.02.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 loser to wlasnie luzak, kot wyglada na zadowolonego, fajki mu tylko brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.02.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ja tak jak Ewunia - czekałabym aż się imię wykluje. Bo dorosły kot, to ma swój charakter i jak póniej takiego hrabiego wołać Piętek, jak on cały Agamemnon! Do mojej Łapki teraz najbardziej pasuje trzeci człon imienia - Szkarlatyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 08.02.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Kropek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ostatnio wolam na niego Bambmus zezarł mi pół babusika w doniczce switntuch i probowal na psa zwalic wine:D tyle ze pies nie wejdzie tak wysoko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 08.02.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ostatnio wolam na niego Bambmus zezarł mi pół babusika w doniczce switntuch i probowal na psa zwalic wine:D tyle ze pies nie wejdzie tak wysoko:D Te wąsate sierściuchy co znam uwielbiają bambus! Więc się nie dziw że Twój też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 nasz całkowicie czarny kociak ma na imię bambus. Nieźle rozrabia u nas bambus, że tak powiem z powodu umaszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 nasz całkowicie czarny kociak ma na imię bambus. Nieźle rozrabia u nas bambus, że tak powiem z powodu umaszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 nasz całkowicie czarny kociak ma na imię bambus. Nieźle rozrabia u nas bambus, że tak powiem z powodu umaszczenia co się chichrasz? Staramy sie byc poprawni politycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 08.02.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A jak tam Maniek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A jak tam Maniek? Manius wzgardliwe omija Nowego ale tak jak mowe nie gryza sie nie bija wiec jest ok, nie zmuszam zeby sie zaprzyjaznily i mysle ze to nigdy nie nastapi... wazne ze nie ma bijatyk staram sie Maniusia bj rozpieszczac zeby czul ze jest wazniejszy matko...to tak jakbym dwoje dzieci miala i to starsze bylo by zazdrosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 08.02.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 No pewnie, że tak samo, to starsze na razie obrażone ale z czasem zaczyna darzyć uczuciem to młodsze z tym, że stara się to ukryć. Będzie dobrze, pewnie niedługo będa razem spały przytulone. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 08.02.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Witam kociarzy. Nasze kotki są stare, ciągną ostatkiem sił. Białej już nie ma, a Szara się jeszcze trzyma - bez przerwy śpi. Jakby ktoś miał zdrowe(małe dzieci) kocie niemowlę, płci żeńskiej, maści burej pręgowanej, krótkim pysku i usposobieniu zabawowo - przymilnym to chętnie wezmę. Mam sprecyzowane zapotrzebowanie, bo buraski hoduję od kiludziesięciu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ooo ged mysle ze wiecej chetnych bedziesz mial niz sobie to wyobrazasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 obejrzalam projekt, no no... fiu fiu...... ps. moge sie podpytac o kotki - buraski z krakowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 08.02.2006 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Wiem jak to jest. Moje kotki zawsze (tak dla zdrowia) mają kocięta, a potem, niestety zabieg chirurgiczny. Dom - to takie plany na kilka lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 08.02.2006 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Witaj Ged, oba przesłane kontakty są z Krakowa, napisz co sadzisz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts