PauliSiaNika 04.02.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Prosze o pomoc...bede miala pokoj ze skosem i nie mam pojecia jak go zaaranżować do tego jeszcze beda schodki na poddasze i bedzie tam moja sypialnia...tak myslalam zeby w sypialni zrobic sciany z "misia"..dobry pomysl?? Macie moze jakies pomysly lub moze takie pokoje...bo ja nie wiem co z Tym zrobic a sama niechce sie za to brac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.02.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Prosze o pomoc...bede miala pokoj ze skosem i nie mam pojecia jak go zaaranżować do tego jeszcze beda schodki na poddasze i bedzie tam moja sypialnia...tak myslalam zeby w sypialni zrobic sciany z "misia"..dobry pomysl?? Macie moze jakies pomysly lub moze takie pokoje...bo ja nie wiem co z Tym zrobic a sama niechce sie za to brac... witaj.... zapraszam do grupy szczecinskiej.....( klub budujacych - grupa szczecinaska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts