Gość 27.01.2002 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2002 budulję dom i szukam wykonawcy na co zwrócić uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 29.01.2002 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2002 Na to co juz robil - opinie, terminowsc, fachowosc, posiadane kwalifikacje, sprzet, czas wykonania pracy, cene, umowe itp. wiecej w Muratorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 29.01.2002 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2002 myślę,że dobrze jest zatrudnić inspektora nadzoru lub przynajmniej postraszyć,że się zatrudni i dodatkowo powiedzieć, że ten insp to straszna `żyleta` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dmuu 30.01.2002 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2002 Popytać ludzi którym dom wybudowano. Pochwalą się dobrym wykonawcą, a o złym przemilczą. Inspektora nadzoru z własnego doświadczenia wiem, że warto zatrudnić no chyba że jesteś fachowcem w branży budowlanej. I jeszcze jedna uwaga z własnego doświadczenia: dobrzy wykonawcy (dotyczy również inspektorów) nie muszą się reklamować w prasie. Oni zawsze mają pracę z poleceń więc takich szukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.01.2002 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2002 No i cena. Przewanie najtanszy ma sie nijak do najlepszy czy dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenot 20.02.2002 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 Słuszne uwagi .Przede wszystkim zapytaj go komu budował i niech poda adres. Pojedź tam i popytaj inwestorów co i jak. Ja tak robiłem i się nie zawiodłem.Nie bierz też najtańszych. To bardzo złudne kryterium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 20.02.2002 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr 02.03.2002 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2002 Poprowadzę budowę Wrocław i okolice. Uprawnienia budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts