Gość 28.01.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 witam. jaki mam wybrac kolor taety by pokój był bardziej przytulny i ciepły? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.01.2003 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Czy możesz powiedzieć coś więcej na temat tego pokoju.Jaki jest duży i do czego ma służyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2003 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 pokoj jest dosc duzy i wysoki. bedzie to pokoj dzienny w ktorym ja bede mieszkal. czyli ogolnie mozna powiedziec ze bedzie to moj pokoj. ale jest on dosyc chlodny a ja chcialbym dac taki kolor tapet zeby byl przytulny. poraz jaki mam wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.01.2003 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Generalnie ciepłe kolory to żółcie,pomarńcze, czerwienie,aby jednak nie pomniejszać optycznie pokoju proponuję ciepły beż,ale konieczne jest aby tapeta była z fakturą np.worka jutowego lub innych naturalnych materiałów.To nada pokojowi przytulny charakter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 29.01.2003 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 A ja jestem za pastelowym żółtym! Jest może mniej neutralny niż beż, ale wygląda bardzo ciepło i słonecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2003 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Bardzo dziekuje za porady!!! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts