TomaszK 04.02.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Chcę położyć płytki w małej łazience na ścianach. Zastanawiam się czy konieczne jest zaizolowanie w jakiś sposób scian w miejscu gdzie będzie stała kabina prysznicowa. W jaki sposób to zrobić i jaki materiał do tego najlepiej zastosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 04.02.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Są rozwiązania systemowe tego problemu.Ja stosowałem Mapegum firmy Mapei. Była tam jeszcze specjalna taśma do układania w narożnikach. Powinieneś zaizolować wszystkie strefy mokre. Czyli ściany w kabinie, całą podłogę. Przed zastosowanie folii w płynie (Mapegum) ściany i podłogę należy zagruntować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 09.02.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 folia w płynie + taśma systemowa każda z większych firm na polskim rynku ma taki produkt ( atlas, cersit, kanuf, mapei, ) wszystkie porównywalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts