anka176 04.02.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Jestem szczęśliwą lub nieszczęśliwą posiadaczką działki z wjazdem od strony południowej, a nawet jeszcze gorzej bo od południowo-zachodniej.Nawet znalazłam projekt, który do takiej działki pasuje, ale powiedzcie mi, czy to takie dobre rozwiązanie, żeby taras był od południa? Przecież latem na takim tarasie jest nie do wytrzymania. Wydaje mi się że właśnie fajnie by było gdyby taras był ocieniony.Powiedzcie, co waszym zdaniem powinno byc od której strony, bo juz się gubię.Zagubiona Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga krakow 04.02.2006 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 U mnie wjazd jest od północy natomiast taras od strony południowejdo tego altana w "zaciemnionej części działki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal_m 05.02.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Ja rowniez mam wjazd od poludnia, ale taras mam od polnocy, nie lubie sie smazyc latem na tarasie, do tego wole miec ogrod za domem a nie przed (bardziej dyskretnie i krotsza droga wjazdowa do garazu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata_stce 08.02.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Witam Tez mam to szczescie iz mam dzialke z wjazdem od poludnia. Przyznam sie szczerze ze nie jest to takie proste.Ale nie wyobrazam sobie aby salon byl po stronie polnocnej.Przeciec tam nigdy nie bedzie slonca.Zawsze przeciez latem mozna wyjsc na ogrod i ukryc sie przed zarem slonecznym w cieniu drzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Sz. 08.02.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Witam,także jestem posiadaczką działki z wjazdem od strony południowej i już nie uważam tego za wielką tragedię.Co prawda - nie wyobrażam sobie tarasu od strony czysto- południowej (musi być choć trochę zacieniony!) ale tak czy siak cały problem tkwi tylko i wyłącznie we właściwie dobranym projekcie domu.Zapraszam więc na strony "miłośników" pewnego projektu z kolekcji Muratora - może Ci to pomoże?http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=56698&postdays=0&postorder=asc&start=60Pozdrawiam serdecznie.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.02.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ja rowniez mam wjazd od poludnia, ale taras mam od polnocy, nie lubie sie smazyc latem na tarasie, do tego wole miec ogrod za domem a nie przed (bardziej dyskretnie i krotsza droga wjazdowa do garazu) i zimą mniej odśnieżania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka176 09.02.2006 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Ech powoli zaczynam się poddawać. Nie mogę znaleźć domu, który odpowiadałby mi w 100%, a budowa to za drogi gips żeby iść na ustępstwa z własnymi marzeniami. Chyba się skończy na projekcie indywidualnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 10.02.2006 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 no parę wątków o działkach z południowym wjazdem, to juz było z przeglądarki należy skorzystać Parterowka na poludniowa dzialke szukam projektu z wjazdem od strony południowej działka z wjazdem od południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts