mirawoj 22.01.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 A to już "tłusty czwartek"? A ja co roku smażę pączki i to z 2 kg mąki. Nawet mój ojciec mówi, że sa wyśmienite ( Pierwsze nie mogą wystygnąć) A, że smażenie trwa ok. 4 godzin to juz inna inszość. W tym czasie wolę być z rodzina, a nie odizolowana w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 22.01.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Ja kiedyś byłam zwolenniczką zamkniętej kuchni ale trochę pomieszkałam gdzie była otwarta i jest OK. Chociaż nie ukrywam więcej czasu w kuchni spędza mój mąż i to on od początku był za otwartą kuchnią na salon )) Tak też w naszym domku zrobiliśmy )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 22.01.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 w mopim małym mieszkaniu mam teraz zamknięta kuchnię, do której nawet nie mieści się stół... zdecydowanie otwieram na pokój dzienny dodam, że lubię gotować (na szczęście mało smażę) i myślę, że wyciąg załatwi sprawę, a mieszkanie dzięki połączeniu dwóch pomieszczeń przestanie być aż taką klitką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 23.01.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Uwielbiam pączki , ale takich jak moja mama smażyła - nikt - nawet moja małżonka nie potrafi. ps. jutro będą chrusty. ja potrafię http://www.kolobok.us/smiles/standart/i-m_so_happy.gif w karnawale pączki i faworki robimy w każdą sobotę a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 29.01.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Pączki pączkami,ale gorzej jest jak ryby smażysz to zapachu przez 2 dni trudno się pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.01.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Pączki pączkami,ale gorzej jest jak ryby smażysz to zapachu przez 2 dni trudno się pozbyć wiec my np. ryby grillujemy na grilu elektrycznym ktory stawiamy pod wyciagiem, ktorego nawet najczesciej nie wlaczamy uwielbiamy pstragi oblozone plasterkami boczku a wsrodku nieco cebulki i zielonego koperku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja bym chyba w zamkniętej kuchni klaustrofobii dostała.Czułabym się wyalienowana i samotna , nie miałabym oka na dziecia i chyba wogóle bym tam nie wchodziła - testowane przez rok.To przecież centrum dowodzenia jest. I jeszcze trzeba by było z talerzami latać do innych pomieszczen, nie daj Boze natrafiając na zamknięte drzwi i nawoływać wszystkich do jedzenia. A jakby sie zapomniało czegoś z kuchni to dawaj z powrotem przez wąskie przejścia. Mam kuchnię z jadalnią oddzieloną kominkiem od duzego pokoju.I mam w nosie, ze jakiś dym tłuszczowy gdzies sobie poleci. Poleci i w zamkniętej kuchni .Od takiej roboty jest na co dzień okap/okna/rekuperacja czy co tam kto ma, a od święta malarz.Jakby miec takie podejście do tematu to płyta powinna być umieszczona w dygestorium conajmniej. A nawiasem mówiąc, tłustego dymu powstaje zdecydowanie najwięcej przy kuchence gazowej, dlatego jej nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.01.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A nawiasem mówiąc, tłustego dymu powstaje zdecydowanie najwięcej przy kuchence gazowej, dlatego jej nie mam A ja mam I gdy zdarza się, że nie ma prądu, dzieci przychodzą do nas na dół, by korzystać z gazu Kuchnia oczywiście otwarta na salon (L-ka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 29.01.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A tam, pączki są tuczące Trzeba się na zdrowe jedzenie przerzucić, i zamiast smażyć, to na parze gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 29.01.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A tam, pączki są tuczące Trzeba się na zdrowe jedzenie przerzucić na korzonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A tam, pączki są tuczące Trzeba się na zdrowe jedzenie przerzucić, i zamiast smażyć, to na parze gotować Też tak uważam (dlatego jeżdżę po nie do Bliklego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A nawiasem mówiąc, tłustego dymu powstaje zdecydowanie najwięcej przy kuchence gazowej, dlatego jej nie mam A ja mam I gdy zdarza się, że nie ma prądu, dzieci przychodzą do nas na dół, by korzystać z gazu Kuchnia oczywiście otwarta na salon (L-ka). W moim przypadku na wypadek braku prądu jest czas się zaopatrzec w agregat i/lub małą butle gazową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 29.01.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A tam, pączki są tuczące Trzeba się na zdrowe jedzenie przerzucić, i zamiast smażyć, to na parze gotować Też tak uważam (dlatego jeżdżę po nie do Bliklego ) dobre pączki tez na parze można robić tylko nijak się mają do tych normalnych smakowitych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 29.01.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 nie dość że mam otwartą kuchnie to jeszcze tak sobie wycyrklowałam miejsce przy kuchence żebym telewizję widziała . fakt nie zdaję to za bardzo egzaminu za głośno sie wszystko pyrcia w garach Chyba podpadnę tu co niektórym Ale ja lubie swoje życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Eeeeeee nie podpadniesz (ja sobie po prostu zamontuję TV w kuchni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 29.01.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 I program tv kuchnia z tą seksowną brunetką .Jak ona apetycznie gotuje i je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 I program tv kuchnia z tą seksowną brunetką .Jak ona apetycznie gotuje i je Ojej NIe wiem o co kaman, przepraszam :) TO ja już chyba odpalę Makłowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 29.01.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 on też jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 29.01.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A wczoraj u mnie były pączki i drożdżowiec. Pączki ot tak z resztki drożdży po drożdżowcu. Drożdżowca jeszcze trochę zostało, ale pączki z resztki drożdży po drożdżowcu zniknęły wczoraj. Drożdżowiec to najlepszy placek z drożdży. Jutro w południe się skończy drożdżowiec, ale po południu znów zapachnie nowym drożdżowcem. Bardzo lubię drożdżowca na drożdżach, choć mam po nim zgagę - po drożdżowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 29.01.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 łał trochę się za drożdżowaliśmy aż ślinka leci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.