mirawoj 22.01.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 A to już "tłusty czwartek"? A ja co roku smażę pączki i to z 2 kg mąki. Nawet mój ojciec mówi, że sa wyśmienite ( Pierwsze nie mogą wystygnąć) A, że smażenie trwa ok. 4 godzin to juz inna inszość. W tym czasie wolę być z rodzina, a nie odizolowana w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 22.01.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Ja kiedyś byłam zwolenniczką zamkniętej kuchni ale trochę pomieszkałam gdzie była otwarta i jest OK. Chociaż nie ukrywam więcej czasu w kuchni spędza mój mąż i to on od początku był za otwartą kuchnią na salon )) Tak też w naszym domku zrobiliśmy )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 22.01.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 w mopim małym mieszkaniu mam teraz zamknięta kuchnię, do której nawet nie mieści się stół... zdecydowanie otwieram na pokój dzienny dodam, że lubię gotować (na szczęście mało smażę) i myślę, że wyciąg załatwi sprawę, a mieszkanie dzięki połączeniu dwóch pomieszczeń przestanie być aż taką klitką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 23.01.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Uwielbiam pączki , ale takich jak moja mama smażyła - nikt - nawet moja małżonka nie potrafi. ps. jutro będą chrusty. ja potrafię http://www.kolobok.us/smiles/standart/i-m_so_happy.gif w karnawale pączki i faworki robimy w każdą sobotę a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 29.01.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Pączki pączkami,ale gorzej jest jak ryby smażysz to zapachu przez 2 dni trudno się pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.01.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Pączki pączkami,ale gorzej jest jak ryby smażysz to zapachu przez 2 dni trudno się pozbyć wiec my np. ryby grillujemy na grilu elektrycznym ktory stawiamy pod wyciagiem, ktorego nawet najczesciej nie wlaczamy uwielbiamy pstragi oblozone plasterkami boczku a wsrodku nieco cebulki i zielonego koperku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 ja bym chyba w zamkniętej kuchni klaustrofobii dostała.Czułabym się wyalienowana i samotna , nie miałabym oka na dziecia i chyba wogóle bym tam nie wchodziła - testowane przez rok.To przecież centrum dowodzenia jest. I jeszcze trzeba by było z talerzami latać do innych pomieszczen, nie daj Boze natrafiając na zamknięte drzwi i nawoływać wszystkich do jedzenia. A jakby sie zapomniało czegoś z kuchni to dawaj z powrotem przez wąskie przejścia. Mam kuchnię z jadalnią oddzieloną kominkiem od duzego pokoju.I mam w nosie, ze jakiś dym tłuszczowy gdzies sobie poleci. Poleci i w zamkniętej kuchni .Od takiej roboty jest na co dzień okap/okna/rekuperacja czy co tam kto ma, a od święta malarz.Jakby miec takie podejście do tematu to płyta powinna być umieszczona w dygestorium conajmniej. A nawiasem mówiąc, tłustego dymu powstaje zdecydowanie najwięcej przy kuchence gazowej, dlatego jej nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.01.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A nawiasem mówiąc, tłustego dymu powstaje zdecydowanie najwięcej przy kuchence gazowej, dlatego jej nie mam A ja mam I gdy zdarza się, że nie ma prądu, dzieci przychodzą do nas na dół, by korzystać z gazu Kuchnia oczywiście otwarta na salon (L-ka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 29.01.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A tam, pączki są tuczące Trzeba się na zdrowe jedzenie przerzucić, i zamiast smażyć, to na parze gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 29.01.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A tam, pączki są tuczące Trzeba się na zdrowe jedzenie przerzucić na korzonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A tam, pączki są tuczące Trzeba się na zdrowe jedzenie przerzucić, i zamiast smażyć, to na parze gotować Też tak uważam (dlatego jeżdżę po nie do Bliklego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.01.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A nawiasem mówiąc, tłustego dymu powstaje zdecydowanie najwięcej przy kuchence gazowej, dlatego jej nie mam A ja mam I gdy zdarza się, że nie ma prądu, dzieci przychodzą do nas na dół, by korzystać z gazu Kuchnia oczywiście otwarta na salon (L-ka). W moim przypadku na wypadek braku prądu jest czas się zaopatrzec w agregat i/lub małą butle gazową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 29.01.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A tam, pączki są tuczące Trzeba się na zdrowe jedzenie przerzucić, i zamiast smażyć, to na parze gotować Też tak uważam (dlatego jeżdżę po nie do Bliklego ) dobre pączki tez na parze można robić tylko nijak się mają do tych normalnych smakowitych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 29.01.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 nie dość że mam otwartą kuchnie to jeszcze tak sobie wycyrklowałam miejsce przy kuchence żebym telewizję widziała . fakt nie zdaję to za bardzo egzaminu za głośno sie wszystko pyrcia w garach Chyba podpadnę tu co niektórym Ale ja lubie swoje życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Eeeeeee nie podpadniesz (ja sobie po prostu zamontuję TV w kuchni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 29.01.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 I program tv kuchnia z tą seksowną brunetką .Jak ona apetycznie gotuje i je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.01.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 I program tv kuchnia z tą seksowną brunetką .Jak ona apetycznie gotuje i je Ojej NIe wiem o co kaman, przepraszam :) TO ja już chyba odpalę Makłowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 29.01.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 on też jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 29.01.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A wczoraj u mnie były pączki i drożdżowiec. Pączki ot tak z resztki drożdży po drożdżowcu. Drożdżowca jeszcze trochę zostało, ale pączki z resztki drożdży po drożdżowcu zniknęły wczoraj. Drożdżowiec to najlepszy placek z drożdży. Jutro w południe się skończy drożdżowiec, ale po południu znów zapachnie nowym drożdżowcem. Bardzo lubię drożdżowca na drożdżach, choć mam po nim zgagę - po drożdżowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 29.01.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 łał trochę się za drożdżowaliśmy aż ślinka leci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts