Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jak odinstalować gadu-gadu?

Recommended Posts

A tak : panel sterowania - dodaj usuń programy - zaznaczasz gg i klikasz zmień usuń

powinno się odinstalować....

pozdrawiam

dzięki Macio

:***

a jeszcze mam takie pytanie:

czy jeśli poza odinstalowaniem gg, usunę cały folder "gadu-gadu' [z _cache, archives i imagcache itd] to bedą jeszcze jakieś slady, ze miałam zainstalowane gg??

heh tak dokładnie to nie wiem ale napewno usuwając w sposób podany powyżej usuwasz wszystkie składniki tego programu z Twojego komputera i pozostaje ręcznie usunąć plik do instalowania, który ściągnęłaś ze strony http://www...

a numeru to chyba się nie da usunąć, ale jeżeli ktoś nie zna Twojego hasła to po ponownym ściągnięciu i zainstalowaniu gg nie włączy się na Twoim numerze...

pozdrawiam

P.S.coś Ty tak narozrabiała, że tak maskujesz ślady... :wink: 8) :D :wink:

Usuwając GeGe z Panelu Sterowania a nawet ręcznie wykasowując wszystkie jego pozostałości w katalogu GG Program Files, po ponownym zainstalowaniu programu wraca nam numerek, lista kontaktów a nawet archiwum.. i to bez podawania żadnhych haseł :lol: :lol: :lol:

lista kontaktow:((

i archiwum:OOOO

jak to archiwum?? skoro usunę archives.dat??

chcesz pwiedziec, ze ja to wszytstko pousuwam, a ktos tylko sobie sciagnie gg z www i poczyta moje arch? i zobaczy kogo mam w kontaktach? i jaki mam nr:(

to co mam zrobić??

Wyczyszczenie tożsamości w "Documents and settings" załatwia sprawę. Tylko nie zapomnij Lidka na koniec wyczyścić kosza :lol:

no wlasnie

zamierzalam 1. usunac wszystko co mam w tym folderze gadu gadu ktory jest w doc and settings - usunac do muvo a nie kosza i 2. odinstalowac gadu gadu wg tego sposobu co mi podal macio

do program files nie zamierzalam zagladac - tzn zajrzalam ale nic ciekawego tam nie widze:D - sa tam podobno tylko jakies pliki ukryte :lol: - mam je odkryc??

czy przez 1 i 2 zapewniam wspołgadułą minimum prywatności? czy nie? :cry: :cry:

Program tak. Numerek zostanie :lol:

no właśnie - na tym mi szczeg. zależy

może zniknąć??

W menu Gadu-Gadu/ustawienia należy wybrać z listy pole Gadu-Gadu. Po prawej stronie okna należy wpisać numer usuwanego konta oraz hasło do tego konta. Następnie należy nacisnąć przycisk Usuń. Po potwierdzeniu usunięcia konta konto zostanie zlikwidowane.

http://www.gadugadu.pl/pomoc-faq.html#11

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...