smutna lidka 04.02.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 uż. windowsa XP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macio 04.02.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 A tak : panel sterowania - dodaj usuń programy - zaznaczasz gg i klikasz zmień usuń powinno się odinstalować.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 04.02.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Program tak. Numerek zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 04.02.2006 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 A tak : panel sterowania - dodaj usuń programy - zaznaczasz gg i klikasz zmień usuń powinno się odinstalować.... pozdrawiam dzięki Macio :*** a jeszcze mam takie pytanie: czy jeśli poza odinstalowaniem gg, usunę cały folder "gadu-gadu' [z _cache, archives i imagcache itd] to bedą jeszcze jakieś slady, ze miałam zainstalowane gg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 04.02.2006 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Program tak. Numerek zostanie no właśnie - na tym mi szczeg. zależy może zniknąć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macio 04.02.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 heh tak dokładnie to nie wiem ale napewno usuwając w sposób podany powyżej usuwasz wszystkie składniki tego programu z Twojego komputera i pozostaje ręcznie usunąć plik do instalowania, który ściągnęłaś ze strony http://www... a numeru to chyba się nie da usunąć, ale jeżeli ktoś nie zna Twojego hasła to po ponownym ściągnięciu i zainstalowaniu gg nie włączy się na Twoim numerze... pozdrawiam P.S.coś Ty tak narozrabiała, że tak maskujesz ślady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 04.02.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Usuwając GeGe z Panelu Sterowania a nawet ręcznie wykasowując wszystkie jego pozostałości w katalogu GG Program Files, po ponownym zainstalowaniu programu wraca nam numerek, lista kontaktów a nawet archiwum.. i to bez podawania żadnhych haseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 04.02.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Wyczyszczenie tożsamości w "Documents and settings" załatwia sprawę. Tylko nie zapomnij Lidka na koniec wyczyścić kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 04.02.2006 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Usuwając GeGe z Panelu Sterowania a nawet ręcznie wykasowując wszystkie jego pozostałości w katalogu GG Program Files, po ponownym zainstalowaniu programu wraca nam numerek, lista kontaktów a nawet archiwum.. i to bez podawania żadnhych haseł lista kontaktow:(( i archiwum:OOOO jak to archiwum?? skoro usunę archives.dat?? chcesz pwiedziec, ze ja to wszytstko pousuwam, a ktos tylko sobie sciagnie gg z www i poczyta moje arch? i zobaczy kogo mam w kontaktach? i jaki mam nr:( to co mam zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 04.02.2006 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Wyczyszczenie tożsamości w "Documents and settings" załatwia sprawę. Tylko nie zapomnij Lidka na koniec wyczyścić kosza no wlasnie zamierzalam 1. usunac wszystko co mam w tym folderze gadu gadu ktory jest w doc and settings - usunac do muvo a nie kosza i 2. odinstalowac gadu gadu wg tego sposobu co mi podal macio do program files nie zamierzalam zagladac - tzn zajrzalam ale nic ciekawego tam nie widze:D - sa tam podobno tylko jakies pliki ukryte - mam je odkryc?? czy przez 1 i 2 zapewniam wspołgadułą minimum prywatności? czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 04.02.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Wystarczy punkt 1. Sam program nie zawiera żadnych prywatnych danych, więc może nawet zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 04.02.2006 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Wystarczy punkt 1. Sam program nie zawiera żadnych prywatnych danych, więc może nawet zostać. wielkie dzieki ckwadrat!!!!!! znowu mi pomogłeś :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 04.02.2006 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 pozdrawiam P.S.coś Ty tak narozrabiała, że tak maskujesz ślady... hihi ja nigdy nie rozrabiam ... ale moi romówcy czasem tak też pozdrawiam i bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macio 04.02.2006 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 nie za ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.02.2006 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Program tak. Numerek zostanie no właśnie - na tym mi szczeg. zależy może zniknąć?? W menu Gadu-Gadu/ustawienia należy wybrać z listy pole Gadu-Gadu. Po prawej stronie okna należy wpisać numer usuwanego konta oraz hasło do tego konta. Następnie należy nacisnąć przycisk Usuń. Po potwierdzeniu usunięcia konta konto zostanie zlikwidowane. http://www.gadugadu.pl/pomoc-faq.html#11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 25.02.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 warto sprawdzić, czy nie zostało nic w folderze:C:\Program Files\Gadu-Gadu\Users\"Twój nick",w nim bowiem zawarte są wszelkie archiwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcik7 15.03.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 uwielbiam takie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts