AndrzejZdzis 05.02.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 witam, mam kominek z wkładem tylko narazie jest on obudowany płytą kartonowo gipsowa. czy ktos z Was obudowywal kominek trawertynem ? macie moze jakies namiary na firme z zachodnich okolic Warszaway lub z Warszawy ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.02.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Wrzuć na googlarkę "trawertyn" - firmy i są realizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 06.02.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Akurat to nie koniecznie może być dobry pomysł, bo firmy sprzedające trawertyn nie koniecznie będa zainteresowane jego obróbka do projektu kominka.Raczej trzeba rozmawiać z firmami kominkarskimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 06.02.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 ja będę obudowywał trawertynem jasnym żywicowanym. w tym tygodniu wchodzi kominkarz obuduje wkład i potem naklei kamień aczkolwiek sam kamień muszę zamówić u kamieniarza. kominkarz mówi, że zrobi mi szablon, który dam kamieniarzowi do wycięcia. z moich poszukiwań wynika, że to raczej firmy sprzedające wkłady mogą raczej (są bardziej zainteresowane) obudować kamieniem niż kamieniarze. ci ostatni wolą parapety montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts