agal 05.02.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 taka porządna z Porothermu, 138 m2 plus 38 poddasza, ściany osobne (do sąsiada). Czy ktoś ma i mieszka i jest ok (=nie wyprowadza się stamtąd w przyszłym roku??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.02.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 agal czytalam na innym topiku ze szeregowka jest w miescie, to nie zastanawiaj sie tylko buduj Mam juz, jeszcze nie mieszkam ale mieszkalam i bylo cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agal 06.02.2006 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 hej, dzieki za odzew. mam nadzieje, że szczerze optymistyczny. A co znaczy "cacy" jakieś duuuuże minusy, albo rady na ich uniknięcie (zminimalizowanie??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.02.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 cacy, to jest cos ladnego, dobrego Ladny domek moze byc cacuszko itp to taki netowy zargon a co do szeregowki, to uwazam ze jest jak dom tylko ze mniejsza iloscia metrow ogrodu. Jak masz miec problemy z sasiadami, bo przewaznie o to sie rozbija niechec do szeregowcow, to bedziesz miala obojetnie czy masz dzialke 300 m2 czy 1000 m2. Mozna na forum nie raz poczytac o zyciu miedzy sasiedzkim, ze stawianiem dwu-metrowych zywoplotow wlacznie hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD 07.02.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 A ja bym sie mocno zastanawial. Mieszkam w takiej, a nawet w dwoch - i teraz wiem ze to cos posredniego miedzy blokiem a domem, ale blizej jej do bloku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts