remle 08.04.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Kasik super, że się znalazłaś Życzymy Ci zatem (wraz z tą wiosną) rozbudzenia na placu zabawy i czekamy na efekty Dimen niebawem mija tydzień Niecierpliwie przypominam i gorąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusik 09.04.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 A ja pragnę ogłosić, że 03.04 przyszła na świat nasza córeczka Wiktoria. Przez tydzień pobytu w szpitalu "wyskoczyłam" z tematu budowy domu, ale powracam jako szczęśliwa Mama:) Pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 09.04.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Agusik wielkie gratulacje Niech Wiki rośnie zdrowa i szczęśliwa oraz niech daje Wam satysfakcję z macierzyństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasik30 10.04.2007 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Agusik GRATULUJE!!!Mam nadzieje że mama i pociecha mają sie dobrze!Teraz tylko jeszcze domek i pełnia szczęścia!!! Całusy , pozdrawienia Kasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walker 10.04.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Agusik,ja również gratuluję i cieszę się razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fmurka 12.04.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Ja również gratuluję! Fajnie jak się "kluje" na wiosnę. Mam pytanie do tych, którzy budowali: jaki kolor dachu i elewcji wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrf 12.04.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 A ja pragnę ogłosić, że 03.04 przyszła na świat nasza córeczka Wiktoria. Przez tydzień pobytu w szpitalu "wyskoczyłam" z tematu budowy domu, ale powracam jako szczęśliwa Mama:) Pozdrawiamy serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek69 13.04.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Przyłączam się do gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek69 13.04.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ja również gratuluję! Fajnie jak się "kluje" na wiosnę. Mam pytanie do tych, którzy budowali: jaki kolor dachu i elewcji wybraliście? Dach z dachówki L15 Koramic czerwona angoba.Elewacja na razie bez pomysłu.Czekamy na propozycje i fotki z forum.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasik30 13.04.2007 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Dach rabena miedziany, elewacja najpewniej będzie w ciepłym ,żółtym odcieniu.Pozdrawiamkasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrf 13.04.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Dach rabena miedziany, elewacja najpewniej będzie w ciepłym ,żółtym odcieniu. Pozdrawiam kasia witam Kasiu, mamy taki sam dach!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fmurka 13.04.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Dzięki za odpowiedzi. My też raczej skłaniamy się do odcieni żółci jeżeli chodzi o elewację a nad dachówką się wahamy (czerwona czy brązowa). Na stronie braasa można sobie pomalować domek i zobaczyć jak się komponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia74 18.04.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ja również gratuluję! Fajnie jak się "kluje" na wiosnę. Mam pytanie do tych, którzy budowali: jaki kolor dachu i elewcji wybraliście? My zdecydowaliśmy się na blachodachówkę Pruszyńskiego - kolor ciemno szary, elewacja żółta, kominy z żółtego klinkieru (tak jak front ogrodzenia - zapewnie). Narazie na ścianach mamy podkład elewacji i całkiem fajnie wygląda. Mam nadzieję za miesiąc zacząć przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.04.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 A ja pragnę ogłosić, że 03.04 przyszła na świat nasza córeczka Wiktoria. Przez tydzień pobytu w szpitalu "wyskoczyłam" z tematu budowy domu, ale powracam jako szczęśliwa Mama:) Pozdrawiamy serdecznie Agusik dopiero zobaczyłam Twój post. Wielkie GRATULACJE od nas. Niech się dziecię dobrze chowa. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fmurka 20.04.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 A u nas dom zaczyna wychodzić z ziemi. W poniedziałek zalewają posadzkę i będzie stan "zero" a potem to już tylko patrzeć jak wyrosną nasze Rododendrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remle 21.04.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Super, że zaczyna się coś dziać sezon budowlany nabiera rozpędu i wątek też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela82 21.04.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Agusik wieeeelkie gratulacje ja mam termin na czerwiec, więc jeszcze teraz próbuje wyrobić się ze wszystkimi papierkami (dopiero o WZ ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kc 21.04.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Agusik przyłączam się do życzeń i niech córeczka rośnie zdrowo! Muszę się pochwalić nasz rodendron ma już dach i coraz bliżej do końca stanu surowego otwartego zostało jescze zrobienie posadzki na dole i ścianek działowych, baliśmy się że w marcu mogą być jeszcze mrozy i wylwka popęka...Stan surowy otwarty wyniósł nas ok.140 000 z robocizną( robocizna za cały dom 28 000) z tym, że same fundamenty u nas to ok. 40 000 bo mamy działkę z dużą różnicą terenu.Dodam, że nie oszczędzaliśmy na materiałach i dachówkę kupiliśmy z creatona bronze finess i rynny stalowe, więc sam dach z drewnem wyniósł ok. 30 000 zł. Myślę, że teraz już trudno będzie zmieścić się w kwocie podanej przez archon, bo wszystko podrożało i kosztorys nie jest zgodny z rzeczywistością. Pozdrawiam Wszystkich budujących ten domek i szybko postępujących prac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrm74 22.04.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam serdecznie wszystkich.Rozpoczynam w lipcu budowę RODO 5 w Warszawie.Szukam sprawdzonej brygady budowlanej.Podajcie jak możecie jakieś kontakty do znajomych ekip które już wybudowały Rodo 5. Z góry dzięki....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasik30 22.04.2007 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Cześć Rododendronowcy! A ja właśnie skończyłam ogrodzenie Teraz prace ziemne Potrzebuje sporo ziemi, zamurowałam przejście z halu do kuchni , i usunełam podziały na parterze pomiędzy pokojami. Tylko słup został. Elektryk szalał wczoraj z kredą a tynkarze już przebierają nogami. Mam oczywiście dylemat czy tynkować w środku gipsem czy wapienno -cementowe tynki. Cena taka sama, oba z maszyny, co Wy sądzicie o tynkach? Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts