Nefer 07.02.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Nefer wlozylas włozylas .... w postaci benzyny (czy tam ropy) Nie jest tak źle, fakt, że lubię sobie pojechać, a to kosztuje. Ten model wyjątkowo jest w oszczędny ( jak kto oszczędnie jeździ :)) POza tym niewiele jeżdżę - z pracy do domu, jakiś sklep... no i wakacje, ale nie ruinuje mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Klocków hamulcowych też nie wymieniałaś i oleju Czyżby stał w garażu i nie jeździł. tylko olej. Reszta hula. Klocki wytrzymują do 60.000. Fakt, że nie wiem jak to jest w Hondach składanych w europie, bo słyszałam, że to zuuuupełnie inna bajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.02.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Robię przeglądy w ASO, ale nie w Warszawie, tylko na Mazurach. Mam rabat na części i robociznę 10%. Poczęstują dobrą kawą, gratisowo umyją samochód i wysprzątaja wnętrze do błysku, a koszt jest taki, że z nadwyżką rekompensuje koszty dojazdu. No i dodatkowa przyjemność spędzenia weekendu w "komturii" gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.02.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 A wlasnie Komtur!!! dziennik pisac pisac !!! a nie o samochodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Nefer Ty to jakies bajki tu opowiadasz wahacze do 206 kosztują 4500 tys??? potem sworznie w 206 wymieniasz sworzen jest elementem niewymienialnym w tym samochodzie -wymienia sie cały wahacz ktory kosztuje od 150- 260 zł http://sirio.unonet.it/Ocap/ocap.nsf/img/0380487_dx/$file/380487_dx.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Robię przeglądy w ASO, ale nie w Warszawie, tylko na Mazurach. Mam rabat na części i robociznę 10%. Poczęstują dobrą kawą, gratisowo umyją samochód i wysprzątaja wnętrze do błysku, a koszt jest taki, że z nadwyżką rekompensuje koszty dojazdu. No i dodatkowa przyjemność spędzenia weekendu w "komturii" gratis. No i wtedy budujesz sobie kominki Jesteś niezły, a ja jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.02.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Samochody to mój pierwszy zawód. Nie miłosny. Budowanie, a właściwie remont to tak troszkę się wlecze, więc i pisać nie mogę zbyt szybko bo tematy sie skończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Nefer Ty to jakies bajki tu opowiadasz wahacze do 206 kosztują 4500 tys??? potem sworznie w 206 wymieniasz sworzen jest elementem niewymienialnym w tym samochodzie -wymienia sie cały wahacz ktory kosztuje od 150- 260 zł Wahacze może i tyle nie kosztują, ale jak robisz a ASO to nie płacisz tylko za części..... a w kwestii sworzni to chodziło o jakieś gumowe gówno co jest do nich przyczepine. Dodam jeszcze, że słynne ASO "wymieniło" mi wahacze - tylko "zapomniało" założyć nowe - i to właśnie kosztowało 4500. Na szczęście pojechałam na badanie techniczne po 2 tygodniach od naprawy a facet pokazał mi co panowie z ASO zrobili. Zabiłabym się na bank. Faaaaaaajnie było. A co powiedział mi Pan z ASO jak do niego wróciłam: " No wie Pani, te nasze drogi..... my oczywiście wymieniliśmy , ale te dziury...." - PO DWÓCH TYGODNIACH !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willdseahorse. 07.02.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Nefer jest dobra w bajkach via "rada" w watku wizualizacji za 10 tys i wyszlo na 28tysiakow a jak nie radzi to lata z dyktafonem i nagrywa ludzi albo wachacze wymienia jejku jejku strach sie bac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Nefer ja nic z tego nie rozumiem ...ale nie wnikajmy w to te gumowe g....kosztuje w granicach 50zł i jest w zestawie w nowym wahaczu reasumując wahacz wydatek 150-260zł tuleja wahacza ok.50zł łacznik stabilizatora 40-70zł ...to sa najczesciej wymieniane rzeczy a serwis peugeota sam w sobie nie jest taki drogi jak sie wydaje ....ale jak wiekszosc serwisow jest kiepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Nefer jest dobra w bajkach via "rada" w watku wizualizacji za 10 tys i wyszlo na 28tysiakow a jak nie radzi to lata z dyktafonem i nagrywa ludzi albo wachacze wymienia jejku jejku strach sie bac Podałam ceny jakie znalazłam na stronach internetowych architektów wnętrz - stąd wyszło 28 tysiaków - sorry. Ale miło, że śledzisz rozwój wypadków na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willdseahorse. 07.02.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 punkt dla Ciebie ze sie nie obrazilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.02.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Bo to prawdziwa forumowiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 punkt dla Ciebie ze sie nie obrazilas Ja się nie obrażam - zwykle inaczej to rozwiązuję ale sam wiesz, że morda nie szklanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 07.02.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 I z ta Honda Civic , tez bym nie przesadzal . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 I z ta Honda Civic , tez bym nie przesadzal . Wszystko kwestia gustu i doświadczeń własnych Nie ma samochodów idealnych (poza służbowymi oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 07.02.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Moim zdaniem Civic jest samochodem absolutnie przecietnym . Oczywiscie w klasie samochodow niewielkich . Nie wyroznia sie niczym szczegolnym i nie jest razaco zly , zarazem . Ot takie sobie toczydelko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Luc a co toczydełkiem nie jest ? (swoja droga - fajne okreslenie) ha!! ja mam IDEALNY samochod (tylko czemu zielony ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.02.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A ja zawsze chciałam mieć Hondę Civic - już praktycznie autko było zarezerowane (nawet kredyt dostaliśmy ), została tylko próbna jazda i tutaj jakoś mi autko nie przypasowało. Jakoś nie mogłam sobie z nim proadzić (a szkoda bo nadal mi się podoba). Tak więc udaliśmy się do salonu Forda i tak mam Foczkę czyli Focusa. Jak dla mnie jest idealny - od razu się do mnie dopasował Czy był to trafny wybór - jak na razie nie narzekam a jeżdżę już nim prawie 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Maluszku!!! ja mam wlasnie focusa (tzn nie ja a firma) dlatego pisalam ze idealne bo firmowe:D ale nie rozumiem czemu niektorzy potwornie sie na forda krzywia... uwazam ze autko calkiem nieglupie, no moze tylko ciut za bardzo oklepane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts